Tjejkväll hos Kamilla=)

Hemma igen efter en stressig dag på jobbet..... Nu har jag iaf fixat iordning mig inför kvällen=) Provade platta mitt hår men shit vilken tid det tog, jag måste köpa en ny plattis nästa vecka....Den jag har e typ lika stor som en stekpanna...ha,ha... Har inte riktigt vant mig med mitt hår än, ska tvätta det ikväll hoppas färgen sitter kvar..hi,hi. Nu ska jag lämna grabbarna själva här hemma och åka iväg till kamilla och umgås ikväll. Måste bara svänga förbi och hämta mat nånstans!!! Hoppas ni får en härlig kväll!!!!

LOVE/ Josefin





Me tonight.......





Nae nu måste jag åka=))


Jobb jobb jobb......

Då var man på jobbet igen, lite segt var det och komma upp imorse.... Vi kollade på 2 filmer igår eller jaaa.....vi somnade så vi såg inte slutet på den andra filmen....hi,hi....så svårt och vara vaken ibland fast man vill.... Filmerna var väl sådär kommer inte ihåg vad dom heter som vanigt, jag fattar inte att det ska vara så svårt och komma ihåg de..... Slutar vid fem idag så då åker jag snabbt hem och fixar iordning mig, och sen till Kamilla. Tom och grabbarna ska sitta hemma hos oss ikväll och förfesta så jag drar..ha,ha... Det ska bli kul Helena och Vincent kommer till Kamilski oxå=) Men det blir inge dricka för mig för jag ska jobba imorn oxå=( Men sen e jag ledig nästa helg ska bli skönt=)) Hörs ikväll!!!!

LOVE/ Josefin


Myyyyys.....

Hemmaaaaa.....=) Det blir en mys kväll, jag har sån huvudvärk så jag orkar inte göra nåt ikväll. Så istället blir det en hemma kväll=) Vi har precis ätit lite tacos jätte gott, älskar det. Vi hade planer på och åka förbi Samppa och Kamilla men när jag kom hem så var jag helt slut. Darling åkte iväg nyss han ska hyra nån film som vi ska ligga i soffan och kolla på=) *myyyys time* Hoppas det blir nån komedi!!!! Får se.... Nu ska jag kolla lite på Let´s dance innan D kommer hem.... Ha en mys pys fredag=))

LOVE/ Josefin


Glad tjej idag=)

Jag ÄLSKAR när jag har såna hääääär glada dagar, fast jag jobbar=)) Konstigt att man alltid blir gladare när helgen närmar sig.... Jag måste ta och ringa Tom och kolla vad vi ska göra ikväll jag känner för att göra nåt kul=)) Åka och hälsa på sina vänner kanske..... Åhh alla på jobbet tycker att jag blev såååå fin i håret förresten alltid kul och höra=)) Nu har jag fått i mig lite mat också nöjd och belåten=) Jag skulle vilja åka till Tuna och shoppa lite men jag har inte tid.....får vänta till nästa vecka...JOBBIGT!!!!!!!! Ska kolla om jag hittar några fina vår skor, guuud det e jätte fint väder ute idag känns som att våren e på väg=) Wiiiieeee längtar sååå=)))))) Dags för Kaffe nu, seeee yaaaaa!!!!!


LOVE/ Josefin


Godmorgon Fredag!!!

Då var det Fredag igen=) Fast det känns inte riktigt som helg iaf eftersom att jag jobbar....=( Men men in med pengar..we like=) Jag har hunnit med och äta frukost idag oxå det var länge sen.... Jahapp då har jag fixat mitt nya mörka hår för första gången...hi,hi...Shit vad konstigt det kändes och borsta det och bara ta i det.... känns som det e nån annans....=) Jag överraskade Tom på jobbet igår, jag hade inte sagt nånting om att jag skulle färga det...Så han blev helt choklad när jag klev in där....Det första han gjorde var att börja känna på det...hi,hi...Han tyckte iaf att det blev super bra..*puh* Tänk om han inte hade tyckt om det och sagt att det var skit fult, då hade jag nog rakat av det...ha,ha!!!!! Jag ska snart åka iväg till jobbet slutar sju ikväll..... Jag e sugen på att göra nåt ikväll får se om Darling har tänkt nåt för kvällen!!!! Ha en super FREDAG=)

LOVE/ Josefin


Jag e så nöjd med mitt nya hår=)









Färgat och klippt=)

Jahapp då var det gjort, känns helt skumt och vara mörk hårig..men super kul med förändringar=) Jag e super nöjd!!!! Kul och fixa iordning sig imorn för första gången wiii skumt=) Det gick iaf jätte bra med färgningen de var lite oroliga på salongen ifall det skulle bli flammigt men det blev bra direkt=) Sen satte Karro i jätte lite slinger typ i guld kan man säga så det ser lite levande ut. Det blev lite klippning också en liten lugg och så lite på topparna. Sen lockade hon det lite med plattången blev så fint!!! Så duktig min Karro e hon vet vad hon gör!!!! Efter färgningen så följde jag med Karro och till tatoo shop hon gjorde om sin gamla tatuering lite, blev såå mycket snyggare nu. Vi tatuerade oss samtidigt och vi räknade ut att det var ca 3 år sen...Shit vad tiden går fort..... Och så passade jag på och boka en tid för min nya gaddning....fredag den 13....mars...Ha,ha det känns ju bra=) Jag tror det blir handleden med mitt namn, har inte riktigt bestämt mig ännu. Men jag tänkte att om jag bokar en tid så måste jag börja tänka på hur jag ska göra den och vart.*längtar* Har verkligen varit fullt upp idag, åkte hem till mamma också och åt middag med syster med familj och kamilla och barnen, men samppa kunde inte komma han jobbade. Hade en jätte mysig kväll!!! Efter det så åkte jag och lämnade Daisy hos sin egna hundvakt, mamma åker bort imorn i 2 veckor så då brukar hon bo hos en jätte rar tant=) Hem igen.....och så var jag och Darling tvugna och åka iväg till Emma och Lena och visa mitt hår och fika lite=) Men nu e vi hemma igen, har precis betalat lite räkningar också alltid lika kul..ha,ha!!! Imorn börjar jag inte jobba förns 12 så det blir en ordentlig sovmorgon det gillar vi=) I helgen så blir det nog inget avancerat ska jobba hela helgen...Kanske åker till Kamilla på lördag kväll och umgås lite, Tom ska kanske festa med killarna!!!! Nu ska jag kolla på SATC och somna sen..

Sov gott bloggen!!!

LOVE/ Josefin



Coolt va?? Nu e jag verkligen mörk hårig=))



Lägger in lite mer bilde imorn på frippan=))


Godmorgon Bloggen!!

Uppe med tuppen..hi,hi..Jag har hunnit med att ducsha måla naglarna och sminka mig....men jag har inte fixat håret...för det behövs inte ska snart åka iväg till karro...frisören=) wiiiiiieeee shit nu får jag passa på och kolla på mitt blonda hår för sista gången, det känns skit konstigt!!!!!! Kommer bli super kul=)) Jag hoppas att jag kommer bli nöjd men det e jag nästan helt säker på att jag kommer bli=))) Annars får jag gå omkring med mössa...ha,ha....nej då!!!!! Hoppas ni får en underbar dag idag....super fint väder e det ute oxå=)

LOVE/ Josefin



Min outfit för dagen, och mitt hår som jag inte behöver fixa idag=)



Bye bye blondie..hi,hi=))


Bort med det gamla...

Det blev en rikitg röjjning i min closet när jag kom hem från jobbet. Så kul när man får såna ryck och verkligen har tid och ork och göra det=) Idag var det dags för städning i hemmet igen Emma höll på för fullt och städade när jag kom hem från jobbet, så jag passade på och försöka få ordning lite med mitt... Slängde lite kläder igen guuud vad gamla kläder man hittar jämt så nu blev det ett par påsar iegn....BORT med det gamla och in med det nya=))) Fast jag hann inte riktigt klart får fortsätta nån annan dag när jag har tid imorn kväll kanske...får seeeee.... E super trött nu sitter i soffan och kollar på SATC och nästan sover.....Imorn blir det en spännande dag så jag ska försöka sova lite så jag orkar gå upp tidigt.....Lägger in bilder på nya håret så fort jag hinner imorn=)

Sov gott alla söta!!!!

LOVE/ Josefin





Suckar emellanåt....att man ska behöva samla på sig så mycket grejer......
Har faktiskt blivit lite bättre på och slänga kläder och grejer......
Men det e ju så svårt, vill egentligen spara allt....
Men inser ganska så snabbt att man inte kan spara på allt...=(



Så här ser det ut.... grejer överallt.....rensade ut varenda låda och vrå...
Så duktigt av mig..hi,hi=)

Längtar......

Åhhhh gud vad segt det går idag på jobbet, känns som att det var 100 år sen jag jobbade såhär sent!!!!! Har ingen och prata med heller alla har gått hem för dagen....=( Men jag har bara 2 timmar kvar!!! Sen ska hem hem, och fort kommer det gå kan jag lova=))  Jag skulle vilja börja röjja ikväll men som sagt får se om jag hinner!!!! Glömde ju och nämna igår att jag tog bort tipparna på mina naglar, så nu har jag mina egna naglar och de har ju blivit jätte låga och fina=)) Så de fick bli en rosa lack på dom igår oxå=))
Hörs ikväll igen....

Puss puss


Walaaaa titta vad långa.*yee* =)



ONSDAG....

Då var det onsdag redan, veckorna går så himla fort nu tycker jag....imorn e det torsdag.....färga håret dags....Shiiiit jag e nog en aning nervös men inte för att jag tror att det kommer bli fel....men det kommer kännas så ovant i början men jag längtar...Ett himla tjat om mitt hår nu hela tiden men så e det nu=)) E på jobbet igen har ätit mat, matlåda faktiskt....=) E jätte sugen på en semla idag igen åhhh så gott...men får vänta till nästa år...ha,ha... Kollade ni förresten på Lindas program igår det var verkligen en flopp som jag sa!!!! Hur kan man vara så pinsam människa...hmmmm e inte avundsjuk på henne iaf!!!!!!! Åhhh kul var det och titta på henne iaf måste börja följa det..ha,ha....=) Idag känner jag mig väldigt glad vet inte varför men det e positivt!!!!! Skulle jätte gärna vilja åka hem nu från jobbet men slutar sju ikväll.....Jag måste börja städa och sortera i min walk in closet, ser ut som hell hole....Har velat göra det jätte länge men tiiiid varifrån ska jag få mer tid...Imorn hinner jag inte med nåt sånt iaf blir borta hela dan först till frisören sen följa med karro till tatoo shop och sen middag hemma hos mamma....Fullspäckad dag men det e kul=) Kanske kan börja lite ikväll och rensa ut lite skit som ligger och skräpar.....om jag orkar..... Nu e det dags för lite kaffe som vanligt efter maten...känner mig som en gamling när jag säger att jag ska ha kaffe direkt efter maten...ha,ha=)))

Have a nice day!!!!

LOVE/ Josefin



Glad var jag imorse fast jag var trött=))
Kanske den sista bilden på mitt blonda hår......hi,hi....
hmmm jag kommer nog sakna min hårfärg.....
nae nu får jag sluta tänka på de, kommer bli super!!!! =)

MANIKYR!!!!

Äntligen e naglarna fixade igen så skönt med manikyr och så fick jag lite massage oxå, snälla Kamilla=) Hon jobbade idag så därför fick jag inte tag på henne men hon jobbade bara förmiddag så jag åkte dit direkt efter jobbet. Slutade redan kvart över tre idag skönt med korta dagar ibland=) Åkte förbi affären på vägen hem och handlade lite mat jag gjorde en sjukt god pasta sås med salami...Duktig ja i köket..ha,ha...Men jag fick en 100 poängare av Darling han tyckte oxå att det var sjuuuukt gott. Kul när man lyckas i köket för det e inte så ofta..... Shit på torsdag smäller det FÄRGA HÅRET e super nervös men gud vad kul det ska bli=)) Längtar verkligen, e ledig på torsdag så först fixa håret på förmidagen och sen följer jag med karro till tatueraren hon ska göra om sin tattoooo lite. Så då ska jag passa på och kolla runt lite har lite besluts ångest för vad jag ska göra får see.... Sitter och kollar på Rosing programmet ha ha vilket skämt iaf ska kolla vidare nu det e ju spännande.....ha,ha... Hörs imorn gott folk=))

LOOOOVE/ Josefin



Så här ser jag ut efter en hååård arbetsdag...ha,ha=))

Fettis dagen=)

Äckligt det låter  FETTIS...ha,ha=) Sitter här på jobbet iaf och trycker i mig en semla från janelings, varför e det så gott??!!! Fick inte i mig så mycket mat så semlan sitter perfekt nu=) Imorse var det tungt och gå upp igen men imorn blir det lite sovmorgon.*wii*. Ha,ha vet ni vad jag kollade på igår natt innan jag gick och la mig Big Brother avsnitten från -03 på tv 400 tror jag att det var...Ha,ha...Linda Rosing var med shit asså... Kollade jämt på BB när det gick förut så kul och se alla människor...instänga i ett hus.....sjukt egentligen...Aja kul var det iaf=)) Försöker ringa Kamilla men jag tror att hon jobbar idag, jag skulle behöva få mina naglar fixade idag!!!!! Nu ska jag fortsätta trycka i mig fettis semla..hi,hi... Hoppas ni äter mycket semlor idag för det e så gott...mums=)

LOVE/ Josefin


Min goda semla...hi,hi=)


Teeeeveeee=)

Det blev inte så mycket vila när jag kom hem från jobbet, jag har hjälpt Darling med poolen och städat i garaget...hi,hi...Kände mig som en rikitg garage meckare...ha,ha=)) Lite skit under naglarna har väl aldrig skadat..ha,ha!!!! Kul och kunna hjälpa till sin käreste med sånt oxå=) Sitter och kollar på Charterhjältar den e ju aas roligt och titta på man blir så glad på nåt sätt, sol och bad det e aldrig fel=) Imorn börjar programmet med Linda Rosing förresten det måste man bara se, jag gillar inte alls henne men jag vill se när hon gör bort sig i tv...ha,ha. Åhh jag har hittat massor med skor som jag vill beställa på nätet, NELLY de har massor med fina skor och till skit bra priser!!!! Måste bara försöka bestämma mig vilka jag ska beställa hmmm...svårt vill ha alla men det kanske kan bli 2 par iaf=))) Nu ska jag fortsätta kolla på tv, sov så gott sen när det blir dags... Hörs imorn!!!!

LOVE/ Josefin

     

                                    
Snygga skor va????!! Jag tror det blir gladiator sandalerna och dom första klackarna....
Skulle sitta super fint till sommaren=)) Ca 400-600:- paret NICE Price!!!!!!


Snabb lunch....

Happ då har jag klämt i mig lite mat nu oxå, det blir så stressigt ibland på luncherna när man inte har med sig mat till jobbet.....Ikväll ska jag försöka orka laga mat=)  Idag ska jag åka raka vägen hem och lägga mig i soffan och kolla på tv, e så himla trött idag!!!!! Nu ska jag försöka jobba vidare lite annars så somnar jag väl i soffan snart. Have a nice day=)

LOVE/ Josefin


Ha,ha super trött imorse......hade ont i ögonen i en halvtimme sååå himla

trött var jag....hatar tidiga mornar......


Måndag.....

Godmorgon........ ushh vad trött jag e, har precis vaknat, har inte alls sovit bra inatt=( Det här kommer bli en låååång dag på jobbet, vill ligga kvar i sängen hela dan!!!!!!! Men det e bara och gå ut i kylan och skrapa bilrutorna och frysa arslet av sig!!!!! Jag har beställt mina blåa skor nu förresten men gissa när leveransen e??!!! Om 9 veckor, det e ju helt sjukt att man ska behöva vänta på nåt så länge när man beställer nåt!!!! Men jag vill ju ha dom så då e det bara å vänta......Nu måste jag hoppa in i duschen om jag ska hinna till jobbet idag........

LOVE/ Josefin

Pizza och Film tajm=)

Halooooo!!!!! Det blev pizzaaaaa ikväll, Emma var oxå hungrig så hon kom förbi.=) Nu sitter vi och kollar på film på tv4+ (the truth about love) ganska spännande faktiskt men nu e det reklam... Imorn blir det en tidig väckning till jobbet så nu ska jag passa på och njuta av dom sista timmarna av den här sköna helgen=)) Hoppas ni oxå haft en underbar helg!!!

LOVE/ Josefin



Satt och kollade igenom lite bilder från när jag fyllde år, hittade den här super
söta bilden på Dollar och Linnea.*sötnosar* E en stolt gudmor till "Nea" =))

Shopping dax igen=))

Det blev en sväng till Västerås idag när vi vaknade, så skönt med söndagar bara åka omkring...*me like* Hittade lite smått och gott på ikea alltid lika kul och gå omkring där och titta=) Vi blev inte kvar så länge sen åkte vi hem...eller jag var tvungen och åka ner på stan och titta....=) Tom blev kvar hemma han tycker det e så jobbigt och gå omkring med mig på stan, han har inge tålamod och gå med mig...ha,ha...Hittade massor med fina kläder, måste börja fylla på garderoben med nya vår kläder!!!! Sitter vid datorn nu och börjar bli sååååå hungrig har bara ätit frukost imorse när vi var i v-ås. Jag tror det blir pizza ikväll och nån bra film till=) Jag e sugen på och se nån skräckis, men då kommer jag väl drömma ännu mer mardrömmar inatt. Ush jag som inte brukar drömma sånna drömmar..jaja...Gillar skräckisar iaf=) Nu ska jag gå ut och hjälpa Darling han håller på med poolen det läcker fortfarande.*åhhh* Har inte badat på en vecka så nu måste den igång=)) Hoppas ni får en härlig söndag kväll.....

Puss & Kraaaam









Super snygga och sköna Jeans leggings från gina 299:- och jeans västen
oxå från gina 249:-. Tröjan tyckte jag var passade så bra med västen så  
den fick oxå följa med mig hem.*love shopping* =)))



Och så blev det lite läppglans från H&M och ett svart nagellack med glitter
i såklart!!!!!

Godmorgon=)

Idag e det söndag det e så mysigt med söndagar=) Det blev en tidig väckning idag ha klockan e bara nio nu=) Fast jag ligger fortfarande kvar i sängen och Tom sover än. Dollar väckte oss igen imorse så kunde inte somna om.... Ush jag hade världens äckligaste marddrömmar inatt, så äckligt när man tror att det e på riktigt...vaknade av att jag var helt varm i hela kroppen...ush läskigt.... Nae nu måste jag gå upp och äta frukost skulle jag vilja säga jag e hungrig men vi har inget hemma....*åhhhh* Vi får väl åka iväg och äta frukost nånstans=)) Det snöar super mycket ute....hmmm väntar på våren men får nog vänta länge till=((  Ha en mys pys söndag=))

LOVE/ Josefin


Halloj.....

Idag har vi fått mycket frisk luft, tog med oss picknik och fikade vid sjön och kollade på folk som åkte skridskor och skidor.....Kul att vissa kan åka skridskor iaf.*suck* Sen åkte vi och åt lite mat hemma hos Lena och Emma Spicy hot blev det jätte gott. Åt friterad kyckling och stekt ris som alltid jag har svårt och prova på nya grejer, men då vet man att det e gott =) Efter maten så åkte vi hem till Patrik och Kamilla och kollade på melodifestivalen som var lite bättre den här veckan men tycker fortfarande att det inte är någe speciellt och kolla på men men....Sen fick vi nåt ryck och började möblera om hemma hos Patrik och Kamilla så vi flyttade runt alla möbler i deras vardagsrum, det blev jätte bra till slut efter allt pladder=)) Fast det var ett himla tjat att de ska köpa en platt tv nån gång i framtiden, stackarna som får höra på vårat tjat jämt när vi e där...ha,ha=)) Fast möbleringen hade klart blivit bättre om dom hade haft en plattis och hängt på väggen men det kommer...hi,hi=) Men nu e vi hemma och kollar på Ghost Rider som vi typ sett 10000 gånger men den e faktiskt bra, fast det bästa e ju KOMEDIER=)) Imorn har vi inga planer alls förutom och försöka gå upp hyfsat tidigt alltid skönt  man hinner med så mycket.....Får se hur det går.....=) Nu måste jag kolla på filmen......

LOVE/ Josefin


Tog på mig mina nya kläder jag köpte idag och väskan.*sååå snygg* =))


LÖRDAG!!!!

Idag blev det en riktig sovmorgon vaknade 11=) Vi var en sväng på stan men INGA skridskor helt sjukt att det e slut i hela stan....Jag som ville åka idag men det blir inge åkande=( Så jag tröst shoppade lite istället=) Jag har fastnat för färgen BLÅ tycker det e as fint och blanda olika färger av blå=) Så det fick bli en ljus blå tröja och en mörk blå halsduk/sjal till!!!! Jag och Darling passade på och äta frukost nere på stan också äter ju typ aldrig frukost hemma...Kanske för att vi aldrig har nåt hemma...hi,hi... Nu ska vi ut i friska luften jätte mysigt väder....sen vet jag inte vad vi har för planer för kvällen får see.... CYA!!!

LOVE/ Josefin



Min outfit för dagen.....



Dagens shopping, älskar blått=)



Ha en bra dag gott folk=)

Mysig kväll med vin och babbel=)

Hemma igen!!! Vi hade en jätte mysig kväll hemma hos Samppa och Kamilla drack vin och babblade=) Sara och Putte och Henke var oxå där grabbarna lirade lite GH och bastade....Men vi tjejerna höll oss till vinet...hihi=) Alltid lika kul och umgås med vännerna.*like* Guuud e så trött nu kommer sova så gott inatt. Imorn ska vi fortsätta letandet efter ett par skridskor till mig det kan ju bara inte vara slut i överallt måste kolla lite skummare typ sportaffärer oxå jag ska bara ha ett par imorn=) Jag vill ju visa mina dolda talanger...ha,ha kommer vara som bambi på hal is...Minns inte när jag åkte sist men det e läääänge lääänge sen tro mig=) Nae nu ska jag gosa lite med Dollar som varit hemma hela dan själv och darling kan ju oxå få lite mys=) Imorn blir det sovmorgon....Sweet Dreams....


Godnatt Kram



Inga skridskor=(

Hittade inga skridskor idag när vi var på Tuna, slut i hela stan typ.....=( Vi åker en sväng imorn och kollar runt lite mer, vill ju ha sridskor och åka med imorn jueh....Hoppas jag hittar!!! Nu ska vi åka till Samppa och Kamilla och umgås lite höres ikväll!!!!

Puss puss


Myser med Daisy hemma hos mamma idag=)




På väg i bilen....som vanligt=) *ush mitt hår=(*


Äntligen Fredag!!!!!

Jahapp då försov jag mig imorse igen.... Jag fick inte sova ordentligt inatt, Dollar höll på under sängen igen!!!!!! Kvart i fem gick jag upp och stängde in stackars lillen.....Kom till jobbet halv nio istället för åttta...hi,hi=) Det blir inte många timmars jobb idag, skönt det e ju endå fredag idag. Har inga planer för helgen ännu, förutom att jag ska åka skridskor längtar verkligen. Hoppas det e fint väder imorn, ska koka med mig lite kaffe till oss och några goda mackor med ut på isen.*mysigt*.Åker till kära mamma efter jobbet och sen stan med Darling och köpa skridskor och kanske lite annat oxå, alltid hittar man ju nåt fint....hi,hi=) Hoppas ni får en bra dag idag för det e ju FREDAG=))))

LOVE/ Josefin




SHOPPING=)

Halloj, hur mår ni??? Jag har precis kommit hem från min shopping runda på Tuna hittade massa fint som jag fick med mig hem. Det finns så mycket fräscht i butikerna nu så man blir alldeles tokig!!!! Hittade allt från Gina idag de har jätte mycket fint=) Och så köpte jag en väska IGEN kunde inte låta bli det fanns ju bara två kvar,  den e super snygg!!!!!! Kikade in på H&M men de hade inte pumpsen som jag pratade om tidigare om idag, eller jo bara i svarta. Så jag måste beställa ett par ikväll=)))Svängde förbi min Syster på vägen hem oxå lämnade en kökslampa som hon ville låna av mig, den e alldeles för stor till vårat kök vi har så lågt i tak så den hänger typ ner i golvet...ha,ha. Ush jag mår så dåligt av mitt hår går inte alls och fixa det längre, och så har jag sån utväxt!!!! Shit jag börjar se min riktiga hår färg och den e rått färgad. Längtar verkligen till nästa vecka när jag kommer få ny färg och klipp=)))) Snart börjar LYX fällan det e kul och kolla på alla människor som kan tänka så fel om ekonomi, förstår inte hur dom tänker. Tur att man inte själv e sån som spenderar mer än vad man har råd med!!!!!!!!! Imorn e det fredag och jag slutar tidigt, åker hem till mamma efter jobbet och tar en fika. Sen drar jag och Darling till stan och köper ett par skridskor till mig=) Hörs imorn!!!

LOVE/ Josefin



Så här såg jag ut idag på min shoppingrunda=)









Älskar min stickade kofta från H&M med en liten rosett insydd i kragen=)



Mina stövlar skulle jag inte kunna leva utan, jag måste komma ihåg att
impregnera dom har blivit lite fläckiga=(



Mina nya kläder jag hittade idag..........=))









Fiiiina väskan, passar så bra med mina stövlar=))
Måste ju ha lite större väskor så jag får med mig min Lap Top!!!!

Torsdag...

Åhh vad mysigt det e och ha lunch på jobbet när man kan gosa in sig i soffan med filtar och bra musik...=) Har precis ätit, matlåda igen faktiskt *duktiga jag* Tunnbrödsrulle gud vad gott det e=) Imorse blev det stressigt som jag misstänkte igår kväll, försov mig vaknade halv 8 och börjar 8....Men jag kom bara 15 minuter försent så det var ju inte så farligt tycker jag=) Vi började kolla på en film vid tolv igår så det e kanske inte så konstigt att man försover sig då.... Ja,ja snart e det helg då ska jag sova ut!!!!!!!! *skönt* Jag slutar om 3 timmar, åker en sväng till Tuna Park efter jobbet... Det behövs lite shopping i vardagen för att man ska orka med allt, vardagsLYX e aldrig fel, eller hur???? Nu ska jag dricka lite kaffe och kolla min mail... Ha en underbar dag allihopa=)


LOVE/ Josefin




Lunch i soffan=)



Oj vad grejjer i soffan.....



Min mat idag!!!! =)


Halloj!!!

Då var man hemma från jobbet, svängde förbi affären på vägen hem oxå det blev tunnbrödsrulle med en massa gott i=) Idag blev det inte mycket gjort på jobbet jag ägnade mig åt mina naglar i typ 2 timmar...hi,hi...Provade mina nya nagellack som jag fick när jag fyllde år=) Dags för ett återbesök snart igen märkte jag idag, Kamilla kanske har tid på fredag måste ringa henne imorn=) Vårat bad har packat ihop förresten..... läcker ut en massa vatten, jag som ville bada ikväll e så himla frusen. Men de e nån gubbe som ska komma och laga det imorn=) Himla jobbigt.... Men jag tog en varm dusch istället men det var inte så himla varmt...grrr... Hann NÄSTAN precis duscha klart då kommer IS kallt vatten då hade jag stått där sålänge så det hann bli kallt!!!!! Trött jag blir på mig själv jag vet att jag inte kan duscha för länge...Vi har nämligen inte kopplat in våran stora varmvatten beredare än... den har bara stått i källaren i 1 år nu... Iaf så nu sitter i jag i soffan ner burrad i filtar försöker bli varm!!!! Imorn blir det tidig väckning börjar jobba kl 8 redan men slutar redan vid 3 tiden=) Jag måste ta en sväng förbi stan och kolla om det har kommit in nåt nytt och fräscht i butikerna, hoppas pumpsen finns kvar på H&M annars måste jag beställa dom måste verkligen ha dom!!!!!=) Sov Gott kram!

LOVE/ Josefin



Mina naglar.... FÖRE......

  

Och EFTER.... målade tipparna ljus lila och sen ett glitter lack ovanpå=)



Me,me,me=)

I LOVE Shoes!!!!!!

Jahapp då har jag fått i mig lite mat också, det blev en maxicana från frysdisken...=( E så less på sån mat men jag får ju skylla mig själv när jag inte lagar nå mat...*måste bli bättre på de* Ringde upp Karro nyss också och dubbel kollade tiden när hon ska färga och klippa mitt hår=) Nästa vecka smäller det.*glurp* Längtar massor fast samtidigt e jag super nervös!!!!!! Sitter och bläddrar lite i Sofies mode och hittade ett par skit snygga pumps med kilklack super höga och fina. Kom ju på att jag provade dom innan vi åkte på kryssningen men de var så himla små i storlekarna tyckte jag. Iaf måste kolla om de finns kvar måste nog köpa dom i blått supersnyggt till våren=) Vill att våren ska vara här nu!!!!!!!!!

LOVE/ Josefin


Kolla in dessa älsklingar så J*kla snygga.*måste ha* Älskar kilklack!!!!



Tänker på skorna..hi,hi=)



Min lunch idag, sådäääär smakade det....=(


Onsdag!!!

Godmorgon på er!! Jag ligger fortfarande kvar i sängen så skönt så, börjar elva idag. Igår så somnade jag i soffan (som vanligt) låg och kollade på nån film Röd drake tror jag att den heter...har sett den förut....sådär... Hittade lite gamla bilder på min mail...ha,ha....jag och karro som har så himla rolig humor...hi,hi=) Det är från i höstas när jag hade lugg, trivdes jätte bra med lugg men sen så lät jag den växa igen....Jag funderar på och klippa lugg nu igen när jag ska färga håret, det e kul med förändringar=) Jag måste snart försöka kliva upp och börja göra mig iordning för dan...Idag hinner jag inte med nåt annat än jobb,jobb,jobb. Jag tror det blr lite shopping imorn på tuna eller stan känner att jag måste handla lite=) Det börjar rycka i mina shopping nerver...ha,ha=) Have a nice day!

LOVE/ Josefin



Ha,ha kul har vi det=)



Tidsfördriv.....hi,hi=)


Middag hos Karro=)

Haft en super mysig kväll med min underbara vän Karro, åkte till henne direkt efter jobbet. Maten stog fram dukad på bordet när jag kom spagetti med en salamisås suuuuper gott var det! Duktig hon e på och laga mat det visste jag inte=) Guud vad vi har skrattat spelar ingen roll när vi ses vi har alltid lika kul skrattar så man får MAGKNIP=) Kanske för våran dåliga humor...hi,hi=) Kul har vi haft ikväll iaf! Nu har vi bestämt när vi ska färga mitt hår oxå, jag kanske inte har berättat det men jag ska bli typ ljusbrun i håret, shit vad spännande har ju alltid haft blont hår!! Men nu har jag bestämt mig för att prova nåt nytt ska bli super kul. Jag litar på Karro hon e så duktig frisörska=) Nu ska jag kolla på Victoria Silvsdet-my perfect life det e ganska kul och se=) Säger som Karro CYA...ha,ha=)


LOVE/ Josefin




Jag och underbara Karro=)


TISDAG


Haloooo!! På jobbet igen försov mig nästan imorse fast jag började 11...hi,hi... Varför e det så skönt och sova jag älskar att sova har kommit in i en såndär trött period tror jag. Har presis klämt i mig matlådan som jag hade med mig idag pasta och köttfärssås, fast den var inte lika god idag=( Idag blir det jobb hela dan till sju ikväll och sen raka vägen till Karro gumman=) Undrar vad hon ska göra för mat......blir säkert jätte gott=) Ushh det blir mycket jobba den här veckan jag måste hinna med lite shopping tror det blir på torsdag måste ha nya skor bla och lite annat krafs=) Nu blir det kaffe som vanligt efter maten finns ju inge godare=) Ha en happy day allesammans!!!!

LOVE/ Josefin


Seeeegt.....

Äntligen det tog bara 10 minuter och komma in på bloggen!!!! Jag fattar inte vad det är för fel ibland går hur segt som helst och bara på bloggen... Ja ja nu verkar det funka får se hur det kommer och gå med bilderna.... Kom precis ut ur duschen så skönt. Lagade en jätte god middag till mig och Tom när jag kom hem från jobbet Pasta med en speciell köttfärssås jammi vad gott det var och starkt!!!! Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe...mumms=) Så tråkigt med sena jobbar dagar hinner ju inte med nånting när jag kommer hem laga mat och typ sova...ush.... Imorgon ska jag hem till Karro och äta middag direkt efter jobbet.*mysigt* Hon ska laga en liten födelsedags middag till mig ska bli jätte mysigt alltid lika kul och träffa henne. Nu tänkte jag kolla på lite TV för en gångs skull känns som att det var 10000 år sen jag hade tid oc bara ligga i soffan och kolla på tv, fastnar alltid vi datorn....hi,hi=)

LOVE/ Josefin


Hemma från jobbet =)




Snygg jag e i håret va?! Eller inte.... tog precis ut mina flätor men nu så har
 jag duschat så jag ska inte så ut så här imorn...hi,hi....


Grrrr misstänkte väl det tog 10 minuter att få in 3 bilder!!!!!!!!!! seeeegt!!!!


Måndag.....

Då var det måndag igen, ush en hel vecka att jobba innan jag e ledig igen...e så less på jobbet just nu...=( Och så trött jag var imorse och så fick jag agera pool skötare imorse oxå eftersom att det hade läckt vatten under natten....det måste fixas i veckan blir galen på all påfyllning hela tiden!!!!!!! Idag blir det en tråkig måndag jobbar hela dan och sen åker jag raka vägen hem och ska lägga mig i soffan och ligga där heeeeela kvällen=) Ingen PB ikväll skööönt faktiskt e less på de.... Nu ska jag äta lite mat e super hungrig. Ha en bra dag, hörs ikväll=)


LOVE/ Josefin


Go kväll!!!

Halloj!! Hoppas ni haft en bra dag idag, för det har jag=) Haft en super mysig dag idag, familj och vänner har varit förbi och firat mig hela dan verkligen=) Fick massor med fina presenter och blommor tack snälla ni=) Det blev en hel del presentkort bla till Gina och så fick jag ett presentkort på tatuering av Darling.*wiii* Har länge velat göra en till så nu måste jag bara bestämma mig för vad och vart=) Har druckit så mycket kaffe idag att jag var helt shakkyyy när alla åkt, så jag och D åkte iväg med Emma och köpte lite pizza och kbt (kebabtallrik) som vi döpt om...ha,ha=) Nu sitter jag i soffan och e helt slut, har varit uppe sen halv nio imorse och fixat och donat!! Imorn blir det jobb igen börjar tio så lite sovmorgon blir det=) Haft en underbar dag idag tack snälla familj och mina vänner=) Sov gott!!

LOVE/ Josefin



Jag och Linnea så glada såååå=)



Alla fina presenter och Blommor jag fick.

Orkar inte lägga upp nå mer bilder somnar snart............


Allt klart....

Då var allting klart för fikat idag=) Vi var i väg imorse och handlade lite tårta och andra godsaker....mumms... Sitter och väntar på att familj och vänner ska komma snart!!! Jag och Darling hann med en liten prommis imorse oxå nere vid sjön.*mysigt* Nu ska jag gå och väcka D han har somnat i sängen...ha,ha... Han som sa imorse att man blir så pigg av promenader och så ligger han och sover nu...ha,ha... Later later......=)

LOVE/ Josefin


Me today happy =)


Min dag idag=)

Jag fyller år idag.*wiiiiii*.Kunde inte sova längre så jag hoppade in i duschen, Tom ligger fortfarnade och sover... Vi ska åka handla lite fika grejer här om ett tag efter frukosten. Jag vet inte alls vad jag ska bjuda på..hmmm måste bestämma mig men det finns ju så mycket gott=) Iaf nu ska jag gå och väcka D för en mysig frukost tillsammans på min dag=) Idag blir det fullt upp här så vi hörs ikväll!!!!

Puss Puss

Underbar dag idag=)

Go kväll, hoppas ni haft en underbar dag idag för det har jag......=) Har så ont i fötterna efter allt spring på stan idag. Men vi har haft det super mysigt hittade lite grejjer. Fick en jätte fin Björn Borg BH av Tom idag på alla hjärtan.*min Darling* Han fick faktiskt ett jätte stor röd ros av mig imorse som jag hade gömt i min garderob så att inte skulle hitta den igår=) Den här dagen har verkligen rusat förbi har gått så fort fast, vi har hunnit med mycke roligt åt en jätte god lunch ihop direkt när vi kom fram och sen började letandet efter en vinterjacka till Tom sprang runt ÖVERALLT kan jag lova men till slut hittade han en PEAK jacka från NK supersnygg e den. Jag skulle köpa ett par nya vinter skor men det blev ett par till våren istället hittade dom på Belle skiiiit snygga, längtar verkligen till våren nu känns som den aldrig kommer......Vi hann med en sväng förbi Syster och hennes familj oxå på vägen hem köpte med tulpaner till dom glada blev dom, mamma var oxå där köpte en palett från Isadora med olika skuggor i, så kul och köpa grejjer till nära och kära och se när dom blir glada=) Nu blir det lite mys i soffan och en film till sen sova, imorn fyller jag ÅR.*wiiii* Så det blir fullt hus hela dagen alltid kul med vänner och familjen som kommer på besök. Ha en mysig kväll med era kära=)

LOVE/ Josefin



Coffe to go blev det efter allt spring=)



På väg hem igen, eller vi stannade till vid Skärholmen shoppingcentrum SKHLM oxå.hi,hi=)



Glada efter en mysig dag tillsammans.*love*



Toms nya fina jacka från PEAK.
 


Och mina skor från BELLE shoes super snygga.*loooove*



Min fina Björn Borg bh som jag fick idag=)

Soooov gott!!!!


Alla <3 Dag

Godmorgon på er! Alla <3 dag idag, mysigt. Vi e på väg till Stockholm nu vi kom upp i tid imorse....men vi kom inte iväg förns nu iaf för att vi var tvugna att fylla på lite vatten i bubblet (den har börjat läcka lie=() typsikt när vi var uppe tidigt och skulle åka.... Nu ska vi ha en super mysig dag shoppa och äta god mat. Hoppas ni får en alldeles underbar dag idag. Hörs ikväll gott folk!!!!

LOVE/ Josefin


Lite pics fån imorse=)


Så här ser jag ut idag en liten liten fläta i håret=)



Och så här ser det ut bakifrån......








Sent som vanligt.....

Halooo!! Då har vi sagt hejdå till Lisa ikväll, åt en god middag som hon hade lagat till oss. Pasta med saffran kyckling broccoli mm jätte gott=) Och så kollade vi på en film oxå kommer inte ihåg vad den heter...ha,ha..mitt minne altså...guldfisk...hi,hi=) Min dag har varit super inga olyckor trots den 13... Efter läkaren imorse så la jag mig i sängen och låg där till 4!!!!!! Ha,ha latmask men det var så skönt ville verkligen inte röra på mig läste lite NU tidning och bloggade lite=) Men sen till slut så drog jag och D iväg till stan och hämtade ut hans mobil som varit på lagning. Vi fick städat idag igen så det e fint till helgen Emma e så duktig. Vi uppskattar det verkligen alltså jag har verkligen inte tid med städning längre man jobbar och sen när man e ledig vill man ju göra roliga grejer. Så det e super skönt och få hjälp men den biten här hemma=) Medans Emma städade på övervåningen fick jag och Darling ett ryck och började röjja undan lite i källaren, rensade bort 3 påsar med kläder från garderoben och en massa annat skit som bara ligger och skräpar. Vi ska inte bli grejj samlare kan jag lova har blivit bättre på och slänga onödiga saker...men det e bara för att D tvingar mig...ha,ha... Imorn åker vi en sväng till Stockholm, tidigt har vi sagt men jag vet hur det brukar bli när vi ska gå upp tidigt. Tror vi aldrig kommit iväg den tiden vi sagt båda e alldeles för morgon trötta för att gå upp, men imorn måste vi verkligen!!! Tiden springer iväg så snabbt när man åker iväg och ska göra en massa saker. Kommer somna som en stock väldigt snart känner jag super trött, gick upp 7 imorse juh.....puh,puh.....Hööööörs imoooorrrn!!!! Sooooov gooooooott!!!!


LOVE/ Josefin




Ha,ha,ha Dollar sitter och posar för mig här i soffan=)


Hemma från läkaren...

Halooo!! Jahapp då e man hemma igen, det gick bra hos läkaren hon lyssnade på hjärtat och lungorna och så. Men några prover tog hon inte nu ska jag vänta på en REMISS till en annan läkare som säkert kommer ta flera månader som det brukar göra har jag hört!!! Ja ja det e väl bara och vänta... Det var en "praktikant"  som kollade allt på mig hon verkade inte kunna ett skit, hon var verkligen en riktig nybörjare!!!! Det kändes lite lustigt..... Jag skulle åka förbi mamma på vägen hem men sen kom jag på att hon ligger och sover, jobbar natt!! Så då åkte jag och kära syster yster till ica maxi och shoppade lite istället, hennes busungar var oxå med så söta dom e. Jag e en stolt moster och gudmor till dom=) Passade på och handla lite frukost grejer och ett jätte fint nagellack med rött glitter med hjärtan i, tänkte måla naglarna snart passar ju perfekt till imorn=) Handlade även lite alla <3 dag presenter till mamma och Darling. Och såklart en liten överraskning till min sjukling här hemma MOORE tidningen och NU till mig. Idag ska vi inte göra ett skit ligger i sängen nu mmmm=) ska läsa min NU tidning snart och så tänkte vi kolla på nån film. Såå skööönt med slappar dagar älskar det. Men ikväll åker vi iväg en sväng till Lisa Emma och Lena ska äta middag, sen åker L imorn så då får vi inte se henne på ett tag=( Men vi har planer på och hälsa på henne rätt så snart förhoppningsvis, kul och se London=) Shit det e ju FREDAG den 13 idag det kom jag på nu...hmmm.... Have a nice day=)


LOVE/ Josefin



Linnea sååå glad när vi var och handlade imorse=)



Filip was the driver=)



Tidningar måste man ha=))



Nagellacket från Depend med hjärtan i.....



Prova den här youghurten såååå suuuuper god med choklad bitar i...jammii!!!!

Nu e det dags för lite skvaller läsning.*love,love,love*


FREDAG = LEDIG

Godmorgon gott folk!!! Ligger fortfarande kvar i sängen mmmmm vad skönt=) Fast en midre rolig grej e att Darling har spytt inatt så jag hoppas verkligen inte att jag blir smittad!!!!!! Ska snart åka till läkaren, tänkte att jag skulle göra iordning mig och dra en sväng på stan efteråt men jag orkar inte, så istället tänkte jag bara åka  i mys pys kläder och hälsa mami en snabbis och sen hem och bara göra ingenting=) Slå på en film kanske....det e inte ofta man har tid och glo på rulle mitt på dan det känns lite lyx faktiskt=))) Hoppas vi kommer iväg till Stockholm imorn då, ska proppa i D en massa bra saker så han blir frisk fort...hi,hi=) Nu ska jag gå upp och slå på lite kaffe och leta fram mys dressen. Ha en bra dag!!!!

LOVE/ Josefin

Jätte mysig kväll=)

Hej bloggen!!! Nu e jag hemma har haft en super rolig kväll, åkte iväg till stan direkt efter jobbet... fort gick det kan jag lova.=) Men så fick jag stå och vänta typ i 20 minuter iaf på att de andra skulle komma.OHHH SHIT vad kallt det var hade bara min svarta lite tunnare jackan på mig ikväll. Vi åt på Papas Tapas super god mat var det åt nog lite för mycket (som vanligt) men när det e så gott så e det ju svårt att låta bli eller hur???!!! Det var jag och darling och så Lisa,Emma och deras mor super kul och gå ut och äta och bara snacka en massa skit=) *love* Jäeee nu e jag ledig i 3 dagar ska bli så skööönt, ska bara göra en massa roliga grejer b.l.a SHOPPA=)=) Vi har bestämt oss och åka upp till Stockholm på lördag ska bli mysigt det e ju alla <3 dag bara ha tid för varandra det kan behövas ibland=) *längtar* E lite nervös för mitt läkar besök imorn e ju så himla fjantig när det gäller sånt...har aldrig sprungit hos läkaren jag vill att allt ska gå över av sig själv, men ibland måste man ge med sig och kanske få lite hjälp. Hoppas att det går bra berättar imorn hur det gick... Jag kommer sova gott inatt iaf det blev inte så många timmars sömn förra natten synd bara att jag inte får sova ut på min första lediga dag men så e det. Tänkte åka förbi och ta en frukost hos kära mami imorn efter läkaren oxå det var länge sen man såg henne=( Nu ska jag gå och tvätta av mig sminket och göra mig redo för natten!!! Byeeeee byeeeee!!!!

LOVE/ Josefin


Står och väntar.....




Darling och hans mamma=)



Söta systrarna Emma och Lisa=)



Darling and I....Jätte smile..hi,hi=)



Hade på mig min favorit kortis "jacka" som ni ser på bilden den kommer från
Gina och jag älskar den!!!


Väntar......

Sitter på jobbet och väntar på att sluta!!!!!! Darling kommer och hämtar mina hemma nycklar snart han glömde dom hemma imorse eller han visste inte vart han lagt dom......Men kom på att de sitter i datorn pga att usb minnet sitter i samma knippe..... Ska bli kul och gå ut och äta ikväll och babbla massor Lisa åker till London om 2 dagar så får passa på och träffa henne innan hon lämnar Sverige!!!! Berättar om kvällen när jag kommit hem sen ikväll=)

Puss så länge



Hittade dessa underbara underkläder på Victoria´s Secret



Skulle inte sitta fel på ALLA <3 DAG!!!!

Min fredag idag.....

Det känns precis som att det är fredag idag lite sådär fredags glad e jag....Kanske för att jag e ledig imorn det e skönt!!!
Var så otroligt trött imorse, Tom började tidiagre än mig idag så han frågade när jag ska till jobbet idag och jag lyfte bara fram 3 fingrar....ha,ha...Jag e så himla snurrig när jag e trött=) Iaf jag börajde 10 imorse så lite sovmorgon blev det aldrig fel!!!! Det blev jätte sent igår OCH VAD TROR NI HÄNDE????? Jag somnade igen till filmen jag kommer aldrig se klart den...ha,ha....Iaf Emma och Lisa kollade klart på filmen så de drog vid halv 2 sen hoppade vi i säng!!!! Ikväll ska vi ut och äta på Papas Tapas de verkar ha såååå himla god mat där har bara ätit där 1 gång så det ska bli kul!!! Så jag får skynda mig till stan direkt efter jobbet slutar 7 ikväll.... Har precis dragit i mig lite donken mat mumms.... och en ramlösa till, älskar verkligen bubbel vatten och naturell ska det vara!!!!! Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och rulla runt lite på andras boggar. Ha en bra dag=)

LOVE/ Josefin


En trött jag imorse.....


Och så lite mat måste man ha på lunchen=)



Hmmm...funderar minen...ha,ha=)




Film dags....

Jahapp då har man hunnit med lite roligheter idag efter jobbet....Det blev pizzaaaaa till Top Model men vilken besvikelse ville verkligen att Analeigh skulle vinna hela Top...men men hon kommer nog slå igenom iaf tycker hon var en så gullig tjej=) Sitter och tittar på film med gänget nu (bed times stories) har ju bara sett halva när jag var sjuk och somnade..... Vi hann med en liten bubbel ute oxå så nu e man så avslappnad i kroppen...kommer säkert somna till filmen nu igen kommer aldrig se klart den..he,he=) slog på kaffe nyss oxå....såg att klockan var halv tolv oppsss...ingen koll på tiden...he,he...nu ska jag kolla lite på filmen och sen sova....kommer aldrig i säng tidigt men sån e jag...hi,hi=) Älskar att vara uppe sent och knappt orkar gå upp på morgonen dan efter... IAF SOV GOTT!!!!

LOVE/ Josefin



Min Top Model vinnare iaf=)


Halloj

Hemma nu kom precis hem åkte förbi Kamilla efter jobbet hon fixade mina naglar, så kul och få manikyr=) Så nu e mina naglar super fina igen, fick lite dekoration oxå SUPER!!!! Snart kommer D hem, han ska förresten sälja sin cross ikväll de kommer och köper den snart!!! Jag e lycklig tycker inte riktigt om såna leksaker han har redan slagit sig 1 gång och jag fick leka sjuk syrra på banan...ha,ha=)  Lisa och Emma kommer när som helst oxå så nu måste jag städa lite och plocka undan lite skit!!!! TOP MODEL FINAL ikväll oxå vi ska sitta fast klistrade i soffan och kolla på deeee....=) Hörs ikväll igen!!!

Puss puss


Mina nyfixade naglar, söta Julia fick likadant som sin faster.*sötis*



Hemma hemma hemma skööönt!!!







Nepp nu kom Lisa och Emma..... Hej dårå=)


Onsdag!!!

Guuuud vad jag var trött imorse när klockan ringde, jag snooooozade i nästa 1 timme (som vanligt) och bråtttom blev det sen men ja ja jag kom iaf till jobbet i nästan tid!!!! Fick dop inbjudan igår förresten jätte kul måste kolla så att jag inte jobbar bara, det e lilla Seline som ska döpas våra kompisars barn Johan och Sara *kul*. Försöker få tag i Kamilla 2 av mina naglar har gått av så hoppas att hon har tid idag annars får jag vänta tills på fredag=( Idag tänkte jag smita från jobbet lite tidigare känner att jag e värd det!!!! Ikväll kommer Lisa och Emma och hälsar på så tänkte laga lite god mat till oss=) Nu måste jag hinna kolla mina mail innan det e dags att gå ner och jobba lite..... Later=)

LOVE/ Josefin



Ush har en bad hair day today....... men glad e jag iaf=) 

Ute och åkt lite......

Det blev ingen hemma kväll, åkte iväg en sväng till Lisa och åt lite mat efter jobbet. Hemma gjorda hamburgare och Top Model till det var susens. Äntligen så skönt att Marjourie ( hur man nu stavar hennes äckliga namn) åkte ut!!! Jag fattar inte ens vad hon gjorde i programmet ryggen kutad som en 80 åring och så nervös att hon kanppt kan stå upp...puh...Nu e det bara de "vettiga" kvar....Jag hoppas på att Analeigh ska vinna hela skiten hon e så duktig och söt jordnära tjej...*Go girl*=) Så imorn gäller det får inte missa de!!!!! Annars så har det inte hänt så mycke mer roligt idag har bara jobbat hela långa dagen, ledig om 2 dagar ska bli skönt och vila upp sig och göra en massa roligt=) Alla <3 dag på lördag och sen så fyller jag år på söndag*wiiiii* vilken pang helg eller hur??? På lördag ska vi nog åka upp till stockholm ta en alla <3 dag shopping får se inte bestämt helt hundra ännu. På söndag blir det en massa fika för familj och vänner mysigt och träffa alla och bara babbla en massa och äta gott=) Jag har det riktigt mysigt här i soffan nu, en brasa som knastrar och en gosig Dollar som ligger bredvid mig och Darling kollar på Indiana Jones (inte alls min typ av min film) så jag passar på och blogga lite=) Imorn ska jag upp tidigt puh kl.8 får se hur det går.....Sen på kvällen kommer Lisa och Emma ska ha en mys kväll med god mat, bubbel och en bra film... alltid kul=) Känner mig riktigt trött nu när jag satte mig så ska nog bara slumra till här i soffan medans indianerna skriker i bakgrunden...ha,ha,ha!!!!! Sov Gott alla kära!!!!

LOVE/ Josefin




En trött jag ska somna till lite i soffan nu...varför e det så sööönt??!!!



Så mysigt med en brasa på kvällen.....







Coffeeee Time!!!!

Dags för en liten paus från allt jobbande och vad sitter bra i magen då???? Kaffe såklart=) Måste åka och handla lite efter jobbet jag slapp ju igår=) Så ska slänga ihop nåt snabbt innan TOP börjar ikväll!!! Hörs senare... BYE BYE!!!!

LOVE/ Josefin


Tisdag!!!!

Fattar inte vad jag gjorde imorse....Vaknade första gången när Darling ringde och väckte mig....sen somnade jag visst om igen=) Men när jag vaknar för andra gången och ska gå upp så har jag börjat att skriva ett mezz till D där det står Ringer dig snart, fattar ingenting!!! Jag har alltså skrivit det i sömnen kommer inte ihåg det..ha,ha. Sitter på jobbet nu och försöker tiden att gå, filar mina naglar eller försöker att få bort glitter nagllacket vilken tid det tar!!!! Ikväll e det Top Model näst sista avsnittet så det får man ju inte missa, och så det final imorn!! Missa inte!!!! Imorn har vi planer på att äta nån god middag med Lisa och Emma och bubbla lite. Emma kommer hem från Spanien idag hon lär vara jätte brun kul och träffa dom imorn!!! Måste ringa Lisa ikväll och kolla hur det blir=) Nu måste jag fortsätta fila lite på mina NAILS!!!!

Puss Puss



På väg till jobbet imorse....

Mat och bubbel dax=)

Åhh vad glad jag blev när jag kom hem från jobbet ikväll, Darling står och lagar mat!!!! Det e en stor grej för mig för det har inte hänt sen.....vänta lite nu.....Hmmm minns inte.... Kändes knasigt att få sätta sig vid matbordet och få maten serverad, glad blev jag iaf!! Min duktiga älskling gjorde makaroner och falukorv och gav sig själv en 10 poängare..ha,ha så nöjd va han=) Det var uppskattat!!!! Det var en lugn dag på jobbet gjorde typ NADA skönt med såna måndagar när man inte behöver slita arslet av sig så nu e jag ganska pigg kommer vara uppe hela natten och kolla på massa filmer..he,he=) Passade på och bubbla lite nyss, så på med bikinin och morrisen och ut i kylan -7 känns lite skumt men det e ju så himla varmt och sitta där,mysigt.... månen lyste upp hela himlen också mys pys med Darling <3. Snart börjar PB också måste se.... Hoppas ni alla haft en mysig kväll, Sleep Sleep Well.


LOVE/ Josefin




Darling står och kockar ihop middag till oss=)



En nöjd jag som fått mat=)



Dags för bubbel.... på med morris och bikini



Mys Pys



Njuter av livet.......


Måndag!!!!!

Min dag började bra imorse gick upp tidigt imorse hann t.o.m tvätta håret=) Tror att jag har lagt försovningen bakom mig nu kommer jag aldrig mer försova mig..ha,ha...=) E ovanligt glad för att vara en Måndag det e positivt!!!! Siiter och äter köttbulla nu med nån konstig potatis till...hmm sådäääär....Gillar inte riktigt dessa färdigrätter, så ikväll blir det laga mat!!!! Måste handla lite först såååå tråkigt ush men man måste ju göra vadags sysslor oxå!!!! Ikväll e det dags för PB igen önskar att det tar slut snart orkar inte följa det längre men måste juh endå har ju blivit beroende känns det som!!!! Nu ska jag försöka äta färdigt min mat och sen Kaffe=) Tänkte kolla på några avsnitt av The Hills oxå=) Ha en bra Måndag, det har jag fast jag jobbar!!!!

LOVE/ Josefin

Besök hemma hoss oss=)

Det var en lugn dag på jobbet skönt och slippa stressa=) Pappa ringde mig när jag var på väg hem, han ville komma och hälsa på oss det var läge sen...så det var kul=) Det blev några koppar kaffe och en massa babbel.*kul* Sen mezzade Sara mig och frågade om de fick komma förbi självklart=) Så Sara, Putte och Gingan kom förbi och mera kaffe blev det så nu har jag väl ungeufär 4 koppar kaffe i magen men ingen mat..... Det blev GH hela kvällen med gänget Trummor,gitarr och bas och jag och Sara va publik...he,he=)  Puh så för ett tag sen så åt vi lite mackor (har ju ingen mat hemma...som vanligt) var så hungrig att jag var helt shakkkyy....Men nu e jag på topp igen!!!! Känner mig bättre min medicin har gjort susen har inte alls ont i ögonen längre lite förkyld bara men det e jag van vid!!! Håller på och spelar in The break up nu så tänkte kolla på den ikväll var jätte länge sen jag såg den, har för mig att den e ganska bra. Nu ska jag blogga runt lite...Sov Gott hörs imorn igen=)

LOVE/ Josefin




Dags för GH, Gingan fyller år idag förresten Grattis. Putte och Sara=)



Å så Darling som trummar för fullt!!!!!



Åhhhh vad skönt och krypa under täcket.*me like*

Mycket snö e det!!!!

Idag blir det en riktigt mys dag på jobbet....Det blev ett par svarta mjukis brallor och en svart tröja till jobbet Söndags dressen..ha,ha=) Har precis fått i mig lite mat här på jobbet jaaa eller frukost för min del.... Shit asså vilken tid det tog idag att komma till jobbet sååååå jäkla mycket snö på vägarna kom knappt fram!!!! Fick köra mini fart hela vägen så jag skulle komma fram säkert!!!! Å så tog det typ 40 år att få bort snön från bilen puh det var jobbigt...var helt snöig när jag skulle sätta mig i bilen...hmmmm....Längtar till sommaren=) Nu blir det kaffe och fortsätta jobba lite!!!!


LOVE/ Josefin



Dags att åka till jobbet!!!!




Snacka om mycket snö ute..burrr....kallt....


Godmorgon Söndag

Ligger kvar i sängen ååååh så tröött ska snart gå upp måste iväg och jobba lite.... Det blev himla sent igår kom aldrig till sängs började kolla på the hills och sen.....på en film klockan var 2 innan jag somnade så lite små seg e man...ush... Idag e det bara jobb som gäller vet inte om vi ska göra nåt roligt ikväll får see...Darling ska iaf åka skridskor idag *jag vill oxå* men men...Dollar var så himla söt igår/inatt förresten jag fick inte vara ifred han skulle bara ligga och pussa på mig och så somnade han till slut*sötis*. Nu ska jag börja göra iordning för dan!!! Ha en bra Söndag gott folk!!

LOVE/ Josefin


Go kväll!!!

Lördag.....hmmm det känns som en söndag idag eftersom man bara varit hemma hela dan.... Känner mig ganska mycket piggare ikväll har inte alls lika ont ögonen...undrar om min medicin hjälper hoppas hoppas på det. Ush vad obehagligt det var förresten och ta ögondroppar gjorde ju jäkla ont ska jag säga fy men måste ju tyvärr...bara vänja sig!!! Vilken katastof vi kollade på melodifestivalen det var ju absolut ingen låt som var bra...börjar ju undra om det e dags och lägga ner programmet??? Får väl se om det kommer bättre artister veckorna framöver annars kan man ju lika gärna skita i och kolla...Vi satt mest och garva åt allt och sa att vi kan göra det bättre själv...ha,ha=) Det blev en sväng till mestaria och åt lite pizza oxå...Me, darling, Patrik och Kamilla... åt en kebab pizza...mumma var det=) Imorn e det jobba igen men jag kan inte smita hem tidigare=( Jag som ville gå ner på stan och köpa mig ett par skridskor och åka här nere vid sjön men det får bli till nästa helg...kanske en åktur på alla hjärtans dag det vore mysigt. Ta med sig lite fika oxå...åhhh vad romantiskt=) Tänkte kolla på några avsnitt av The Hills innan jag går och lägger mig, nu när jag vet att det finns på Mtv´s hemsida kommer jag kolla varje dag he,he=) Godnatt Kramar till er!!

LOVE/ Josefin

Lite pics of me!!!!!


Me me me only me ;)









NY vaken=)

ÅÅhhh vad skönt och sova åkte hem fån jobbet vid 2 tiden!!! Började kolla på Bed time stories men somnade..he,he=) Sitter och dricker kaffe nu Patrik och Kamilla kom förbi och väckte mig..... Ikväll ska vi bara ta det lungt ska nog äta lite mat nånstans börjar bli lite hungrig i magen... Drog i mig lite glass oxå innan vi började kolla på filmen det satt fint!!! Nu ska jag vara lite sociaaaaal, höres senare!!!


LOVE/ Josefin




MMmmm här sover jag gott...he,he=) 


Lördag=Jobb

Idag jobbar jag men tänker gå hem tidigare pga mina ögon har inte bivit bättre bara rinner och svider...Hämtade precis ut lite ögondroppar och tabletter från apoteket!!! Så hoppas att det blir bättre, måste jobba imorn oxå. Tänkte åka hem vid tre tiden idag och bara vila!!! Det har blivit mycket vilande på senare tid men jag orkar ju inte göra så mycket eftersom att jag e SJUK HELA TIDEN!!!! Ussssshhhhhhh!!!!! Igår kväll så kollade jag lite på tv åt lite glass med chokladsås och banan..mums vad gott=) Sen kom jag på att jag skulle vilja se lite avsnitt från The Hills så gick in på Mtv´s hemsida och hittade alla avsnitten där blev så glad älskar programmet=) Nu ska jag dricka lite kaffe och piggna till lite hoppas jag=) Have a nice day!!!


LOVE/ Josefin




Sååå himla bra The Hills gänget=)


Hockey match!!!!!

Var iväg och kollade på matchen och det gick bra, Darling vannn.*yeee* duktigt jobbat!!! Satt och hejjade i en hel timme och frös om rumpan...burrrrr.... Men vad gör man inte=) Åkte raka vägen hem så nu sitter jag in burrad under täcket och kollar på Let´s dance, gillar egentligen inte programmet men kommer inge bra på tv ikväll...Ska nog slå på nån film som jag har på datorn...VC ringde upp mig förresten imorse fick en tid till en läkare på fredag...hmm den 13 ha,ha lite komiskt!!! Iaf skulle jag köpa några allergi tabletter på apoteket och ögondroppar och kolla om det hjälper. Gud vad jobbigt om jag ska få nån jäkla allergi här helt plötsligt...ja,ja får se vad som händer...Rinner och svider i ögonen hela tiden.*jobbigt* Måste jobba imorn iaf hoppas det känns lite bättre dåååå....Nu ska jag bara klia mig i ögonen tills jag somnar och drunkna i snor papper.*bläääää,blääää,blääää* Ha en mysig kväll!!!


LOVE/ Josefin




Här satt jag hejjade för fullt he,he=)



På väg hemmåt med mina mini rinnande ögon,Såg inte så mycket chansade mig fram på vägen ha,ha=)
Vill bli frisk nuuuuuuuuuu!!!!!!


Firande med tårta=)

Åkte iväg till "familjen" he,he och fikade lite pappa kom förbi oxå med en tårta för att fira Kamillas körkort=) Blåbärstårta mummmmsssss det satt fint ska jag säga=) Å nu kom mamzi förbi med rulltårta oxå shit man kommer bli propp på godsker idag..ha,ha!!!!




Kaffe och tårta TIME!!!!



Das familja, utom theo han hade myror i brallan och sprang omkring.....



Julis och jag leker framför kameran.*yeeeeee*



Jag <3 Julia =)

Nu ska jag umgås lite och vara sociaaaaal=)

LOVE/ Josefin


Så här ser jag ut idag=)



Ska åka iväg på lite fredags fika hos min bror och Kamilla=)






Bästa "lockisen" från OBH nordica, det är den jag har lockat med idag=) Lite fredags fiiiin!!!!! =)

LOVE/ Josefin

Längtar till sommaren...

Önskar att det vore sommar då skulle jag kunnat ha dessa skönheter på mig idag.... Älskar dessa, köpte dom i spanien när jag var där sist=) Men jag får nog vänta lite som det ser ut....snöar för fullt ute..mysigt men sommar e ju endå sommar eller hur???!!!! 

Pussssssssssss

                                

                           
                                

Hmmmmm så här mycket snö e det ute, jag tror jag måste åka och köpa ett par nya vinterskor idag.Mina favoriter gick sönder för nån vecka sen när jag var på en skogs promenad, så nu går jag omkring med ett par från förra året=( Måste ta en runda...Bye bye.. LOVE/ Josefin


                                       

Godmorgon!!!!

Har precis vaknat för andra gången!!!!!!! vaknade först 7 imorse som vanligt när Dollar började härja!!!!! Jag stannar hemma från jobbet idag orkar inte jobba när man ser ut som 2 mini ögon...orkar ju inte titta ordentligt....bläää!!! Väntar på att VC ska ringa upp mig hoppas på att få komma dit idag så att de kan kolla om det e nå fel??? Annars så ska jag bara ta det lungt på förmiddagen vila och äta en ORDENTLIG frulle snart,brukar aldrig ha tid med frukostar, tråkigt för jag älskar god frulle=) Ikväll ska jag ner till stadion, Darling har hockey match så det ska bli kul...Jag ska stå där med hela cheerleader utstyrseln...ha,ha=) Blir kul!!! Nepp nu dags för macka och juice..mmm.mmm... Ha en bra dag.

LOVE/ Josefin

Kul med födelsedagar=)

Då har vi varit iväg och firat Darlings mamma som blev 51 år gammal...tänk när man själv e så gammal undrar hur man ser ut och hur livet ser ut???? Hmmm det kan man bara undra får vänta typ 40 år till...ha,ha...tiden går fort=) Iaf vi fick super god middag kina mat med kyckling nudlar mm...Å så kaffe och kladdkaka med nougat och glass...det satt fint så nu e man mätt igen!!!! Känner mig förresten inte bättre i ögonen rinner banne mig hela tiden och svider ush....Så har bestämt mig att ringa till sjukan imorn så att de får undersöka mig e ju jämt förkyld!!! *hate it* Tog ett bad när vi kom hem det kändes bättre för ögonen så funderar på att sova i bubblet inatt...ha,ha=) Konstigt nog känns det bättre när jag e ute för ögonen...hmmm??!! Nu ska jag kika runt bland folks bloggar nyfiken som jag e=) Sleep Well....

LOVE// Josefin

Mycke med bilar idag=)

Min lediga dag idag*wiiii* gick upp tidigt ja eller jaa vid 8.30 tidigt för mig...Kamilla ringde mig vid 9 och trodde att hon skulle väcka mig....men icke var redan uppe=) Fick mina naglar fixade imorse flaxade iväg till Kamilla strax innan 10 imorse!!!! Satt och pratade om allt roligt som hände på kryssningen medan hon filade på mina naglar=) Det blev super bra, tack tack=) Sen hade hon uppkörning idag kl13.00 som hon KLARADE grattis grattis superkul=) Vi tog en fika på stan med Amanda innan jag skulle köra henne till körskolan så att hon skulle få lite pepp talk och den hjälpte ju tydligen=) Duktiga oss..he,he=) Tvättade förresten min bil medans jag väntade på henne, puh det var jobbigt dammsög den oxå och fixad lite...blev såå fin mitt kära åk=) Har verkligen varit fullt upp idag e lite slut i huvudet snoret rinner och ögonen med, men vill ju inte ligga hemma heller... var en sväng förbi kära syster och hennes familj oxå tog en kopp kaffe innan det var dags att skjutsa Kamzi till jobbet så nu har jag kommit hem=) men ska snart iväg IGEN vad skulle jag göra utan mitt körkort???? *love,love,love* Ska hämta kära mamma snart på station och skjutsa hem henne så hon slipper gå så snäll ja e va???? he,he=) Klart man ställer upp för sin mami=) Och så ska vi fira Darlings mamma ikväll oxå fyller imorn men vi ska äta lite middag ikväll och sååå=) Nu måste jag fräscha upp mig lite innan jag åker igen...... Later...=)


Pusssssssssssss


                                                       Dagens outfit mörka jeans och skjorta från Gina
                                 

                                     

                                              
                                                                                   Meeee today.........
                                     

                                                        Mitt kära åk som tar mig överallt, nytvättad oxå=)
                                    

                                                               En glad Kamilla som klarat körkortet!!!!!!!
                                    
                                   



Bara klaga idag....

Mår inge vidare kom hem från jobbet och jag var tvungen och laga lite mat såååå hungrig var jag... Ush jag har bara klagat idag men det e inge kul och vara sjuk!!!!! Det blev inge bio för darling heller han var och tränade hockey istället så han e hemma och tar hand om sin lilla sjukling...Har så ont i ögonen att jag knappt orkar titta....bläää... Har iaf spelat in Top Model*idag igen* så ska försöka kolla på det=) Nu ska jag tycka synd om mig själv och gosa med Dollar han ligger med mig inkrypen i mitt täcke=) Sov Gott!!!!

LOVE/ Josefin 

Oj oj oj............



Här ligger man nerbäddad....på jobbet måste vila, jag har så sjukt ont i
ögonen svider som attan!!!!!! Ser ut som 7 svåra år..ha,ha.. Vill verkligen hem nu
ajaaa snart 1 timmekvar bara.*skönt* Vi som planerade igår att vi skulle
 gå på bio idag,men det orkar jag inte med=( Får se om Darling skulle iväg
 istället själv med hans kompisar!!!! Jag vill bara ligga i soffan det e ju
Top Model ikväll oxå.*funny* Seeee yaaaa=)

Puss puss

Trodde jag slapp sjukan.....

Jahapp jag som kände mig bättre och så har jag blivit förkyld....bläää....=( Kände inget imorse men så när jag kom till jobbet så blev jag förkyld helt plötsligt bara....hmmmm!!!!! Var iväg och köpte lite nässpray nyss iaf då brukar det kännas bättre=) Slutar sent ikväll så idag blir det inget gjort, ska hem ta på mig mys dressen och bara kolla på tv hela kvällen!!!! Nu ska jag vila lite innan det e dags och jobba lite....Later=)


LOVE/ Josefin





Shopping med Darling=)

Klockan redan så mycket....!!!! Dagen blev inte som jag planerat men det gör inget för den blev bättre endå=)Hade planerat att gå på bio ikväll men.... Kom hem från jobbet och började städa lite dammsög lite plockade disk... Darling kommer hem från jobbet och frågar om vi ska sticka till tuna...Vad har hänt??? Han brukar inte direkt vara den som vill gå och shoppa med mig(han tycker att det för långt tid och gå runt med mig..ha,ha). Iaf jag e ju inte den som bangar och shoppa så att så blev det...Det var typ 100 år sen vi shoppade tillsammans så det var uppskattat=) Hittade såklart lite grejjer......=) En skiiiiit snygg jacka älskar den, länge sen jag hittade en riktigt snygg jacka som jag fastnade för på en gång hann ju knappt prova den och visste jag ville ha den=) Och öronmuffar vet inte hur länge jag har letat efter såna det blev ett par svarta och ett par vita=) Så skönt med muffar och sen pajjar man ju inte frillan heller.*love* =) Så imorn blir det dom svarta till jobbet tror jag=) Darling köpte ett par mys brallor och ett snyggt Peak skärp och en halsduk blev det oxå!!!! Efter tuna blev det en sväng förbi Toms mamma och Lisa som bor hemma för tillfället...Hon flyttar till London om ca 1 vecka gud vad kul....=) Måste hälsa på henne sen i vår och kolla hur hon har det, kommer kännas konstigt och inte ha henne i Sverige vi träffas ju så ofta....Men hon kommer få det super bra!!!! Vi fick med oss nudlar från svärmor hem...ha,ha...Vi har ingen mat hemma så det blev nudlar och mackor ikväll...vilken lyx middag..ha,ha=) Måste verkligen ta tag i och åka iväg och storhandla snart!!!! Var så duktig på det förut himla jobbigt om man blir hungrig och så har man ingenting hemma...Nej SKÄRPNING på den fronten!!!!!! Har spelat in Top Model tänkte kolla på det nu och sen sängen. Imorn lååååång dag på jobbet men sen e jag ledig på torsdag!!!! Natti natti på er.

Puss Puss


Min nya skit snygga jacka!!!



               Hittade den här snyggingen idag ÄLSKAR den=)

Jackan.....=)


Nu slipper jag frysa=)



                   Det blev ett par vita......och ett par svarta=)

Och ett par svarta=)


Bättre dag idag=)

Mådde bra imorse när jag vaknade, skönt vill inte bli sjuk igen.... E på jobbet har precis ätit lite, matlåda hade jag med mig för en gångs skull tacogratäng från i går=) Ikväll har vi planer på att gå på bio vet inte vad vi ska se än får kolla när jag kommer hem. Jag skulle vilja se nån komedi såklart=) Nu ska jag ta och dricka lite kaffe och sen gå nr till kontoret och knappa lite grejer.... Ha en bra dag!!!! See you later=)


LOVE/ Josefin 


Måste köpa skönheterna

Har verkligen suttit fast klistrad i soffan idag, känner mig mycket bättre nu har knaprat på ipren hela dan. Men har ont i halsen fortfarande=( Åkte iväg till affären var tvungen och handla lite mat har ju aldrig nånting hemma nuförtiden, det blev taco gratäng med massa sallad och en egen gjord dressing med vitlök...Mumms=) Passade på och köpa nya NU tidningen också hittad ett par skit snygga klackar från Friis&co som jag bara måste köpa, har lagt upp en bild längre ner.*have to have* Har haft tid med lite manikyr oxå lackade med lite French Pink,men guuuud vad jobbigt det e och få bort glitter lack som suttit ett tag först remover plus att man får fila bort resten!!!! Såg att det e dags att fylla på med mer material på naglarna oxå måste höra med Kamilla om hon har tid på Torsdag. Nu ska jag kolla på Prison Break och sova sköööönt sen får jag hoppas. Naattii naattt.....

LOVE/ Josefin

Måste köpa!!!!



                                            Skor från Friis&co

Så här blev resultatet



                   Lackade med ett lack som heter French Pink=)

Dags för lite manikyr



                                         Super bra negelkitt

Ingen bild på tvn??????



                                       Hmm inga kanaler.....

Åhh vad skönt och slappa....



                        Det här e jag värd idag bara slappa=)

Sitter och sover=)



                                          Dollar.....Lite tröttis.....

Inget går som jag vill idag....

Kom hem från jobbet nyss helt slut...Mina planer var att jag skulle komma hem och slå på  tvn och somna i soffan.*härligt* Men bilden försvann efter 5 minuter, fattar ingenting!!!!! Allt går bara fel idag...ushhhh...Jag brukar vara ganska teknisk på sånna grejjer men nu får jag det inte och funka!!!! Happ får väl sitta här i tystheten tills Tom kommer hem så får han fixa det..... Så himla irritierande när man har planerat grejjer i sitt lilla huvud så går det inte!!!!! Jag får passa på att gosa lite med Dollar han e jätte trött kom och la sig brevid mig i soffan.*gose* FAST han var ingen gose inatt direkt....ja eller när jag skulle sova då började det igen.....att KLÖSA under sängen....Jag fick nog, hämtade alla kuddar från soffan och pulade ner dom under sängen så att han inte skulle komma under!!!!! Somnade till slut och han var helt förtvivlad när han inte krypa under längre....Ha,ha.... Tänkte passa på och måla mina naglar nu också medans jag väntar på TV!!!!! Idag ska jag verkligen inte göra nånting måste försöka piggna till lite så jag orkar jobba, ikväll e det Prison Break det får man ju inte missa får sätta väckning till det om jag sover hela kvällen...he,he=)*skönt och sova*
Hoppas att alla haft en bättre morgon och eftermiddag än jag....BYE BYE!!!!

Kramizzzz så länge


Ushhh vilken måndag=(

Vaknade imorse och mådde illa....tror jag har feber....Men kände att jag var tvungen att åka till jobbet endå, har varit borta så himla mycket på senaste tiden.... Känner mig lite piggare nu har försökt och få i mig lite mat iaf!!!! Ska åka hem lite tidigare idag från jobbet så jag kan vila lite!!!!!!! Det känns som att jag skulle kunna sova hur mycket som helst alltid trött....ush,ush....Det e väl den här tråkiga årstiden...I dont like... Längtar till våren=) Nu ska jag slumra till en snabbis och jobba sen 1 timme, sen e det dags att åka hem.*längtar*

LOVE/ Josefin


Lång och mysig dag

Haft en jätte mysig dag i dag med Toms släktingar och familj.... Var så himla tröööött imorse så orkade knappt åka med men var så duktig iaf=) Vi fick kaffe och semla när vi kom fram efter våran långa biltur.*mums* Efter det somnade vi i soffan...ha,ha...Jätte trött kunde inte hålla mig vaken...=) Sen vart det en jätte lång prommis och mat efter det, känns som att man har ätit hela dan..,Å så nyss glass på Donken...Puh gud nu e man propp MÄTT!!!!!!! På väg hem nu igen tänkte hyra en rulle om man orkar vara uppe så länge....Nu börjar jag känna mig som en människa igen efter kryssen, gud det tar verkligen på krafterna och partajja på en båt...he,he=) Nu ska jag umgås lite med folket i bilen!!!! Ha en mysig kväll.... Hörs imorn igen.....


LOVE/ Josefin


Looooove



Me and Darling.....

Prommis



Här står jag och kramar om ett bauta träd=)

På väg....

Det blev ingen sovmorgon för mig idag, blev väckt vid 8 imorse. E på väg tll Toms mormor nu som bor i vadstena puh vilken lång bit och åka... Sitter i bilen nu e fortfarande helt slut efter helgen, får sova sen ikväll när vi kommer hem=) Imorn blir det jobba igen vet inte hur jag ska orka gå upp..... Hörs senare ikväll!!!!

Puss puss

RSS 2.0