Bikinis.....

Still working!!!!!!!! Men jag roar mid med min laptop...hi,hi... Aja baja nu skulle chefen se mig....ha,ha.... Sitter och kollar på lite bikinis IGEN på internet...... Jag kommer väl ha en miljon bikinis och välja på i sommar...hi,hi=)



Vill hem....... Fryser sååååå... vill hoppa ner i bubblet=)



Ha, ha vilket frilla.... ser ut som att jag har vaknat nyss.... men det e bara en bad hair day people!!!!

   

Massor med fina bikibnis på
http://www.nelly.com

Jag måste nog beställa båda, jag tänkte samla på mig lite bikinis nu så jag kan slänga alla gamla bikinis som jag har haft i flera år nu.... Så det e dags och rensa nu, Ut med det gamla och In med det nya=)

Byeee byeee!!!!





Tisdag....

Halloj!!!

Det blev dåligt med bloggande igår, men tiden räcker ju fasiken inte till när jag kommer hem så sent från jobbet!! Jag hoppas att den här veckan går fort så det blir helg igen=) Jag hann börja sy lite igår på sitsen men shit vilket piller jobb, det e skit svårt och få till det bra....Men med lite tålamod så blir det nog bra får vi hoppas. E på jobbet som vanligt hade sovmorgon imorse började elva idag så det e ju ganska skönt. Idag fyller min bästa vän år synd bara att jag inte fick ledigt idag hade jätte gärna åkt till Västerås och firat henne. Men så e det när man måste jobba tyvärr!!! Jag hoppas få kunna träffa henne snart var såååå länge sen, måste åka dit direkt när hon kommer hem från Helsingborg!!!!!! Imorn e det dags för mig att besöka läkaren kl två, jag e lite nervös faktiskt gillar inte läkare som ni kanske vet om.....Men dom e ju läskiga!!!!! Men nu kanske jag äntligen får veta om jag e allergisk mot nåt så det e bara och åka dit!!!! Ikväll e det final för Den rätte för Rosing det får man ju inte bara missa...ha,ha....=) Och så hemma fruarna oxå såklart, så missa inte att slå på femman ikväll kl åtta!!!!

LOVE/ Josefin

Måndag....

Sitter på jobbet har precis käkat lite, men det var inte lätt och komma upp imorse guuuuud vad jag ville ligga kvar i sängen och mysa med Dollar. Han sov med mig hela natten stackars liten varit ensam hemma. Jag hade tänkt och lägga mig tidigt igår men jag fastnade i The Hills avsnitten så jag somnade inte förns halv två, så det e inte så konstigt att jag e trött idag. Jobbar sent idag, men ikväll hade jag tänkt och hinna med och sy lite om jag orkar såklart!!!! Nu har jag inge mer roligt att skriva, så jag tänker lägga mig och vila lite och läsa Sofies Mode=)

Hoppas ni får en bra Måndag!!!!

LOVE/ Josefin

Borta bra men hemma bäst!

Äntligen hemma efter den långa bilfärden det gick bra och köra. Åh Dollar satt på fönsterbrädan i hallen och välkomnade oss hem...hi,hi=) Allt hade gått bra här hemma, han hade inte rivit ner alla tapeter...ha,ha!!!! Jag har första gången plockat ut allt ur resväskan direkt när jag kom hem, så nu hänger allt på sin plats igen=) Det stog jätte fina tulpaner på köksbordet när vi kom in *snälla mamma* Tack!!!! Hon tänker alltid på sånt inte första gången direkt=)) Nu ska jag bara lägga mig i soffan och kolla på tv, vi har inte direkt sovit så bra under de senaste nätterna.....Första natten sov vi i en bäddsoffa men den var såååå håååård andra natten i soffan det var betydligt skönare iaf!!! Längtar och få lägga mig i våran egen säng!!!

Sov Gott!

LOVE/ Josefin



Fina tulpanerna från Mom =)



Lill killen, han e så glad att vi e hemma=)

På väg hem igen.....

Nu sitter vi i bilen på väg hem, vilket jäkla skit väder.... Det har snöat jätte mycket här de senaste dagarna. Det blev lite sovmorgon idag, meningen var väl att vi skulle gå upp vi 8 tiden men vi vaknade halv tio=) Käkade en sista frukost med Zandra och Markus och Rasmus sen åkte vi iväg till Birsta igen och sprang in i några klädaffärer en sista gång=) Morfar och Sonja blev jätte glada när vi svängde förbi hemma hos dom, köpte med oss lite fika bröd och tulpaner. Det har varit en jätte mysig helg här uppe i Norr, alltid kul och komma iväg och hälsa på och bara vara och njuta ev ledigheten=) Vi kommer nog vara hemma rätt så sent iaf, fast vi skulle åka skapligt men så brukar det vara.... Lilla Dollar väntar på oss hemma, saknar lilla skitkorven=) Guud så fort den här helgen har gått imorn ska man jobba igen...hmm....=( Så skönt och vara ledig=)



Kolla vintern, det e helt sjukt mycket snö här uppe!!!!



Vi har en lång bilfärd hem..........
Men det går undan när jag har en rally förare som kör oss...hi,hi=)



Min rally förare...ha,ha=)



En riktig hårding.......=)

Byeeeeeeeeeeee!!!!!

Shopping=)

Shopping hela dagen lång, nu e jag helt slut i benen....



Så här mycket snö var det imorse när vi drog iväg......
Mycket kallt men vår jackan åkte på iaf våga vägra vinterjacka...hi,hi=)
Men det var bra att jag tog den jackan för det blev varmt och shoppa!!!!!!



Me and Darling



Mina nya kläder jag köpte idag...
Två kjolar från Gina och en svart body. den röda tröjan från Vero Moda



Mina nya dojjor från Scorett 899;-
Suuuuper fina=)



Darlings nya Peak jacka från Stadium 2500;- sitter som gjutet på min babe=)
Ha,ha påsar i hela hallen=)



Det har varit en lång dag idag med shopping och god mat.......6 timmars shopping blev det...hi,hi.... Så nu e vi hemma igen och ska käka en god kycklingröra och sallad...mumms=) Imorn ska vi väl försöka åka hemmåt ganska så skapligt, men vi ska åka förbi Toms och Emmas morfar först och hälsa på, då blir dom glada det e inte så ofta vi träffas så det ska bli kul=) Det känns verkligen att vi e i Norrland det e så mycket snö och mycket granar...ha,ha... Super mysigt, men jag hoppas att det inte e nån snö hemma när vi kommer hem.... För jag vill ha vår nu!!!!!!!
Hoppas ni får en mysig Lördag kväll=)
Nu ska jag vara lite social!!!!

LOVE/ Josefin

Godmorgon!!

Japp jag e redan vaken innan nio på en Lördag, känns bra faktiskt. Tom ligger fortfarande och sover men ska försöka sparka upp honom snart så vi kan äta frukost med alla=) Igår när vi kom upp så åkte vi iväg och handlade lite mat för kvällen och lite gott och dricka. Det blev kycklingsallad med vitt vin super gott, och Let´s dance.... Jag tyckte att det var kul att Mangnus vann lite mer coolare än att Laila skulle vunnit så tummen upp för muskelknutten...ha,ha=) Vi ska åka iväg till ett jätte stort köpcentrum här i Sundsvall idag och shoppa, Tom hittade ett par skor i går redan när vi handlade mat....han var tvungen och springa in på stadium och kolla om det fanns ett par puma/ferarri skor och japp det fanns super snygga, ska lägga in bild sen!!! Jag ska försöka hitta lite nytt och fint idag, bla en body som jag spanat in på Gina ska kolla om den finns. Det e förresten super mycket snö här, lite oväntat var det och se så mycket snö, när nästan all snö e borta hemma....Men jag ska iaf ha min vårjacka idag har jag betsämt mig...hi,hi=) Nepp nu ska jag försöka väcka Tom, så vi kan äta frulle med resten av folket i huset=)

Seeee Yaaaaaa!!!!!!

Ska försöka hinna lägga in lite bilder idag oxå=)

LOVE/ Josefin

On the road....

Godmorgon!!!! Nu sitter vi i bilen på väg upp till Sundsvall, det gick bättre än väntat att gå upp imorse, klev upp halv sju=) Dollar satt och vinkade i fönstret när vi åkte, stackars liten ska vara hemma själv i tre dagar men mamma ska åka förbi och titta till honom och ge han mat och gos=) Första gången han får var hemma själv i flera dagar, vi kommer väl antagligen inte ha nåt hus kvar när vi kommer hem..ha.ha.. Alla tapeter och möbler e helt förstörda...nej ush peppar, peppar....Det går nog bra=) Super fint väder, hoppas det inte snöar när vi kommer fram så skönt med sol=)) Vi har åkt ungeufär 20 mil så vi har lika mycket kvar, vi har hunnit showa lite oxå trummat och sjungit och spelat gitarr...ha,ha...alltid på våra resor=)) Nu ska jag blogga vidare lite i andras bloggar.....

Ha en bra fredag gott folk!!!!


LOVE/ Josefin


Packat och klart!!!

Såååå nu har jag hunnit med nästan allt jag skulle göra ikväll, duschat, ätit, målat naglarna, packat och fixat och donat=) Jag känner mig alltid stressad när vi ska åka bort nånstans, men det e för att jag alltid tror att jag har glömt en massa grejer, fast jag vet att jag har packat allt.... Åhhh sån e jag, kommer alltid att vara...hi,hi=) Jag hann även åka förbi Tuna Park och köpa en liten present till lilla Rasmus, ska bli kul och se lilla pojken=) Så nu sitter jag i soffan och kollar på Lyxfällan som jag satte på inspelning, spännande!!!! Hmm jag hade tänkt och hinna med och gå igenom min smink väska ikväll oxå, det e dags för en liten rensning...in med det nya och ut med det gamla=) Måste försöka komma i säng ganska så snart, för vi åker vid sju imorn bitti redan.....hmmm det kommer inte bli lätt och komma upp...men men det e skönt och komma fram hyfsat tidigt. Så jag säger tack och godnatt=)

Bloggar lite imorn när vi e på väg upp till Norrland...hi,hi=)

LOVE/ Josefin





Rosa fick det bli på mina super shorta nails....

Bye Bye

Donken=))

Mmmmmm har dragit i mig ett donken mål precis, det var riktigt länge sen så det satt fint=) Min morgon började inte så bra.... En viss jobbig pigg Dollar började med att dra ner en kruka från sovrumsfönstret så jaaaa ni kan tänka er själva hur det såg ut på golvet......Det var bara kliva upp och börja städa upp allt vatten och jord....suck..suck...var så arg på honom...Stackarn sen fick jag ångest, det var ju säkert inte meningen eller så var det det för att jag skulle gå upp..ha,ha!!!! Men eftersom att jag endå var uppe så passade jag på och betala alla TRÅKIGA räkningar som kommer varje månad, men det kändes ganska skönt och gå upp lite tidigare för en gångs skull. Vi kom hem jätte sent igår kväll, åt våfflor och tittade på en film (rally brudar) den var rätt rolig faktiskt. Och sen hann jag sy lite på Emmas klänning oxå, hon kommer vara så fin på studenten..längtar dit=)) Jo jag skulle ju ha hunnit med lite packning igår men gjorde jag inte så ikväll kommer det bli en låååång kväll....Det  känns som jag har 1000 grejer att göra innan vi åker.... Åhhh det e så fint väder idag IGEN så skönt hoppas det håller i sig i helgen=) Sista dagen och jobba idag sen e det mini semester guuuuuud så skönt!!!!
Nu ska jag springa ut i solen och dricka kaffe och njuta av vädret så länge det varar=))

LOVE/ Josefin 

Halloj!

Då var dagens uppgifter gjorda har jobbat varit på banken handalt tyg och en radio=) Det gick bra på banken, nu har jag full koll på min pension...ha,ha=) Jag hann inte springa omkring på stan och kolla på kläder till mig idag, men var förbi tygvaruhuset och köpte lite tyg (typ velour tyg) knallrött ha,ha, jag ska klä om våran sits till gräsklipparen. Tom håller på och pimpar upp vårat lilla åk, så jag fick till uppgift och sy lite. Men det e kul var länge sen jag hann pyssla lite med sånt=) Jag ska lägga in lite före och efter bilder sen när den e klar.Sitter och väntar på att Tom ska komma hem för sen ska vi iväg till svärmor och Emma och äta VÅFFLOR=) Så jag slipper göra våfflor idag, alltid kul och bli bort bjuden på mat=) Sen ska jag hjälpa Emma och sy om hennes student klänning oxå, super fin e den men den måste sys om lite!! Nu ska jag plocka upp den lilla dusch radion som jag köpte, ha ha så coolt en super liten radio som man sätter upp på väggen i duschen med sugpropp. Så nu kan jag rocka loss i duschen och söka till nästa Idol....HA,HA=))

LOVE/ Josefin



Driving in my car....som vanligt=)



Sunshine, nu måste väl endå våren vara här??!!!



Solnedgång från våran altan.... så fint så=)

090325

Underbar dag idag solen skiner och jag e bara allmänt nöjd och glad, inte fel med sånna dagar=) Sitter och käkar på jobbet nu och e propp mätt!!!! Slutar ju tidigt idag så det e bara 2 timmar kvar att jobba sen ska jag åka till banken med Tom och snacka pension....hi,hi...roligt det där. Sen får jag se vad klockan är, skulle vilja hinna med en sväng på stan och kika runt lite=) Måste börja packa lite ikväll oxå så jag slipper stressa imorn när jag slutar så sent, Emma följer nog med oss upp till Sundsvall oxå det blir roligt=) ÅHHHHH jag e så irriterad på mina naglar dom e tok förstörda, blir bara kortare och kortare..... Vet inte när jag ska ha tid och fixa dom, ja eller Kamilla.... Jag hade ju tänk på fredag först men vi åker ju då.....Får kolla om hon har tid nästa vecka....blir galen!!!!! Nu ska jag gå och sätta mig i solen ett tag med min kaffe kopp=) Ha en nice day idag!!!!

Våffeldagen idag förresten glöm inte och käka våfflor ikväll=)

LOVE/ Josefin


On tha work.........

Fortfarande på jobbet.........tänkte passa på och blogga lite...hi,hi=)



Filten och jag...ha,ha=)



Har en bad hair day idag och det syns ganska tydligt..hi,hi....
Men får skylla mig själv när jag gick och la mig igår.... med blött hår......



Sitter under filten och fryser sååå.....
Alltid kallt på jobbet....burr...

Funderar........... vad jag ska göra för god mat ikväll e sugen på nåt suuuuper gott med vad???!!!!
Alltid lika svårt och komma på maträtter att göra, tänk vad skönt det skulle vara med en egen kock hemma...... Maten står alltid klar på bordet när man kommer hem...hi,hi=) Men jag får vara nöjd......vi får ju iaf städat hemma och det är jag så tacksam för....Tack Emma=) Imorn e det våffeldagen så då blir det ju inte så svårt och komma på vad jag ska laga, älskar våfflor det e ju så gott...... Fast jag har haft lite svårt med våfflor efter att vi fick det till frukost för flera år sen hemma hos Toms Morfar........ Och det var därför.... för att vi fick det kl sex på morgonen.....ha,ha.... Det var bara och äta och se glad ut...hi.hi!!!!!!! Gott e det ju men kanske inte till frukost eller vad????? Nu måste jag kolla mina mail, e så dålig på det....

Missa inte: Den rätte för Rosing ikväll
och
Hemmafruarna =)

LOVE/ Josefin

Glad=)

Åhh vad glad jag blev, min bäste vän Marika ringde mig nyss=) Hon har varit iväg till thailand och överallt jätte länge så har inte pratat med henne på flera månader.... Blev så glad och prata med henne, ska försöka träffa henne nu i veckan för sen åker hon iväg igen i några veckor...men det e ju inte det lättaste och få tid över när jag slutar så sent nästan VARJE dag!!!!!!!!! Måste fixa, vill träffa henne nu=)) Imorse var jag helt sjuuuuukt trött gick och la mig så jäkla sent (som vanligt) jätte jobbigt och gå upp, men när man väl e uppe så går det ganska bra endå. Idag så blir det inte så mycket gjort förutom jobba, ikväll e det iaf Rosing och hemmafruarna=) Tv kväll med andra ord blir det!!!!!! Imorn slutar jag faktiskt vid halv tre redan ska ner till banken men Tom vid tre tiden, vi ska prata pensions sparande....Ha,ha det e ju helt sjukt att man ska behöva tänka på det redan känns ju konstigt. Men det e vad vi ska göra, kanske bra och vara rik när man e gammal...ha,ha....Jag kan inte se mig själv som gammal....konstigt det där men en vacker dag så e man där...hi,hi=) Super fint väder idag solen skiner iaf, men det blåser skit kallt, vart e min VÅR nånstans????!!!!! Det e lite ändrade planer med Sundsvalls resan vi åker redan på Fredag morgon, Tom tog ledigt fredagen....Skönt då slipper det bli stressigt när vi väl åker dit..... Nu måste jag ringa några viktiga samtal som jag har glömt bort och göra..oppssss...
CYAAAAAA!!!!!

LOVE/ Josefin

Jag tror att jag har bestämt mig för den här bikinin från
Victoria´s secret=)
Så himla söt och tjejig det gillar jag!!!!
Åhhhh så tänk en härlig bränna till=)
Måste beställa den i veckan!!!!
Byeeeeeeeeeeee Bye!

Godnatt...

Vilken skön kväll det har varit, kom precis ut ur duschen ny peelad e jag oxå=) Vi bubblade i en timme det var mycket skönt, nu känner jag mig som en ny människa igen!!!! Har inte hunnit med så mycket mer efter jobbet, finns ju inte så mycket tid till över när jag e hemma halv åtta på kvällarna=( Så nu tänkte jag bara lägga mig i soffan och kolla på några program som jag har spelat in tidigare=) Så jag säger godnatt så hörs vi imorn=)

LOVE/ Josefin


090323

Måndag igen, sitter på jobbet har precis fått i mig lite lasange åhh vad kanterna e godast=) Igår kväll gjorde jag absolut ingenting, vi åkte i väg och hyrde en film och köpte med oss mat sen var det soffan hela kvällen!!!! Awake hetter filmen (wohooo jag kom ohåg vad den hette=)), med Jessica Alba älskar henne.....Men filmen var hel knepig, den var jätte spännande till en början men sen slutade den helt sjukt tyckte jag, inget att rekomendera iaf!! Har precis suttit och ringt till försäkringsbolag åhh vad tråkigt det e men den här gången var det INTE nån telefon kö blev förvånad när det var en snubbe som svarade direkt!!!!  Jag hoppas vekligen att den här veckan ska gå jätte fort nu för jag vill vara ledig nu, jobbar fram tills på torsdag sen e jag ledig i tre dagar=) Ska bli så kul och åka till Sundsvall och träffa alla och så shoppa lite förstårs=)) Nehej nu fick jag lite brottom ser jag måste kila....Shit vad klockan tickar på idag=) Ha en bra dag!!!!!

LOVE/ Josefin



Rullen vi såg igår...nja sådär...
Men Alba e alltid super bra skådis iaf=))

Två ¤¤ solar av fem ¤¤¤¤¤ möjliga =)


Hittade dessa fiiiiina Fringe Open Toe Boots på Forever 21......
Så himla snygga, vill ha till våren=)
Ca 350:- plus frakt, nice price!!!!!!

Söndag!!!!!



Tråååååkigt på jobbet........



Hiiiii!!!! Jag kom iaf upp imorse utan några problmen fast det blev så sent igår. Patrik och Kamilla kom förbi på kvällen så vi satt och kollade på Robinson, det var faktiskt intressantare än jag trodde att det skulle vara....Så det kan man ju börja föja litegrann=) Sen blev det lite bad för oss alla vi tog på oss badkläder och drog ut och satte oss med varsin öl, mmmm det satt gott=) Men vi badade inte så himla länge den här gången inga tre timmars som förra helgen....hi,hi=) Åhh det e så tråkigt på jobbet idag jag vill bara åka hem, Tom håller på hemma på tomten och fixar och donar det hade varit roligt och hjälpa till, men en annan gång Darling=) Nästa helg ska vi åka upp till Sundsvall och hälsa på Toms syster och hennes familj, det ska bli jätte kul det var jätte länge sen vi sågs=)) Vi åker nog på Fredag kväll och kommer hem på Söndag så det blir hela helgen i lappland...ha,ha=)) Försökte få i mig lite mat nyss oxå men e inte sugen alls, kanske kan äta en glass lite senare det går iaf alltid ner!!!! Nu ska jag läsa lite söndags bilagor och dricka kaffe=)

LOVE/ josefin

Mat lagning=)

Jag kom hem från jobbet nyss och fick för mig att jag skulle laga en god middag till mig och Tom ikväll=) Så det håller på i ugnen nu för fullt, lax med en god röra till mummms....hoppas det blir gott!!!!!!! Jag har ingen som helst aning vad vi ska göra ikväll har inte planerat nåt ännu...får se.... Det e ju premiär på Robinson ikväll oxå så det kanske blir till och kolla på det=) Nepp nu måste jag börja koka pasta och duka, Have a nice Saturday=))

LOVE/ Josefin



Premiär för min nya jeans kjol och sjal!!!!



Ha,ha helt blek efter jobbet...puh det var stressigt idag...
Kanske ska fräscha upp mig lite, det e ju endå lördag idag=))

BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BYEEEEEEE!!!!!!!!

Lördag=jobb......

Halloj!!!! Då var man på jobbet igen, sitter och äter lite... Stressig lunch det e bara TVÅ som jobbar idag, för det var en tjej som inte visste att hon skulle jobba idag....suck säger jag bara!!!!!! Så det blir ingen lugn och ro på jobbet idag inte..... Det skulle vara så skönt och gå i skolan igen, det var härliga tider det....Slippa jobb...Och få ta studenten en gång till, det vore inte helt fel=)) Igår så åkte vi iaf till Samppa och Kamilla på kvällen och käkade och kollade på Let´s dance....Ja eller grabbarna fastande i garaget och sen i bastun med några öl..hi,hi!!! Så det var min tur och vara chaffis!!!! Jag, Kamilla och Julia hade det mysigt i soffan och babblade men sen var det dags att åka hem eftersom jag skulle upp tidigt och jobba...... Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, för höra med darling om han har några tips=)) Nu måste jag käka vidare så jag hinner.... Ha en bra Lördag gott folk!!!!

LOVE/ Josefin


Ben & Jerry´s



Sitter och smaskar på den nya ice cream cookie sandwich......
Sjuuuuuukt god, ni måste prova!!!!!! Men dyr, 25 spänn för den lilla kakan.....
Jag fick inte i mig alls mycket mat idag på¨lunchen, så nu satt det fint med en glass=)
Det e ju endå fredag idag!!!!! Jag har haft dålig aptit de senaste dagarna faktiskt vet ej varför,
men jag hoppas jag blir lite hungrig på nå mat ikväll=) Nu ska jag jobba vidare, får snart åka hem=)))

Ha det gott!!!

LOVE/ Josefin

Fredag!!!



Godmorgon!!!! Oj vad jag har hunnit med grejer imorse vakande redan halv tio, börjar jobba tolv. Så jag ska snart dra iväg till jobbet och jobba lite. Så härligt med helg, FAST jag jobbar men iaf! Ikväll blir det nog bara vara hemma och slappa slutar ju så sent så då hinner man inte med så mycket=( Åhh ikväll e det förresten bio premiär för en shoppoholics bekännelser tror jag att den heter, den skulle jag verkligen vilja se, verkar super bra!!! Nepp hoppas ni får en bra fredag idag nu måste jag åka..... Byeeee =)

LOVE/ Josefin



Har på mig min sköna kofta från H&M idag.
Blåser super kallt...burrr....

Shopping dag!!

Idag blev det en shopping runda efter promaden med mamma och daisy=) Hittade en jätte fin väska och en sjal från Sisters, lite nytt till våren inte helt fel!!! Vi kom precis hem från Patrik och Kamilla åkte dit med fyrhjulingen och drack lite kaffe, men buuurrrrr vad kallt. Sitter och kollar på lyxfällan nu alltid lika spännande och kolla på de=) Imorn blir det jobb igen har varit så skönt och varit ledig idag, så nu har jag sju dagars jobb framför mig nu...mindre kul...men men....  Nepp måste kolla vidare på lyxfällan, sov gott!!!!

LOVE/ Josefin

Väskan 299:- och sjalen 199:- från Sisters.

090319




Vaknade för några timmar sen, lite sovmorgon blev det=)
Åt en mysig frulle med mamma imorse, sen blev det en lång promenad i det härliga vädret.
Nu ska jag dra ner till stan en sväng med mamma och kolla om jag hittar nåt kul=)
Have a nice day!!!!



LOVE LOVE LOVE / Josefin

Vår väder!!!

Åhh nu måste det väl endå vara våren som e på väg...jihoooo=)) Super fint väder idag, men så himla tråkigt att jag jobbar till sju ikväll....Så jag hinner inte njuta av det fina vädret idag, jag hoppas hoppas verkligen att det e fint väder imorn igen när jag e LEDIG!!!!! Gårdagen gick så jäkla fort att jag inte hann lägga in nåt inlägg på kvällen. Vi var ute på tomten och började lite med vårstädningen åt lite mat och badade på kvällen sen var det dags fär sängen, gick så himla fort allt igår!!! E på jobbet nu jag började tio imorse men sen var jag tvungen och åka hem en sväng nyss för jag misstänkte att jag hade glömt plattången PÅ, och det hade jag gjort!!!!!!! Men det var skönt att jag åkte för annars hade jag gått omkring hela dan idag och haft ångest och tänkt på det har jag glömt den på eller av....Men nu e det fixat!!!!! Jo som sagt imorn e jag ledig då ska jag träffa min Mamma och umgås lite, men sen så tänkte jag ta en sväng ner på stan en snabbis. Jag tänkte bla kolla om den där kjolen finns kvar som jag skrev om tidigare i veckan, den svarta med nitar på. Och sen en väska skulle nog behövas in handlas igen, en vår väska måste man ju ha!!!! ÅHHHHH så glömde jag lämna in min ring på förstoring i helgen så det måste jag hinna med imorn oxå,hmmm hur ska jag kunna komma ihåg det!!!???? Kanske ska skriva det på pannan...ha,ha!!!!! Nu ska jag bläddra lite i dagens tidning och sörppla lite kaffe=)

LOVE/ Josefin



På väg till jobbet imorse..... trött....
Snart dags och hänga in vinter jackan..wiii=)

Bikinis =)

Uppe med tuppen imorse eller jaa nästan iaf började ju åtta imorse kom till och med i tid!!!!! Wauww det e inte ofta det händer!!! Åhhh det känns verkligen att våren e på väg nu, SOLEN skiner man blir så mycket gladare av en sån sak=)) På tal om sommar så har jag hittat super söta bikinis från Victoria´s Secret måste beställa nått par men vet inte vilket, finns så sååååå mycket fint!!!!! Idag blir det nog en promenad igen i det sköna vädret, det regnade igår kväll när vi var på våran prommis det var mindre kul, helt blöt när man var hemma=( Snart e det sommar oj oj vad jag längtar!!!  Shit sitter och hinkar i mig en massa vatten nu, min matlåda var så stark så att det brinner i käften....Uhhhhh!!!!!!! Nu ska jag ta med mig en kopp kaffe ut i solen och njuta lite=)

Byeee byeee!!!!

LOVE/ Josefin

  

 



Dom två första tror jag att e mina favoriter=))
Snygga lr hur???

http://victoriassecret.com

Promenad!!!!!

Då har man varit ute och promenerat idag igen, så skönt!!!!! Det blev en sväng förbi Camilla och Patrik och drack lite kvälls kaffe oxå, trevligt!!!! Så skönt med promenader man blir ju så mycket piggare. Jag kom hem från jobbet redan vid  fyra tiden idag så det blev verkligen en kort dag, men imorn ska jag åka till jobbet till åtta...haha...om jag inte försover mig förstårs!!!! Jag filade ner alla mina naglar idag förresten jag fick nog!!!! De hade blivit så slitna eftersom att jag inte hunnit åka till Kamilla och fixat dom på ett tag nu. Men jag blev nöjd fast dom e lite korta nu men....jag får se hur länge de håller, annars e det dags för tippar igen. Jag e ju så van nu med lite längre naglar nu så det känns lite kort men endå skönt....iaf när man ska skriva på datorn det låter ju så mycket när man knappar...ha,ha...men vill man vara fiiiin sååå=)) Provade mitt nya blåa nagellack oxå cool färg, kul med lite nytt=) Jag kan inte sluta tänka på dom fina klackarna från Top Shop som jag skrev om för nån vecka sen, jag måste nog beställa dom sååå himla fina!!!! Sitter och kollar på Ballar av stål nu verkar vara ganska kul, lite sjuk humor det gillar jag...ha,ha=) Ska försöka lägga mig rätt så tidigt idag så jag kommer upp imorn!!! Sov gott!!!

LOVE/ Josefin

Mina "nya" korta naglar=)


Dom fina......... Måste ha!!!!!



Hmmm......
Jag tror jag saknar mitt blonda hår liiite....
Men endå så trivs jag med mitt mörka....
Tror att det e för jag hade mitt blonda hår så länge....



The dark me=)
Jag kan inte riktigt bestämma mig vad som e snyggast egentligen.
När jag ser det mörka håret så tycker jag att det e fint=))
Fast en skönhet passar väl i allt???? hi,hi=))

090316

Snurrigt värre...... Kom till jobbet imorse kl 10 fast jag skulle börja 8.....ha,ha..... Fattar inte vart jag fick det ifrån att jag skulle börja 10, men det e ju skönt då blir det en kort jobb dag idag=) Inte helt fel på en Måndag!!!! Igår kväll var det en riktigt LAT kväll kollade på alla bra programmen och sen en film efter det....Seven pounds.... men vi somnade såklart så jag kan inte säga om den var bra eller inte, måste se slutet nån kväll!!!! Jag drack så mycket vatten igår förresten på tal om ingenting, har aldrig druckit så mycket vatten i hela mitt liv...flera liter...jo det e sant...Jag har äntligen fattat att vatten e GOTT och gratis...ha,ha!!!!! Åt precis min goda matlåda som jag gjorde igår, kyckling guud vad gott det e=) Så ikväll blir det på med kock hatten igen och laga nån god middag, jag börjar bli riktigt duktig i köket...hi,hi!!!!  Jag satt och bläddrade i Sofies mode imorse och såg en super snygg svart kjol med nitar på, den MÅSTE jag köpa hoppas det finns några kvar bara!!!!!  Jag har hållt på och tvättat min dun jacka i helgen förresten, men det blir aldrig torr!!!! Jag har torktumlat den 4 gånger med tennisbollar men den e fortfarande fuktig.....Jag fattar inte vad det e för fel???!!! Men imorse tog jag ut den iaf och nu får den torka på en galge istället...hmmm....den har säkert blivit helt förstörd.....Aja jag får se om det har hänt nåt när jag kommer hem idag. Nu e det dags för det vanliga......KAFFE=) Hoppas ni får en bra Måndag idag=)


LOVE/ Josefin

Haloooo....



Sol, sol,sol.........
Verkligen vår väder idag...jihoooo...snart e det sommar!!!!!
Första solningen i år, det var riktigt varmt i solen=)

Jag ser ju rätt så pigg ut iaf...ha,ha!!!!! eller hur??? =)

Vaknade imorse mådde hyfsat bra lite trött bara.... Såg att det var super bra väder tog på mig kläder fort och ut i solen på altanen med ett glas sprite...jammmiiii=)) Underbart väder har det varit idag, Patrik och Kamila kom förbi på en kopp kaffe så vi hade det skönt i solen=)) Emma kom förbi oxå hon hade gått hemifrån sig hem till oss 45 minuter tog det, starkt jobbat..hi,hi=)) Vi kom precis hem från Samppa och Kamilla, mamma var på besök hon kom hem från Finland igår så vi satt och fikade och kollade lite på You Tube klipp, alltid hittar man nåt nytt som e roligt på den sidan!!!! Så nu e vi hemma igen och jag har precis slängt in lite kyckling i ugnen åhh det luktar så gott....börjar bli lite bakis hungrig så det kommer sitta fint i kistan=)) Sen blir det TV kväll men lite chips och cola ikväll=)
Ha en myyyyys söndag gott folk!!!

LOVE/ Josefin

Godnatt....

Nu e det dags att kasta in handuken snart... e väldigt trött efter att ha badat i nästan 3 timmar med våra vänner och druckit en massa gott=)) Hoppas på att komma upp skapligt imorn bitti!!!! Har haft en rolig kväll med melodi festival och mycket babbel=) USSSH låten som vann puhhh hur kunde den låten vinna????? Ajaa e väl ganska nöjd, tur att inte SNÄLLA låten vann iaf!!!!! Vi sitter och kollar på en massa You Tube klipp nu men måste gå och sova, känner jag har sån himla huvud värk oxå!!!!
Sov gott!!!

LOVE/ Josefin

Feeeest!!!!

Nu har vi äntligen varit och handlat lite mat på maxi, det blev faktiskt en hel del grejer lite lotion och nagellack till mig blev det oxå=) Nu e jag laddad för kvällen det blir melodifestivalen och mycket dricka...ha,ha=)) Nu har våra vänner kommit hit oxå så nu e vi laddade för bra musik..snälla,snällaha,ha...vilket skämt....och god dricka!!!! Ha en super bra kväll!!!
CYA imorn pigga och glada=)))

LOVE/ Josefin

Party kittad och klar=))


Ansiktskrämen LDB super bra och luktar sååå gott!!!
Och så lite nagellack såklart!!!



Det fick bli det vita ikväll, passar min outfit=))

Godmorgon=)

Lördag idag så himla skönt, jag kom precis ut ur duschen=) Vi har faktiskt redan hunnit med att gå en lång promenad runt sjön och bubblat lite!! Så härligt med helger inge stress....eller jaa inte försöka stressa iaf!!!!! Har precis provat alla mina nya kläder som jag köpte igår och allt satt super fint så jag behöver inte lämna tillbaka nåt=) Vi ska väl försöka ge oss ivägg till affären snart och handla lite mat för en gångs skull, så tråkigt och handla mat.....men ikväll blir det lite fest hemma hos oss så då kanske det e bra och ha nåt hemma och bjuda på=) Vi ska sitta och kolla på melodifestivalen och gå ut och bubbla ikväll med våra vänner det ska bli kul=) Så nu e det dags för lite smink och hår fix och sen iväg till affären...wihooo!!!! Ha en super bra lördag=)

LOVE/ Josefin

Ikväll blir det och dricka lite JP, super gott vitt vin =)

Hemma igen och jag fryyyyyser!!!!

Sitter in burrad i sängen inne i Darlings kontor/closet och fryser så jäkla mycket..... Jag var och kollade på matchen och det var sååå kallt och sitta stilla i 1 timme, hade inte tillräckligt med kläder på mig heller..... för att jag åkte direkt till matchen efter min lilla shopping runda!!! Men det var kul och sitta och hejja på... GO GO GO skrek jag...ha,ha=) Hittade en massa fina kläder idag alltid lika kul och fylla på!!!! VILA hade fått in massor med fina vårkläder så det fick bli lite därifrån och så från Gina oxå såklart!!! Den affären kan man alltid lita på!!! *me like* Nu ska vi gå ut och hoppa ner i plurret och värma oss lite det känns som jag har en kropps temperatur på 5 grader....burr,burrr.... Imorn e det Lördag guuuuud vad skönt att det e helg=))

LOVE/ Josefin

Blått blått blått....det e ju så fint=)
Randiga tröjan och den marin blåa kjolen från Gina.
Vita t-shirten, jeans kjolen och väskan från Vila.


Hittade inga skinn byxor så det fick bli dessa blanka leggings från Gina istället!!



Lilla väskan från Vila 159:-, vilket kap=)



Byeeeeee......

Dags för SHOPPING!!!!

Nu ska jag dra iväg till Tuna och shoppa lite och sen ska jag iväg och kolla på Darlings hockey match!!!!!!
 CYA!!!!!

Happy face=)


BYEEEEE!!!!!

Äntligen Fredag!!!!

Åhh vad skönt det känns med helg, iaf om några timmar=) Sitter på jobbet och har precis fått i mig lite mat=) Ha ha kom på att det e Fredag den trettonde idag men för mig har allt börjat bra idag, för er då?? Förutom att jag höll på att försova mig imorse men jag kom upp i sista sekund och kom bara 10 minuter försent till jobbet...hi,hi... Jaaaa jag vet har lite problem med att kliva upp på mornarna, men det e inte så lätt!!!! Idag hoppas jag på att kunna smita iväg lite tidigare från jobbet slutar egentligen fem men kanske kan dra vid tre redan=)) Får se vad jag ska göra efter jobbet, skulle verkligen behöva åka till Tuna och shoppa lite idag...... Nu ska jag ta och dricka lite kaffe och vila innan jag ska jobba vidare igen!!!
Ha en bra Fredag=)

LOVE/ Josefin

Hittade lite gamla bilder......
Jag var hårmodell för en dag med min vän Karro=)
Det var en super rolig dag!!!



Framme vid scenen fick jag mitt hår fixat....



Färdigt!!!
En stor fläta som blev till en liten "bulle".....
Och en midre fläta som gick rakt bak från pannan....
ha ha vilken bra beskrivning va??? =)



Fint va??

Dags för pose bilderna...hi,hi=))


Söta Karro blev så fin med sitt krulliga hår=)

Hemma fix ikväll =)

Ikväll blev det mycket fix här hemma, jag har städat hela min walk in closet rensat och röjjt undan lite grejer....så nu kommer man in utan att snubbla på alla kläder och väskor...ha,ha!!! Sen tog vi tag i källaren, det har bara stått jätte länge utan möbler och grejjer. Så nu blev det jätte mysigt med soffa och tv och lite andra möbler, super bra blev det. Skönt och ha lite ordning innan vi ska börja renovera där nere ordentligt med det får vänta till nästa vinter, då blir det nytt badrum och ett relax rum...*längtar* Så skönt när man får sina ryck och orka fixa lite hemma det  eju inte så ofta nu för tiden tyvärr.... Jag vill ju som sagt göra om lite i min closet snart oxå, e lite sugen på och dra till ikea på lördag och få lite ideér på hur det kan se ut i mitt lilla rum=) Det e vad vi har hållt på med hela kvällen.....det blev inte nån matlagning hemma idag, vi åkte faktiskt iväg med en kompis till oss och åt pizza!!!!! Fick lite ångest faktiskt jag som har varit så duktig hela veckan med att laga mat....men det blev så ikväll eftersom att vi skulle hinna med allt här hemma...jag skyller iaf på det....ha,ha!!!!! Imorn kväll ska Darling ha hockey match igen vet inte om jag ska åka och kolla på de eller ta en shopping på tuna.... hmmm.....kanske hinner med båda, får se imorn helt enkelt....jag vill ju ha mina skinn byxor/leggings måste hitta ett par i helgen=) Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på några The Hills avsnitt innan jag somnar.....
Sov Gott!!!

LOVE/ Josefin

Lite bilder från min Walk in closet=)
Nystädat, inga kläder på golvet..ha,ha!!!


Mina sko hyllor....
I LOVE SHOES =)



Här e mitt mongo finger, snyggt va??
Shit.... så såg det ut förra veckan...innan jag fick av mig ringen...puh!!!!!
Hela min hand började bli röd, trodde verkligen att jag skulle tappa mina fingrar...



Ha,ha kolla in ballong fingret......
Tur att fingret har blivit helt återställt nu iaf=)
Undra vad som hände med handen och fingrarna egentligen???!!



Mina killar i soffan...hi,hi...
Så sööta =)

BYE, BYE!!!!

090312

Myyycket jobbigt och kliva upp imorse, ville ligga kvar i sängen...hela daaan...Åhh så skönt det hade varit=) Men jag kom iväg till jobbet iaf, slutar ju rätt tidigt idag så att det e helt okej! Jag skulle verkligen behöva få lite manikyr NUUU, shit mina naglar har blivit helt förstörda. De håller inte lika bra som när jag hade tippar=( Vet inte vad jag ska göra, måste prata med proffset Kamilla och se vad hon säger, kanske sätta på tippar igen?? vet ej, måste ringa henne=) Kanske har tid idag måste ringa och kolla lite senare..... Annars så e allt helt okej, fredag imorn=) wohoooo!!!! På lördag blir det nog en schlager kväll hemma hos oss har vi tänkt....dricka gott..... äta gott...och såklart bubbla lite oxå=) Hittade förresten ett par skit snygga skinn byxer/leggings i bilagan FREDAG idag när jag satt och bläddrade i den....MÅSTE KÖPA!!!! Sen måste jag iväg och förstora min förlovnings ring oxå så jobbigt och inte ha den på fingret när jag e van vi det..... Den får hänga runt halsen i en smal guldkedja för tillfället....=(MÅSTE FIXA DET!!!! MYCKET viktigt!!!! Ska fixa det idag eller i helgen får inte glömma bort det.  Imorn kommer mäklaren hem till oss förresten han ska värdera upp vårat hus...hoppas att det går upp iaf..he,he=) Så ikväll måste jag försöka röjja upp alla kläder och påsar...mm... som ligger ööööveraalt i min closet det får jag inte glömma och göra idag när jag kommer hem.... Ha en bra dag gott folk!!! BYE BYE!!!


LOVE/ Josefin



Ha,ha jag hade lite bråttom imorse...=)


Så här fint hänger min lilla ring för tillfället......

Jag ska lägga in lite bilder på hur mitt finger såg ut när det svullnade upp.....
Ha,ha det ser sjukt ut...fixar det ikväll så får ni se ganska roligt faktiskt...ha,ha=)
Fast jag kunde inte skratta åt det då för jag trodde jag skulle döööö.....
Ush ush....


Hemma kväll....

Har precis kollat på semester svenskar på fyran, så roligt program och ligga och titta på=) Sol och värme vore inte helt fel just nu.... Jag skulle behöva börja sola lite igen e såååå blek!!!! Det blev matlagning när jag kom hem från jobbet pasta med korvstroganoff gott var det=) Imorn blir det en tidig väckning börjar jobba kl 8 redan hoppas att jag kommer upp i tid bara!!!! Ringde förresten och avbokade min tid jag hade på fredag till tattooooo......känner att jag inte riktigt vet vad jag ska göra än så det får vänta ett tag tills jag har bestämt mig=) Nu ska vi kolla på lite tv.... Sov gott!!!

LOVE/ Josefin

090311

Jahapp det e väl bara att vänja sig.......med snön!!!!! Bor i ett sånt land där det snöar MYCKET tydligen i år=( Kollar ut genom fönstret och det e verkligen en riktig snö STORM!!!!!! Tur att jag slipper vara ute idag då, jobbar hela dagen idag till sju igen.....men imorn slutar jag faktiskt vid fyra det ska bli riktigt skööönt!!!! Så tråkigt när man jobbar så mycket som jag gör, hinner inte med så mycket i veckorna förutom jobb. Måste åka ner på stan oxå kanske blir imorn lr på fredag måste shoppa lite kläder...skulle behöva bla ett par nya jeans mm...mm....=) Jag e förresten sugen på och börja göra om i min walk in closet lite....Skulle vilja byta tapeter, golv och nya hyllor mm......får sätta igång så fort man har tid=)) Kan lägga in lite bilder på hur det ser ut nu nån kväll, måste bara städa först..ha,ha!!!! Ikväll blir det matlagning igen jag känner mig riktigt stolt faktiskt!!!!!! Nu e det jobb som gäller... Bye bye!!!

LOVE/ Josefin


Mat lagning!!!!

Skööönt....hemma nu=) Jag håller på och lagar ugnspannkaka mummmmms med sylt och glass till blir det=)) Nu kanske jag kommer in i "riktiga" vardagen igen, skönt när man verkligen har lite inspiration till att laga mat, det kanske blir en duktig kock av mig en vacker dag...hi,hi=) Darling e iväg på nåt möte ikväll så jag får äta maten själv ikväll=( Håller på och spelar in alla tv program nu, så ska slå på det när maten e klar om typ 10 min...wohooo vad gott det luktar inne i köket. Shit asså vad halt det  e ute nu heeeelt gaaalet jag höll på att krassssshhhhaaaa med bilen det gick väl lite väl fort hem....wooopsss.hi,hi Nu ska jag duka fram och äta lite och kolla på alla program=)) Missa inte desprete housewives ikväll klockan 9!!!!!

LOVE/ Josefin




090310

ÅHHHHHHHH nu får det väl endå vara slut på snön!!!!! Imorse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret jo vad händer där ute??? DET SNÖAR IGEN!!!! Varje morgon när jag går upp så hoppas jag på solsken och att snön ska börja smälta bort men ICKE tydligen....det kommer vara snö ända till april tror jag om det fortsätter såhär...uahhhhh!!!!! Det blev stressigt imorse höll på att försova mig fast jag började så sent men det har ingen roll jag kan tydligen försova mig endå...Hann till jobbet i sista sekund iaf. Har precis klämt i mig makaroner och meatbullar så duktigt med matlåda, hoppas jag kan fortsätta med det bara!!!! Jag längtar till ikväll då e det Rosings TÖNT program men det måste man ju se iaf, och sen Desperate Housewifes efter det viken kanon kväll framför tvn....det tycker nog Darling oxå...ha,ha....stackarn som få stå ut med alla program jag kollar på....men så e det att bo tillsammans då får man inte alltid som man vill!!!! Åhhhh vi hade det så mysigt igår kväll vi tog våra morgonrockar och gick ut i regnet/slasket och badade i 1 timme....jag såg ut som en gammal skrynklig tant när vi klev upp...hi,hi=) Vi satt iaf och planerade att åka utomlands till spanien där jag bodde förut, det e 2 års sen sist vi var där...Så båda e sugna på att åka dit igen, och framförallt e det så bra SHOPPING i den staden...Åhhh längtar!!!! Just de,t nu kom jag på att...........jag måste ringa och avboka min tatueringstid som jag har nu  på fredag, jag känner mig inte rikitgt redo för det ännu....jag vet inte riktigt vad jag ska ha för stil på texten osv. Vill inte bara göra en hastigt så jag får boka om tiden till lite senare. Nu måste jag dricka lite kaffe e så kaffe sugen!!!!


Have a nice day=)


LOVE/ Josefin






Såååå less på snön...tänk.....
när våren e på väg när man kan sitta ute i solen och ta en kopp kaffe!!!!!
Väntar och väntar...........


Shopping sugen.....

Halloj Bloggen!!!!


Då var jag hemma från jobbet har till och med hunnit med och laga lite mat, det blev makaroner (stuvade) och köttbullar. Sitter och tittar runt lite på internet och e sååååå shopping sugen hittar en massa fina grejer..... Bla en väska från BOTKIER som e så himla snygg men den kostar tyvärr 6000 spänn....hmmmm.... vill ha nu!!!!! Den skulle sitta såå fint till våren, men våren får man vänta på *guahhhhh* Min vinter jacka e så smutsig så jag skulle verkligen behöva ha vår nu så jag kan ta på mig min nya vårjacka.....tror jag måste försöka tvätta min vinterjacka måste ju ha den ett tag till tyvärr!!!!!!! Väntar på att min beställning ska dyka upp nångång....mina fina skor som jag beställade för flera veckor sen, de blåa med kilklacken.......Hatar att vänta!!!!!!! Det får bli lite shopping i slutet av veckan helt enkelt=) Sitter och kollar på Spårlöst på fyran med tårar i ögonen härligt program och se hur folk återförenas=)) Imorn blir det sovmorgon börjar inte förns elva så det e skönt. Nu ska jag umgås lite med min familj...hi,hi=)

LOVE/ Josefin



Väskan från Botkier 6000 spänn!!!!!
Nån som vill köpa den till mig??? hi,hi=)



WOHOOO supersnygga klackar *me like*
Från Top Shop såklart!!!!!
Dessa var betydligt billigare än väskan 700 spänn!!!!


Lunch dax.....

Oj vad gårdagen gick fort vi käkade på kvällen och kollade på en massa roliga program som började igår igen=) Somnade i soffan jag som hade tänkt och blogga lite på kvällen men så blev det inte, ögonen var alldeles för trötta för det....hi,hi=) Imorse så kom jag iaf upp i tid, jah hann till och med äta en macka och ta det lite lungt det var skönt för det har jag aldrig tid med!!!!! Har precis ätit lite tacos ÅÅÅHHHH vad GOTT det e I LOVE=) Det känns ganska bra att vara på jobbet idag fast jag har varit hemma så länge, det känns som att jag har lite nya krafter nu!!!! Slutar sent ikväll så det blir bara hem, ska försöka laga lite mat och sen slappa lite framför tvn=)) Ha en bra dag fast det e måndag=)
Förresten Våren kommer ju aldrig och komma om det fortsätter snöa varje dag....åhhhh jag som längtar sååååå.........*arg*

LOVE/ Josefin



Min goda lunch....TACOS =)

Selines Dop idag =)

Det var så stressigt imorse (som vanligt) att jag inte hann med nåt annat än att fixa iordning mig....  Vi kom precis hem, dopet var jätte fint och lille Seline var så glad hela tiden=) Efter så blev det lite fika smörgåstårta kaffe mm...super gott var det!!! Sitter och fryser så himla mycket nu e som en IS BIT det e ju så jäkla kallt ute...burrr..... Darling ska åka iväg med en polare med fyrhjulingarna och åka lite idag...alltid lika kul och drömma tillbaka och låtsas vara femton igen...grabbar de växer väl aldrig upp!!! ha,ha=) Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på tror inte jag orkar shoppa idag känner mig så frusen och seg nu när vi kom hem....kanske ska åka förbi lite vänner  och våldsgästa dom, alltid lika kul=)) Ikväll e det TV och god mat som gäller, sen e det jobba imorn igen efter en låååång vecka hemma=))

Ha en bra dag!!!

LOVE/ Josefin



På väg till dopet......



Hela gänget i kyrkan=)



Å så lilla Seline som blev döpt idag....
Så himla söt=)

Spel kväll!!!

Lång dag idag.....=) Vi kom precis hem från Patrik och Kamilla vi har haft en SPEL kväll jätte kul!!!! Det var så länge sen man spelade, vi körde pratmakarna och kort spel, det blev killarna mot tjejerna.....det gick inte så bra för oss i början men........... vi förlorade iaf=(( Men jag var en kung på kort spelet sjuan vann direkt=) wohoooo.... Pratmakarna var skit kul man skrattar så jäkla mycket så jag har ont i halsen nu...ha,ha=)) På dan så var jag juh i väg och tvättade bilen den blev som ny...hi,hi=)) Jag tvättade bilen helt själv så duktig jag e=) Sen blev det frukost kl två på dan en Redbull på vägen hem...ha,ha...jätte bra frulle men men....sen blev vi bjudna på lite käk hemma hos Emma hon ville ha lite sällskap....bakfull som hon var=)) Det e vad jag har hunnit med idag, helgerna går alltid lika fort=(( Imorn e det förresten dags för DOP det  e lilla Seline som ska döpas, ska bli mysigt och gå på dop.... Hon kommer få så fina presenter av oss=) Ska försöka hinna med en shopping imorn hoppas jag, fast det beror på hur länge dopet håller på..ja,ja får se dopet e ju endå viktigare fast det kliar i mina shopping fingrar =)  Nu ska jag kolla på en film som började på trean nyss verkar vara ganska bra sen e det sängen som gäller så man kommer upp imorn till kyrkan *mysigt*
SOOOOOOV SÅÅÅÅÅ GOOOOOT!!!!

LOVE/ Josefin



Min frulle imorse..ja eller på dan=)
Det var inte det enklaste att både styra, hålla i redbullen, fota och köra samtidigt....
Men det klarar ju en rally brud som jag av....hi,hi =))

Godmorgon bloggen!!!


Det fick bli min nya tunika idag som jag köpte igår och det söta hårbandet.




Då var man uppe idag igen, det blev lite sovmorgon idag=)
Nu ska jag dra iväg till Darlings jobb och tvätta min bil.......
Sen vet jag inte alls vad som händer idag vi får seeee=))
Ha en super lördag!!!

LOVE/ Josefin


Fullt upp idag =)

Halloj bloggen!!

Hoppas allt e bra med er!!!!
Vilken dag idag fullt ös men det behövde jag efter att ha segat hemma i många många dagar. Jag känner mig mycket bättre=)) Åkte iväg till Samppa och Kamilla och barnen på förmiddagen och åt lite lunch och umgicks lite...... Sen ringde Heidi då var det dags och dra till tuna en snabbis och shoppa lite och en fika hann vi med oxå, hittade en söt prickig typ en tunika och ett guld hårband mer hann det inte bli idag....=(  Men somsagt det var lite stressigt för vid fyra tiden så var det fika hos min pappa...kusinens pappa var på besök från finland kul och träffa alla...inte så ofta man träffar sina kusiner tyvärr.... men men det e vad jag har pysslat med idag puh helt slut nu...Så jag var iväg och hyrde en film till mig...Picture THIS heter den en komedi verkar vara bra=) Darling e iväg på hockey match så han kommer inte hem förns vid elva ikväll, men det e bra för då kan jag kolla på min komedi film som jag SJÄLV har valt...hi,hi=)) Imorn tänkte jag gå upp tidigt för och tvätta bilen på Toms jobb han jobbar nämligen imorn så då passar det perfekt...måste tvätta den så mycket salt på den att den e typ helt vit..ooops var ett tag sen... Nae nu ska jag slå på filmen och myyyys pyyyysa med Dollar i soffan=))

LOVE/ Josefin




Jag och Julia....posar =)



Och så var det dags för lilla damen att måla naglarna..........
Sötis....klart hon oxå måste ha nagellack när faster får naglarna fixade=))



Filip fick åka helikopter på tuna han var så nöjd....lill killen=))



Det här hittade jag idag på tuna=)



Nu e det dags för filmen.....
Bye bye!!!!


Dags och dra......



Me today......



Nu ska jag åka iväg till Samppa och Kamilla.......
Och sen vidare till tuna med syster Heidi=)

LOOOOOOVE =)


Godmorgon!!!!

Första morgonen jag mår bättre på typ 7 år känns det som=)) Har precis tagit min tablett (antibiotika) 3 gånger om dagen måste jag ta 1 tablett och i hela 10 dagar...puh..Men sen e jag helt frisk får vi hoppas på!!!! Vaknade för en halv timme sen när Darling åkte till jobbet, sitter i soffan och vet inte riktigt vad jag ska göra idag.... Jag ska ringa syster yster och kolla vad hon ska göra idag=) ÅHHHH så skönt att jag börjar bli en människa igen WOHOOOOO=)) Och så e jag ledig hela helgen oxå!!!!! Vet inte vad vi ska göra i helgen men det visar sig..... Nu ska jag ta och klä på mig lite och planera den här dagen=)) Ha en underbar fredag idag!!!!!


LOVE/ Josefin

TV time och sova....

Nu har jag kollat på lite roliga program som kommit på tv ikäll...och så fick jag i mig lite tonfiskrulle oxå det e bra så jag inte torkar ut.... Åhhh Darling kom precis in han var ute och badade lite jag hade tänkt och följa med men fick sån huvudvärk hoppas jag e bättre imorn så jag oxå kan få bada lite var så länge sen.... Nu e jag ganksa trött så kommer nog somna snart i soffan, jag fattar inte hur jag kan vara så trött??? Fast jag typ sovit hela dagen idag....Ja,ja så e det iaf!!!
Sov gott... =)

LOVE/ Josefin


Var hos läkaren....

Hemma igen var en sväng till läkaren, de tog lite prover och det visade sig att jag hade halsfluss. Så nu får jag käka antibiotika i 10 dagar ush va jobbigt!!!! Men jag vill ju bli frisk nån gång.... För första gången blev jag sugen på nåt så jag åkte förbi Donken på vägen hem, köpte med mig en cheese och en ramlösa det fick bli min frukost för dagen...och troligen det enda för dagen...e inte alls hungrig!!! Ligger och kollar på The Hills nu så spännande hoppas att Heidi dumpar Spencer för gott vilken idiot han e!!!! Väntar på att Darling ska komma hem så tråkigt och vara hemma själv speciellt när man varit det typ i 4 dagar nu.....Funderar på och sova lite igen trött hela tiden!!!!!! Imorn hoppas jag att jag känner mig piggare vill ner på stan och shoppa lite nya kläder =) Ha en mys kväll!!!!

LOVE/ Josefin



På väg till läkaren....
Oj smuts på kamera linsen ser jag....
Precis mellan benen...ha,ha...=)



Min frukost kl 5 på eftermiddagen..hi,hi...

När ska jag bli frisk??!!

Det känns som att jag aldrig kommer bli frisk...ush har legat i soffan nu i 3 dagar shit vad rastlös jag börjar bli!!!! Har varit vaken sen sju imorse, ringde läkaren imorse igen.....de ringde upp igår men fick ett konstigt svar: Man måste ha halsfluss i 3 dagar innan man får komma till en läkare och få medicin mycket konstigt!!! Men iaf ringde upp de imorse igen och fick en tid idag kl fyra så hoppas att de skriver ut nån medicin till mig så jag blir bättre i halsen har så ont...har fått ont i örat oxå... JAG VILL BLI FRISK NU!!!!!!!!!! Jag ligger och kollar på Top Model nu gamla avsnitt som går på trean, jag vet precis vad och när allt kommer på tv när jag har varit hemma så länge nu...ha,ha=) OHHHH SHIT igår förresten ush vad jag var med om.....mitt finger svullnade upp under dagen som en ballong det såg helt sjukt ut!!!!! Fattar inte varför med det var iaf mit finger med min förlovnings ring jag började få panik jag försökte få av mig den själv med det gick inte...så på kvällen åkte vi till Toms mamma för att äta lite mat och så fick jag komma ut lite i friska luften...Visade mitt finger för Lena och hon började fixa och trixa.....hon vet hur det e med svullna fingrar.....hon tog margarin och började dra.....och fy fan vad ont det gjorde hon drog så hårt att jag började gråta och fick panik........Darling stog och tröstade mig....till slut så lossnade ringen och mitt finger var helt förstört hade så ont!!!!! Men vilken känsla när ringen var borta så obehagligt och veta att ringen sitter FAST!!!!!! Så idag har jag fortfarande lite ont, med det känns konstigt och inte ha nån ring på fingret har haft den ända sen...070911. Nu måste jag gå och förstora ringen lite tänk om mitt finger svullnar upp igen ush det vill jag inte vara med om igen!!!!!!!! Jag ska väl försöka hoppa in i duschen snart har så äckligt fettigt hår nu har inte tvättat det på flera dagar kanske bra, jag tvättar egentligen mitt hår för ofta så nu har det fått vila när jag varit sjuk...hi,hi=) Ska väl försöka få i mig lite frukost eller nåt annat har knappt ätit nåt under de här dagarna e jätte hungrig men e inte sugen på nånting inte ens pizza och då e det nåt som e konstigt...ha,ha!!! Nu ska jag kolla klart på TM spännande, berättar hur det gick hos läkaren ikväll...Wish me luck today=)

LOVE/ Josefin

Godmorgon.....

Ingen bra morgon eller natt...Nu e jag less på att vara så här sjuk!!!!! Jag har fått halsfluss sitter och väntar på ett samtal från vårdcentralen, jag måste få en tid idag....har så ont i halsen att jag knappt kan dricka vatten....=(( Så då blir det och äta nån pencillin kur...ush.... Men som tur e har jag Dollar som tar hand om min när Darling jobbar det e som att han förstår att jag e sjuk.... Vilket klagande nu i typ 3 dagar men mår verkligen skit!!!! Hoppas jag blir frisk till helgen, blir tokig av att sitta inne!!!!! Nu ska jag försöka sova lite och hoppas att de ringer snart från VC!!!!

LOVE/ Josefin

Jag lever....knappt....

Jag hatar att vara sjuk iaf så hääääär sjuk!!! Helt sjukt hur illa man kan må sitter upp isoffan nu och försöker vara pigg och glad men sådääär går det.... Kall svettas som en dåre luktar illa och ser förjävlig ut...ha,ha... Darling åkte iväg och köpte mat till oss jag ska försöka äta lite för första gången idag...Har iaf druckit massa vatten så jag inte torkar ut... Ikväll e det Rosing igen måste ju bara se det!!!! Och så säsongsPREMIÄR för Desprete Housewifes!!!! Shit vad jag har längtat efter det, så himla bra serie=) Vill ju lägga upp lite bilder......eller jaaaa kanske inte så som man ser ut nu ett SPÖKE typ så det får vänta till imorn lr nåt när jag ser lite piggare ut!!! Nu kom D ska försöka få i mig lite mat men det e så svårt när jag knappt kan svälja... Fick några tabletter av D som han köpte till mig på vägen hem från jobbet så jag hoppas det börjar verka snart...... Later=))

LOVE/ Josefin

Sjukling......

Det blev en dålig uppdatering igår....Fy f*n vilken dag det var igår fick världens feber helt plötsligt på jobbet och jag kunde inte åka hem heller för vi var bara två som jobbade....Så jag fick stå ut hela dagen med 39 graders feber....Kom hem vid sju la mig direkt i soffan proppade i mig ipren och somnade..... Har sovit så illa inatt...har så ont i halsen oxå så jag har svårt och äta=(( Så himla jobbigt och vara sjuk och må illa. Så nu ligger jag i soffan har legat här sen halv sju imorse ont i ryggen!!!! Jag tror inte det blir nå mer jobba den här veckan. Nu ska jag kolla på The Hills då blir jag lite piggare iaf, ska försöka sova lite oxå!!!!

LOVE/ Josefin


Tror jag börjar bli sjuk....

USH USH jag mår inge vidare e på jobbet och gnäller... Vaknade imorse av att jag hade så ont i halsen, orkar inte bli sjuk...Men tror att det kommer slå till för känner mig jätte konstig, ont i öronen har jag oxå.... Så nu ska jag lägga mig och vila i 1 timme mer hinner jag inte, och så slutar jag sent idag oxå....Kan inte bli värre....Hörs ikväll..

LOVE/ Josefin

Puuuhhhh.....

Har varit en ganska jobbig dag på jobbet har haft sån huvudvärk igen hela dagen idag...fast jag har tagit tablett..hmm..skumt...Jag ska nog ta en till... Det blev ju inte så mycket gjort så jag passade på att vila i 2 omgångar...hi,hi=) Och så blev det lite tid till och fixa naglarna lite filning och ett nytt lack, svart blev det, supersnyggt!!!! Kom precis hem vi var iväg och käkade med Patrik och Kamilla, men nu så ligger jag i soffan och kollar på The Hills bästa serien=)) Ska kolla på Beck ikväll jag tror inte vi sett det avsnitett. Imorn blir det jobba igen e inte ledig förns på fredag så då blir det en hel shopping dag har jag bestämt. Det förtjänar jag efter att ha jobbat i sju dagar i rad=) Nu måste jag kolla på klart på TH, hoppas ni får en härlig Söndag kväll gott folk!!!

LOVE/ Josefin



Ligger i soffan och myser....



Mina svarta naglar=)


Mars...nu e våren snart här=)

Det e 1 Mars idag.....wiiii...=) Direkt när man e inne i Mars så känns det som att våren inte e långt borta.... Så hoppas att det inte kommer nå mer snö....jag har fått nog... Då var jag på jobbet idag igen sitter i soffan har ätit lite frukost, försöker få tiden att gå....Tänker inte jobba arslet av mig idag det e ju söndag, då ska man inte ens behöva jobba egentligen....Tänk förr i tiden då var söndag en vilodag och inget var öppet varför kan det inte vara så för nu???!!! Ikväll blir det en kväll framför tvn med god mat och film, det bestämde jag nu....Jag vill hem och sova nuuuuuu e super trött det blev inte mycket sova inatt...somnade vid två tiden och sen kom D hem med min bror och Emma så då vaknade jag såklart!!!! Det var ett himla liv som jag gissade...ha,ha.... Nu ska jag ta och vila lite i soffan och läsa lite söndags bilagor=))

LOVE/ Josefin

Jag igår kväll.....

Mycket snack......

Oj vad kvällen gick fort, vi babblade på så mycket så när vi kollade på klockan så var den redan ett!!!! Och jag som ska upp och jobba imorn hoppas jag kan somna rätt så snart så jag kommer upp imorn!!!! Har haft en jätte rolig TJEJ kväll hemma hos Kamilski mycket snack om bla tuttar/bröst/rattar...ha,ha=) Tjej snack helt enkelt det behövs=) Så kul och träffa sina vänner som sagt Helena var och hälsade på från Södertälje alltid lika kul och träffa henne oxå ,så glad jämt=)) Kollade lite på melodifestivalen oxå tyckte Agnes var cool ikväll tror jag gillar låten, men så svårt när man hör en låt en gång...tycker det låter bättre ibland om man hör den fler gånger. Jag e iaf trött på hela melodifestivalen tänk er..... samma visa varenda år det börjar bli lite tjatigt. Undra hur länge det har hållt på?????!!!! Nu så ligger jag i sängen och myser med Dollar bara vi två ikväll, Darling e ute med killarna så jag får somna in själv inatt.....Känns alltid så tomt när man ska sova själv, e ju van att ha min D vid min sida....Men han kommer väl hem och väcker mig och börjar babbla på som att det vore dag..ha,ha....Hatar och bli väckt när jag ligger och sover min skönhetssömn..hi,hi=) Nu så ska slå på en film och slumra till i sängen......

SOV GOTT

LOVE/ Josefin

Så skönt med TV i sovrummet....
Älskar att somna till en film=)

RSS 2.0