TORSDAG

Ledig idag så sköööönt, gick upp vid tio tiden och började städa här hemma direkt. Shit så det såg ut alltså allt hade bara förfallit här hemma, diskmaskinen gicj sönder förra veckan så det låg typ disk i hela köket. Men nu så e den lagad äntlligen!!!! Jag stog och svor när jag stog och diskade i nästan en timme!!!! Och det var dammråttor stora som björn i hörnen..ha,ha.. Men nu så e det tip top överallt=)

Nu har vi kollat färdigt på hela Johan Falk filmerna vi hyrde den sista igår, vilka filmer alltså verkligen värt och se. Och så vart det tacos till mat, me love!!! Jag ska snart börja fixa mig för dagen och sen ska jag iväg nånstans och köpa lite blommor till köket och kolla om jag hittar nåt tyg till köket, har inte haft gardiner i köket på snart tre år...hmmm... Kanske e dags nu?!!! Eller...

Här kommer det lite mer bilder från i helgen........



Jag och pimpen på dansgolvet=)



Amanda, Jag och Kamilla



Jag och Kamilla

Jag och söta Malin=)



Tom sitter och räknar sina Dollars..ha,ha=)



Me and Darling



Party people



Ann-Mari, Kamilla, Malin och Jag



Jag och Gingan



Tom, Putte och Sara=)



Hot babes;)



Pirre och Amanda



Kvällens Fest Fixare. Brorsan och Kamilla!!!!!!



Syrrorna Sofie, Sara och Jag



Jag, Sara och Kamilla


Yes där kom det lite mer bilder från maskeraden=)

Nu måste jag sticka.. Bye bye!!!!

Puss// Lillis


TISDAG!!!

OHHHHH my goooood jag lever men shit vad trött jag e..... Har knappt sovit de sista nätterna... Maskeraden i Lördags var as kul, och så alla såg ut...ha,ha så jäkla bra=) Ska lägga upp lite bilder. Och vet ni vad som hände??!!! Mitt under festandet så kom det en överraskning. Lisa och Emma kom från London och jag och Tom visste ingenting, snacka om suprise=) Jag kände först inte igen dom för inte f*n trodde jag att dom skulle komma..ha,ha=) Så vi festade vidare med flickorna och alla andra... Så anledningen till att jag inte har sovit så mycket på nätterna för vi har kollat på film och umgåtts med Lisa och Emma. Rekomenderar verkligen Johan Falk filmerna e helt såld!!!!!!

Nu ska jag lägga upp lite bilder från i Lördags och sen ska vi äta en sista gång med tjejerna, för de åker hem ikväll=( Kommer sakna er flickor har alltid så kul mer er=)

Nu kommer det lite maskerad bilder, lägger upp lite mer bilder imorn när jag har lite mer ork=)



Jag var en polis hora;)



Åhh jaa Tom var en nigga pimp med grillzzz och hela köret..ha,ha=)



Kamilla, Brorsan och Jag, och Dollar sedlarna i bhn var ett måste för att känna sig extra billig..ha,ha=)



Lisa Emma och Jag.....



Pimps and Hoes ligan!!!!

Love/// Lillis



LÖRDAG!!!!

Yes jag e redan vaken, blev väckt kl 8 imorse av att Darlings mobil ringde...Awww han glömde sin mobil hemma imorse när han åkte till jobbet.... Så det var väl lika bra att gå upp, verkligen en tidig väckning. Fast det e skönt och vara uppe tidigt ibland när man e ledig=) Så nu ska jag åka iväg till stan och lämna mobilen och sen en sväng till Tuna med Kamilla och gänget. Ha en bra dag, hörs senare=)



Provade en sminkning igår, det kanske blir den ikväll får seeeee =)

LOOOVE// Lillis

FREDAG!!!

Äntligen helg, min lediga helg=) Kom nyss hem från jobbet har precis duschat och fixat iordning mig ska dra till Tuna en sväng. Ska köpa de sista grejerna till morgon dagens party party maskerad=) Sen drar jag en sväng till brorsan!! Ha en skön helg, läggar upp en massa bilder senare i helgen efter partyt så får ni se vad jag var för hora..ha,ha=)

Got to go noooooowwwwww!!!!



Me today......



Puss Kram

TISDAG!!

Dagarna har bara flugit förbi...... Helgen gick så fruktansvärt fort redan tisdag!!! Det känns som jag har 1 miljon saker att tänka på just nu till helgen. Maskeraden e ju på lördag och har fortfarande inte alla grejer till min out fit. Har beställt min maskerad dress så jag hoppas att den kommer imorn så jag kan prova den om den passar!!!! Annars vet jag inte vad jag ska hitta på...wahhh!!! Det kommer bli så jäkla kul, PARTY PARTY!!!

Nu i veckan e det bara jobb som gäller ushhh. Har inge motivation den här veckan för jobb hatar när man känner så, men men bara och stå ut. Imorn tänkte jag åka och sola efter jobbet så man får lite färg e så sjukt blek som alltid när det e vår och vinter. Nu ska jag kolla på Desperate och sen somna i soffan...ha,ha=)



Nati nati/// Lillis

Lördag=slappar dag......

Vilken slappar dag det har varit idag=) Sov hos Samppa och Kamilla inatt och blev väckt imorse av theodor och Julia 07.40..ha,ha men det var bara mysigt=) Tom e inte hemma så jag ville inte sova själv. Vi var ju på begravning igår oxå och det var jätte fint för våran farfar. Jobbigt var det men endå kändes det skönt och vara med en sista gång med honom... Vi åkte iväg till värmland vid halv nio och kom hem vid sex tiden så det var en hel dag på begravningen med släkten.

Idag så har vi varit i pappas nya hus och kollat super fint hus har dom köpt, de flyttade in idag. Så var där och hjälpte till lite. Skruvade ihop lite hyllor och sånt. Huset e jätte fint invändigt, utvändigt ser det lite lustigt ut.... Men coolt!!

Så nu sitter jag och slöar hemma och lyssnar på Queen-Show must go on, super bra låt=) Och speciellt när Idol Erik sjunger den!!!! Har inte orkat fixat nåt idag, varken hår eller smink, men skönt med såna dagar ibland!!!

Nepp nu måste jag åka iväg och köpa mig lite RB (red bull), mina förkortningar. Har massor med förkortningar till typ allt..ha,ha...

Bye bye!!!!


Meee today.....



Lånade pappas bil idag när jag skulle köpa mat till oss. Men tyckte väl att den varvade lite väl mycket när jag körde i 120, men inte så konstigt när det fanns en TILL växel, 6 ans växel...ha,ha. Dum blondin kan jag ju inte säga längre...hi,hi=)

Nya huset, jag vill oxå ha så högt i tak det e ju så snyggt!!!!

 

Puss puss /// Lillis


ONSDAG

Då var jag hemma från jobbet, UAHHH vilken jobbig dag det har varit idag!!!!! Har haft sååå ont i magen ända sen igår efter att jag käkade mat från Donken. Hade sån fruktansvärd magknip igår kväll så jag trodde att jag skulle dööö!!! Men nu börjar det kännas bättre=)

Så skönt och vara hemma från jobbet lite tidiagre än halv åtta. Så nu sitter jag bara i soffan och bloggar och kollar på tv så skönt!! Igår bokade vi våra biljetter till IDOL finalen i globen ska bli skit kul och se det, vi blir 8 stycken som drar iväg. Jag hoppas iaf att Erik e en utav dom som går till finalen han e ju bara så grym!

Nu har jag bestämt mig vad jag ska ha på mig på maskeraden, det kommer bli så kul och klä ut sig och partaja med gänget, det var ju så länge sen vi hittade på nånting allihopa. Så det ser jag verkligen fram emot=)

Nu ska jag slumra till i soffan tills Darling kommer hem från jobbet=)



Aningen trött efter jobbet.....

Love// Lillis

Måndag!!!

Idag har det varit en skön dag på jobbet, tiden gick så fort för en gångs skull=) Sitter i soffan nu ny duschad och allmänt fresch!!! Har glömt bort och berätta att jag och Darling ska på maskerad om 2 veckor det ska bli skit kul. Det e pimp och hora tema=) Men jag börjar bli så stressad av kläderna, vad jag ska ha på mig egentligen. Så sitter och tittar runt lite på internet nu, har hittat en cool outfit som jag kanske ska ha=) Men mer säger jag inte det får ni seeee sen när det e dags och ta på sig dom=) Det e brorsan och Kamilla som ska ha maskeraden ska bli så kul och se vad alla ska ha på sig=)

Nu blir det lite mackor framför tvn och bara myyyys=)


Nati nati/// Lillis

Lördag!!!

Ush min dag började inte bra imorse, vaknade av att jag hade jordens huvudvärk. Och så skulle man till jobbet oxå!!!!! Fick ringa till Darling när jag hade kommit till jobbet så han fick åka iväg till apoteket och köpa tabletter till mig. Så jag låg och typ sov i 2 timmar på jobbet sen började det kännas bättre, men har varit seg hela dan idag iaf. Fick i mig lite pizza när jag kom hem från jobbet så det kändes bra=) Vi kom nyss hem från Patrik och Camilla har suttit där ikväll och babblat och druckit lite kaffe och öl. Vi kom på att vi kanske ska åka och kolla på Idol finalen i globen det kan vara kul, har aldrig varit i globen heller så att det skulle vara kul och se det oxå=)

Imorn blir det jobba igen, längtar till på fredag för då e jag ledig..."Bara" fem dagar kvar att jobba till jag e ledig..blää!!!! Fast då blir det begravning så det blir ju mindre roligt. Vi ska åka upp till värmland på farfars begravning, det blir säkert en jätte fin begravning för honom. Nepp nu ska jag slå på en film en skräckis, ska tvinga Tom att kolla på den..ha,ha... Han gillar inte skräckisar, vet egrntligen inte varför men jag tror att han e rädd...hi,hi...Tunnis...ha,ha... Jag älskar skräckfilmer!!!!

Så sov gott, och glöm inte bort papporna imorn för det e ju fars dag=) Jag vill oxå ha en egen dag, en Dotter dag...hi,hi=)



Old times, saknar vårat bubbel lite.... Vi satt ju och blev skrynkliga så ofta, och en hel del öl blev det i det oxå=) Och många många många fester blev det i den..ha,ha=)

Nati nati loooove// Lillis

Vart tog dagen vägen.....

Säger som vanligt när man har varit ledig, shit vad den här dagen har gått fort!!!! Varit hos mami hela dagen, varit och handlat, ätit god mat och färgat håret. Det blev väl inte direkt nån skillnad på mitt hår, men fick väl bort utväxten iaf. Och sen gjorde jag folie slinger för första gången på mamma, det blev fint=) Sen så åkte jag ner till darlings jobb och tvättade bilen och sen blev det vinterdäcks byte oxå men det fick D sköta den här gången..hi,hi=) 

Kom precis hem från en promenix med Darling i regn rusk vädret så nu ska jag gosa ner mig i soffan med täcke och värma mig=) 

 

Hade på mig mitt nya linne idag från h&m.



Och så håret då, det e lite ljusare i roten fortfarande men fick bort den blonda utväxten iaf. Har iaf kommit fram till att jag skulle vilja ha lite ljusare hårfärg. Men det får jag se hur jag ska fixa. Får vara lite mörk nu ett tag....

Nati nati// Lillis

Torsdag och Lediiiiig!!!!

Godmorgon! Jag e redan vaken, vaknade kvart i nio imorse. Här blir det inge sova inte, måste ju få nånting gjort när man e ledig. Har precis fixat iordning mig så jag ska åka iväg till mami nu på frukost och sen ska vi iväg och leta hårfärg=)

Hörs under dagen.....

Jahapp det blev inge bild, skulle lägga upp en bild från web camen men det går inte, åhh hatar datorer när de krånglar!!!!!!


Puss kraaam






ONSDAG

Hej bloggen!!! Har inte haft tid tid bloggandet nu igen på flera dagar=( Men det har varit så mycket nu med både jobb och hus, jag och darling har hålt på med huset nu i flera dagar, så vi har varit helt slut på kvällarna. Men imorn e jag ledig och det behövs verkligen=) Ska försöka ta lite sovmorgon imorn, sen så ska jag åka iväg till mami på frukost=) Och resten av dagen så ska vi ägna oss åt våra hår, nu e det dags för lite färg igen. Jag ska göra lite slingor i mamis hår, och jag vet inte vad jag ska hitta på med mitt....hmmm får se imorn!!!! =)

Ikväll e det dags för true bloooooood igen, me like=) Så nu ska jag bara slappa i  soffan har inte ork till nåt annat så nati nati på er så hörs vi imorn=)






Jag kan verkigen inte bestämma mig vad jag vill ha för frisyr eller hårfärg, åhh att det ska vara så svårt!!!!!



Puss och Godnatt

RSS 2.0