Super rolig kryssning

Då var man hemma i lugnet igen alltid skönt att få komma hem till  sin egna säng=) Har verkligen haft super kul länge sen man hade så kul ihop.....och skratta, jag har nog skrattat för hela 2009=) Vi började dagen med att gå ut och käka när vi kom till hamnen , knallade upp en bit från hamnen tog nån öl och väntade på att Helena och Malin skulle dyka upp=) Sen fort på båten in i hytten lämna grejerna och fort in i tax freen och shoppa loss lite=) Då var kvällen igång gjorde iordning oss 4 i samma hytt sminka byta om det var lite trångt...ha,ha=) Men kul.... Dags för buffen och vinet smakade väldigt bra då var vi mätta och festen kunde börja...... Och den tog aldrig slut heller för det var frukost direkt efter nattklubbarna stängt typ...ha,ha=) klockan 6 gick vi in i hytten och skulle sova 2 timmar men det var ju onödigt eftersom vi skulle äta frukost snart....Så vi skippade sovandet helt......Skojar du om man e helt slut nu har inte sovit ett skit på hela kryssen, det e så det ska vara=) Iaf bussresan hem trodde vi skulle bli lugn men nej nej..... Ett gäng längst bak i bussen härjade hela vägen hem och det tog 2 timmar..Puh det var jobbigt så det blev inge sova då heller....Nu ligger man i soffan helt död känns det som, ska kolla på film nu men kommer somna om 2 sekunder iaf.... Hörs imorn igen när man fått sova ut lite eller ja det blir väl inge sova imorn heller tror jag följer med Tom upp till hans mormor som bor typ 30 mil härifrån......Sov gott det kommer jag göra=)

Puss & Kram

Mycket goda drinkar blev det=)


Skååååål!!!!!



Jahapp då var man igång med redbull vodka.*mums*

Helena & Kamilla



Då var festen igång=)

Buffeeee!!!



Dags för lite mat på båten innan festen, Jag väldigt nöjd & konstig min..ha,ha=)

Väntar.....

Det var en himla väntande innan vi får checka in....*blää* Nu e vi laddade ska snart gå upp en våning och ta sig en drink eller två....ha,ha....Ha en bra dag nu ska jag umgås med mina flickor.... Helena och Malin kommer om ca 2 timmar...kul!!!!

Många Pussar till er

Glada flickor=)



Väntar på att få checka in Karro och jag=)

Glada flickor=)



Väntar på att få checka in Karro och jag=)

Då var vi på väg.....wiii



Söta Kamilla och Sara=)

Väntar på frukost!!!



Vilken väntan på att få upp karln i huset...Snart så=)))

Så här ser jag ut idag=)


Fredag!!!!!

Vaknade för 1 timme sen hade beställt väckning min bror rigde mig=) *snällt* Jag har ju mina sömn problem..ha,ha=) Jahapp så har man packat ner det sista i väskan och ska äta lite frukost innan vi drar...Vet inte om jag ska med lap topen på våran lilla tripp..hmm...får se... Det ska bli så kul och vara med tjejerna hela dan idag och imorn det behövs lite sånt ibland=) Nu ska jag försöka väcka Tom så vi kan äta frukost ihop för det händer typ aldrig....sen drar jag...=) Ha en bra Fredag, HÖRES!!!!

Puss Puss

Helt slut nu efter jobb och shopp!!!!

Hämtade upp Kamilla och barnen efter jobbet, klämde in 2 bilbarnstolar och vagn i min coupé....ha,ha shit vad vi skrattade ingen familje bil direkt men det gick bra!!! Vi var tvugna och ladda oss lite innan vi skulle shoppa så det blev MAX...Mummmmsss vad gott=) Hittade en klänning som jag ska ha imorn på kryssningen såå sööt, hade lite panik på tuna ifall jag inte skulle hitta nåt!!! Det e ju alltid kul med nytt så den får det bli=) Nu e det mesta packat för imorn, det e ju inte så mycket man ska ha med sig, viktigaste fest kittet för kvällen typ så det fick bli min lilla röda resväska=) Kamilla ska ringa och väcka mig imorn ifall jag inte vaknar (det brukar hända...ha,ha=) Nu ska jag kolla på Top Model avsnittet från igår som jag inte hann med och sen sova!!! Godnatt=)

Puss Puss

Det här fick följa med mig hem=)



Skit söt klänning från Gina, väska från H&M och ett par svarta pumps från Din Sko!!!!

Julia


Den här lilla damen var SÅÅÅÅ hungrig.*sötis*


Maaaat!!!!



Lite hamburgare innan shoppingen,Theodor kladdade mest med dippen..ha,ha=)

På väg igen....



Vad skulle jag göra utan min kära bil, det blir ett hilma åkande varje dag=)

Meeee



Det blev ett  snabbt ombyte efter jobbet...*bråttom*

Kaffe time!!!!



Lite kaffe efter maten......

Torsdag

Idag gick det hur bra som helst och gå upp,hann till och med dricka kaffe innan jag åkte till jobbet!!!! Jahapp då e man på jobbet igen har precis ätit tacos mummmss, idag slutar jag vid fyra rycket sköööönt!! Ska hämta upp Kamilla julis och theo sen efter jobbet sen bär det av till tuna, hoppas jag hittar nåt fint och ha på kryssningen, för vi åker redan imorn=)Vad tiden går fort helt sjukt!!!!!  Happ nu blir det lite kaffe sen måste jag försöka jobba lite*orkar inte idag*. Hej då så länge.

LOVE/ Josefin

Ändrade planer för kvällen

Det blev inge Top model ikväll (fast jag har spelat in det, ska kolla imorn). Var på väg hem från Kamilla och fick mezz av tom att jag skulle ringa Lisa och Emma, de ville ha film kväll med tacos hemma hos oss och det tackar man ju inte nej till!!! Älskar tacos det e ju bara så gott..Mummms=) Så nu e man mätt igen...puh jobbigt och vara mätt och hungrig alltid klagar man... Kollade på Get smart rätt så rolig om man gillar dålig humor som jag..ha,ha=) Nåt annat hann jag inte göra ikväll, kvällarna går så fort när man slutar sent, hann med en dusch iaf skönt och lägga sig ren=) Imorn upp tidigt OM jag kommer upp.... Har sovit så jäkla dåligt hela veckan skit svårt att somna.....och sen försover jag mig typ varje morgon oxå!!!!! Och inte nog med det Dollar har fått för sig att VARJE morgon vid sex rycket och krypa under sängen och börja klösa i madrasserna*PUH*.Och jag får inte tag i han heller så jag måste gå upp och låtsas som jag gått upp för morgonen....då får jag tag i honom och kan stänga in honom i ett annat rum!!!!! En riktig buse e han. Oj vad klockan e mycket IGEN som sagt ska försöka somna nu blev lite trött faktiskt..... GODNATT på er!!!


LOVE/ Josefin


Film kväll



Mys pys i soffan Lisa, Dollar och Emma.... Stackars Dollar ser ut som en Apa....Ha,ha=)

Snabbis hos Kamilla



Var tvungen och svänga förbi Kamilla och kolla hennes nya frippa och färg,

det blev super snyggt!!!! *Karro 10p* =)


På jobbet!!!!!



Ush vad uttråkad jag e nu sitter på jobbet och pratar i telefon och lyssnar på Lady Gaga-Pokerface,
vilken bra låt de e, eller hur????Snart får jag åka hem ska bli sååå skönt=) 
Måste bara förbi Kamilla på vägen hem och kolla på hennes hår vet inte vad
hon har gjort hos frissan idag, säkert jätte fint det e ju Karro som fixat!!!!!

Puss så länge

Jag fattar inte, idag igen!!!!!!!!!!!!!!

Imorse igen!!!!!  Jag FÖRSOV mig ska det vara så svårt och gå upp när klockan ringer!!!!! Fick stressa körde som en dåre till jobbet fort gick det kan jag lova!!!! Allt hann jag med på en halvtimme alltså jag hann sminka mig fixa håret borsta tänderna(i 2 minuter) och ge mat till dollar och så åka till jobbet, ALLT det på 30 MINUTER snacka om att ha en bra rutin...HA,HA=) E redan orolig hur jag ska komma upp imorn och då börjar jag kl 8 puh det kommer bli jobbigt, men det sista dan sen e jag ledig i 3 dagar igen...Kryssning på fredag.*wiiii*. Vet inte vad jag ska ha på mig på kryssningen så imorn blir det shopping med Kamilla på tuna efter jobbet. Har precis ätit min pizza e propp mätt men lite kaffe går alltid ner efter maten!!!! Idag blir det inge roligt gjort jobbar hela dan sen blir det bara åka hem ta på sig MYS kläder och kolla på Top Model=) Nu ska jag dricka lite kaffe och kolla runt bland andras bloggar lite!!! Have a nice day!!!!!


Puss Puss


Lunch dags



Det blev snabbis mat idag en grandiosa rätt god, men inget slår ju husmanskost!!!!!

Glad....

Det var en lång dag idag på jobbet men det var helt ok att jobba, hade ju varit ledig i fyra dagar så att... Efter jobbet så åkte jag iväg till Karro var jätte länge sen jag träffade henne så det var på tiden. Alltid lika kul och se henne alltid så glad=) Vi passade på och kolla på lite bilder...ha ha det var länge sen man skrattade så mycket åt allt gammalt man gjort=) Och lite kaffe blev det oxå.*ovanligt* he,he... Sovmorgon imorn igen*sköönt* älskar ju och sova=) Nu måste jag umgås lite med min darling har inte sett honom på hela dan... Sov gott......

LOVE/ Josefin

Mys i soffan



Min Karro, e alltid lika kul och träffa henne.*tycker om dig*

On the road



På väg till Karro efter jobbet=)

På jobbet....

Kom upp till jobbet imorse utan att försova mig.*duktiga mig* fast jag började inte förns 11  i och för sig....=) Har precis varit hemma hos Kamilla och käkat lite lunch och druckit kaffe, Amanda och Molly kom oxå förbi...=) Ville åka dit och höra hur det gick med hennes uppkörning men hon klarade det inte=( Men det e bara och kämpa vidare!!!!! Slutar sent ikväll kl 7 funderar på och ringa Karro och kolla om hon e hemma ikväll och hälsa på henne, det var allt för länge sen....=(  Nu måste jag ta och jobba lite!!! Hörs ikväll. Ha en bra dag=)

LOVE/ Josefin

Hemma igen

Då var man hemma igen, Toms farmor blev så glad när vi kom blev helt rörd*sööt* Hon fick presentkort av oss så hon får färga och klippa eller gå på nå spa liknande hon blev jätte glad!!! Hon hade gjort en jätte god smårgåstårta som vi smaskade i oss*mums*. Darling hoppade i bubblet direkt när vi kom hem, men jag orkar ikväll vill bara sitta i soffan och internetta lite=) Har provat min nya tandborste förresten för första gången och jag känner mig nöjd, så e glad att jag blev lurad till att köpa en oxå...he,he=) Passade på och bleka mina tänder samtidigt oxå=) Imorn blir det iaf jobba lite hoppas att jag kan sova lite inatt... Har köpt en ny almanacka så jag kan få lite ordning på mitt liv igen, minnet som en guldfisk...ha,ha=) Tänkte skriva i lite födelsedagar och sånt, så att man inte glömmer för det e typiskt mig.... Ska snart kolla på Prison Break (håller på och spelar in det nu älskar våran inspelningsbara boxer) kan inte sluta kolla på det fast jag inte tycker att det e så bra lägre, men nu när man har följt det sen typ 10 år tillbaka så måste man ju veta hur det slutar.... Nehepp ska slå på PB nu så man kommer i säng skapligt för en gångs skull=) Sov gott allihopa......

LOVE/ Josefin

Darling badar....



Vissa har det skönt=) Jag orkar inte hoppa i ikväll, vill blogga lite istället=)

Ska iväg på partaj



Så här ser jag ut ikväll....Det blev en längre skjorta med svarta leggings=)
Ska iväg och fira Darlings farmor som fyller år idag!!! See you later!!!!

Lite piggare=)



Gjorde i ordning mig lite snabbt och drog iväg till Kamilla på en fika,

passade på och handla lite mat på vägen. Å så en snabbis till tuna skulle

byta storlek på en skjorta som jag köpte förra veckan. Hittade ett jätte fint

guld skärp oxå=) Alltid hittar man nåt.*konstigt* ha,ha....


Inge jobb idag.....

Det blev inge jobb idag, vaknade med årets huvudvärk imorse=( Har sovit typ 2 timmar inatt gick inte och sova hatar när det blir så....ush...  Så jag stannade hemma istället så jag kan vila ut idag!!!! Hade inge kaffe hemma när jag vaknade nyss så var tvungen och åka iväg och köpa de och så nya NU tidningen såklart, älskar och läsa skvaller måste ju vara uppdaterad=) Passade på och betala alla räkningar nyss oxå, mindre kul men det måste ju göras tyvärr!!! Ska snart hoppa in i duschen så jag känner mig lite piggare...hoppas jag....  Ha en bra dag=)

LOVE/ Josefin

Dags för Kaffe och NU



Älskar NU tidningen.*bästa skvaller blaskan*

Go kväll

Jahapp då var den helgen slut.... Och mycke slappa har det varit men det känns som att det behövs såna helger ibland=) Det e inte ofta man har en helg utan planer och jobb så det e man värd tycker jag. Åt jätte god middag ikväll med potatis gratäng, kött, sås och en god sallad till.*mums*. Toms mamma e så duktig på att laga mat!!! Hyrde film ikväll oxå Arkiv X av alla filmer...... men det tog säkert en halvtimme för oss att bestämma vad vi skulle kolla på...ha,ha...som vanligt jag ville se nån komedi men det fanns inge bra så det blev den filmen, och den var sådär. Gillar inte riktigt såna filmer älskar och se på komedier..Blir ju så glad av att kolla på de ju=) Imorn blir det jobba igen åhh vad jobbigt när man varit ledig nu i tre dagar men men.... Nästa helg blir det kryssning med hela tjej ligan ska bli sååå kul.*längtar* Nu ska jag ta och sova lite och hoppas på att jag kommer upp imorn, utan och försova mig=) Sleep well.....

LOVE/ Josefin

Mums mums



Glass och chokladsås blev det till filmen ikväll=)

Bara slappat



Det här e vad vi gjort idag...*så skönt*

Haloooo

Oj vad vi har varit hurtiga nu tog en lång prommis upp till ett berg, vi skulle kolla på utsikten men vi såg inget för det var så dimmigt...=( Super halt var det Lisa och Emma åkte ner för en jätte isig och brant backe.....ha,ha...Dom var dyngsura när vi gick hem=) Nu sitter jag och dricker kaffe igen.*mums* Ikväll tänkte vi hyra några filmer bara och mysa=) Snart blir det middag med gänget.*gott* Bye,bye!!!!

LOVE/ Josefin

Promenix!!!!



Dags för en promenad innan vi ska äta middag, jag, Tom och Lisa=)

Darling



Skönt och slappa och sova lite.....

Så skönt med Söndag

Kom precis hem till svärmor och har druckit kaffe...*mums*. Idag blev det sovmorgon vaknade vid halv elva skönt och sova=) Väntar på att Lisa och Emma ska komma vi ska äta frukost ihop.*mysigt* Idag blir det bara slappa och inte göra nått vettigt alls älskar såna dagar. Åhh jag har sååå ont i kroppen idag vet inte vad jag har gjort känns som träningsverk fast jag har ju inte tränat...ha,ha=) Herråå så länge=)

LOVE/ Josefin

Mycke trött nu....

Till slut bestämde vi oss vad vi skulle äta för mat det blev vietnam kök.*mums* Det tog "bara" över en timme innan vi bestämt oss...ha,ha... Iaf sen åkte vi hem och badade och tog en öl, så skönt och koppla av=)  Nu ligger vi alla helt utslagna i varsin soffa och darling ligger på golvet......och sover...=) Imorn blir det SOVMORGON ska bli så skönt o sova ut!!!! E helt slut nu.... Har inga planer för imorn, skönt och ha såna daga oxår.*like* Nu blir det lite tv innan sova.... Höres imorn!!

LOVE/ Josefin

Bubbel dax


Emma och jag har det sköönt=)


Vad blir det för mat...

Kom precis hem från västerås eller sitter hemma hos Emma, det blev en sväng till Madia markt och Ikea... Hittade lite smått och gott=) Hmm hoppas jag kommer använda tandborsten för den va ganska dyr.... Vi har lite svårigheter med maten vet inte vad vi ska äta ikväll....Laga eller äta ute...Hmm svårt beslut. Ikväll blir det bara vara hemma bada och bubbla lite ute i regnet..*så myysigt* Nej nu måste vi bestämma oss med maten e jätte hungriga.... Herrå så länge!!

LOVE/ Josefin

Blev lurad



Jag skulle ju inte ha en el tandborste men Tom övertalade mig att köpa en oxå.
Det kan ju bli roligt att borsta tänderna ett tag framöver, och titta på den lilla
displayen så allt går rätt till...ha,ha....ja jaaaaa....det kan ju va bra o ha=)

En sväng på ikea



Var bara tvungen o lägga sig i den mysiga sängen min darling...*Mys*

Mys Pys



Jahapp då var man hemma hos mamma nu och slappar lite. Julis och jag
kollar på lite bilder*sötis* Nu bär det av till västerås min darling har slutat
jobba....Hörs senare...

LOVE/ Josefin

Dollar sötisen



Söta Dollar ligger i handfatet varje morgon när jag fixar i ordning mig....
*lilla sötnosen*

Hemma nu.....

Det blev en riktig slappar kväll med lite Donken mat och Let´s Dance alltid skönt med lite mys kvällar=) Imorn blir det tidig väckning igen om jag kommer upp...hahaha.... Ska först förbi min syster på morgonen och lämna lite kläder som hon ska låna av mig till imorn kväll...*Partaj* Sen blir det shopping igen när darling slutat jobba...vi tänkte åka till västerås och shoppa lite får se vad det blir för skoj=) Nej nu e det sängen som gäller.... Sov gott.


LOVE/ Josefin


Mmmm Donken


Syster yster & Linnea



Min kära syster och lilla sötnosen Linnea som inte tyckte om blixten...
Försökte ta en bild när hon tittade men varje gång det blixtrade till så
blundade hon...*lillen* =)

Äntligen kaffe



Och min nya fina dator som jag fick igår...*love*

Presenter oxå=)



Fick en present av min mamma idag oxå, ett manikyr kitt som hon köpt från spanien
perfekt det behöver man alltid=) *kära mamma*

Shopping!!!!



Hittade en massa fint idag, den vita koftan kommer från Lindex  och passar
perfekt med ett par leggings*me like*

Vilken dag....

Dagen började med att jag försov mig rejält. Så jobbigt när man försover sig fick stressa iväg på morgonen eller ja vid 11.30 och skjutsa Kamilla till jobbet eftersom jag lovat det... Hade ju tänkt o göra mig iordning innan det och sen bara ner på stan och shoppa, men så blev det inte.... Iaf kom iväg till slut till stan och hittade massa fina kläder och underkläder=) Hann med en fika med min kära mor och min syster också. Efter all shopping så var jag tvungen att åka hem till min syster oxå och hämta min väska som hon lånat... Och så klart träffa deras söta små kids, Filip och Linnea...*så sööta*. Sen stressa hem fick en sån huvudvärk också så nu sitter jag o dricker lite kaffe, det brukar hjälpa=) Snart ska jag iväg igen till min bror Samuel och Kamilla och umgås lite, Putte och Sara skulle också komma förbi=) Bye Bye!!!

LOVE/ Josefin

Då var det dags.....

Jahapp dags för första inlägget i min blogg och dessutom med min nya fina dator som jag fick idag...=) Har väntat hela veckan på att den ska komma.... Skyndade mig iväg från jobbet för att hämta ut den på posten....=) Så nu för ca 2 timmar sen så plockade jag upp den från kartongen.... Var tvungen att fixa mina naglar efter jobbet oxå innan jag åkte hem...blev jätte fina, duktiga Kamilla=) Puh idag har det varit mycke men som tur e jag ledig imorn och då blir det shoppppaaa har massor med grejer jag måste inhandla....=) Nej nu ska jag sova så jag kommer upp imorn...Sov Gott....

LOVE/ Josefin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0