16 aprill 2011

Sitter hemma och shejkar loss till Radioseven=) Härliga dag!!!!!! Ikväll blir det girls night här hemma, det ska badas ute och drickas vin och babblas massor <3 E på riktigt party humör, ska snart dra iväg och hämta Malin från tågstation hon kommer från s-tälje=) Sen kommer alla andra härliga tjejor också, Kamilla, Heidi, Sara, Ann-marie och så lilla jag såklart, hehe=) Jag försöker samtidigt hålla elden igång i tunnan så vi slipper sitta i iskallt vatten ikväll, haha=) Det e ju fasen ett heltidsgöra och bara elda. Men får ju kämpa lite om man ska ha det gött i det varrrrrma vattnet=) Hmmmm det kommer lite bränn dofter från mitt hår lite då och då, haha. Får nog akta frillan så jag slipper köpa peruk, hahah!!!! Nepp ha en underbar helg gott folk=)



Love// Lillis


Hej hej!!!! Härliga väder idag!!! Jag hann...

img_5062 (MMS)

Hej hej!!!! Härliga väder idag!!! Jag hann sitte ute på altanen hemma en stund på lunchen med en kopp kaffe:)) Var tvungen och åka hem en snabbis och kolla badtunnan eftersom den fylls med vatten, Tom och grabbarna ska ha kill kväll hemma hos oss ikväll, kill kväll vad töntigt det lät, ha ha:)) Så jag drar till Kamilla och ska ha tjej kväll där istället, ha ha:)) Ska bara jobba några timmar till, sen så kan jag börja njuta av lördagen:)) Love/ Lillis


Ledig idag:)) Nu sticker jag iväg till Väs...

img_5054 (MMS)

Ledig idag:)) Nu sticker jag iväg till Västerås och shoppar lite med Kamilla och ungarna:) Hade tänkt och bara vara hemma idag, men blev så rastlös efter att jag solat imorse:p Ska kolla b.l.a kolla efter nya sängkläder och lite annat;)) Idag kör jag äntligen med skinnjackan och en tjock tröja under, det blåser storm ute:// Juste ska hämta ut ett paket också som ligger och väntar på mig, kommer få springa och hämta ut grejer hela tiden nu, wohoo:)) Love//    Lillis


5 april 2011

Åhh vad irriterad jag blir, det REGNAR ute. Jag som skulle ut och powerwalka direkt efter jobbet!!! Jag har äntligen kommit igång, igår var jag och Darling ute i 1 timme. Men hoppas det slutar regna snart så jag kan gå en sväng. Dagarna har gått så sjukt fort, och helgen gick verkligen sjukt fort. Jag var ledig i 3 dagar, men det kändes inte som det. I fredags så var jag och Sara på en shopping runda och hittade lite fina grejer, vi fick även sällskap av Fia=) Jag som hade lovat mig själv att inte shoppa nåt typ innan vi åker till London:P Men köpte ju självklart bara sånt som jag var tvungen och ha, haha=))

Jag måste nog börja skriva en lista på allt som ska handlas när vi åker, har typ en miljon saker som ska handlas, hehe=) Kommer ha en helt ny vår garderob när vi kommer hem, och Darling menade på att vi inte behöver ta med nån resväska när vi bokade våra biljetter, haha. Att vi bara skulle klara oss med handbagage, hur tänkte han där egentligen?! Nääää resväskan ska med på resan.slut=)) 



Hittade ringen som jag ville ha, 2 finger ring från GT=)



Även dessa fick följa med mig hem. Snyggt med ett par svarta 
strumpbyxor och shorts till och så skinn jackan såklart=) 



Loreals lotion med light tan, håller min bränna lite bättre på kroppen=)



Igår var det iaf sol när vi var ute och powerwalkade, men det ska tydligen
bli super fint väder till helgen har jag sett=) Jobbar ju då men en liten
glimt i solen hinner jag nog med iaf=)

Får väl kolla lite på tv så länge tills det slutar regna, OM det slutar?!

Love/ Lillis

 

1 april 2011

Hej hej!!

Idag e det första april, helt sjukt vad tiden går fort. Det var julafton nyss kändes det som. Jag hade hoppats på super fint väder idag när jag e ledig men istället så e det mulet och disigt=/ Men det e ju varmt iaf=) Var iväg och solade imorse, alltid på mina lediga dagar, hehe=) Har även hunnit med och städat och tvättat här hemma, så nu drar jag iväg ner på stan en sväng. Ska kolla om det finns en ring, hittade ju min ring i stockholm som jag vill ha men så var det fel storlek!!!! Så hoppas på att den finns, vill verkligen ha den. 2 finger ring med ett kors på, den jag bloggade om för nån vecka sen=)

Får se vad som händer i helgen vi har inget planerat, jag skulle vilja åka iväg nånstans igen, haha=) Känns som att man har varit hemma tillräckligt den här vintern så nu e det dags och börja leva igen, haha=)

Nepp ha en bra dag allihopa, och gå inte på alla april skämt som dras idag,höhö=)




Me today=)

Love/ Lillis

RSS 2.0