Hellloooo=)

Nu har jag tid och blogga lite=) De senaste veckorna har varit lite stressiga, jobbat jobbat jobbat och så har det varit julafton oxå=) Våran julafton var super mysig. Vi vaknade vid 8 och drog iväg till samppa och kamilla och där blev det lite paketöppning=) Träffade hela familjen där, sen åkte jag och Tom iväg till hans mamma för att fortsätta fira. Såå mysigt var det att fira jul på en liten gård=)

Det blev mycket julmat och klappar. Och ett himla spring till ladan och kolla om fåren hade fött några lamm, gosade med några nyfödda lamm så krulliga och goa. Verkligen en speciell julafton inte varje dag man får gosa man lamm bebisar=) Det blev en sen kväll i torpet, vi kom hem vid ett tiden på natten och somnade som en stock i sängen efter en lååång dag=) Så det var den julen bara och vänta in nästa..hi,hi=) Var ledig fyra dagar över julen så idag var det bara och kliva upp och åka till jobbet igen=( Jobbar fram till nyårsfton sen e jag ledig i tre dagar igen....wihoo=)

Kom hem från Heidi och Andreas för ett par timmar sen vi var där med Samppa och Kamilla och planerade Mamis 50 års dag, som vi ska fira på Lördag=) Hon fyller den 1 men festen blir på Lördag. Vi har planerat i smyyyyg så inte hon ska få veta allt kul som vi ska fixa för henne, kommer bli jätte kul=) Och så e det planering för nyår oxå, guuud det känns som man har en miljon saker att tänka på nu dagarna framöver.... Men det e kul och fixa och trixa.

Vet inte om jag har berättat att vi ska fira nyår hemma hos S & K med alla vänner, men det ska vi iaf. Och så har vi hyrt en badtunna som vi ska sitta i och dricka och babbla, mysigt va?!! Kommer bli skit skoj. Har hittat en nyårs klännning skit snygg från Vila, en spets klänning med dragkedja bak och långa ärmar, ska visa sen.... Nu blev det mycket babbel här men det blir lätt så när man inte har tid att skriva så ofta längre=(( Nu blir det lite bilder från julafton!!!



Me and Darling, ha ha vilken nöjd tomte nisse=))



På väg till ladan=)






Bääääääääää.....sötnos=)



Kolla sizen på hästen, var lite rädd för den som det kanske syns, ville inte ha en spark i baken...ha,ha... Tycker hästar e läskiga.... Orkar inte lägga upp fler bilder nu internet e såååå segt.

Looove// Lillis


Härliga jul:)

Då var julafton redan över det var en super dag igår. Vi började med att åka till Samppa och Kamilla och åt lite frukost med hela familjen:) sen blev det lite julklappsbyte:) fick jätte fint smink från MUS tack kära syster:) av Kamilla fick jag ett skal till min iPhone LV såklart hi hi:) Mycket klappar blev det, fick cristina Aguilera parfym av darling luktar sååå gott!! Och en massa annat ska visa sen:) Sen åkte vi vidare till toms mamma där Zandra Markus och lilla Rasmus väntade på oss:)) mycket julmat blev det, älskar julmat!!! Och snart blir det mer av det för nu ska vi äta igen:)) konstigt att det blir så mycket mat varje jul, me like!!! Ska lägga in lite bilder sen, bloggar från mobilen så har ju inte kommit på än om man kan lägga in bilder från den!!! Ha en fortsatt underbar jul!! Looove// Lillis

Måndag!!!

Nu blir det lite blogga från datorn så jag kan lägga in lite bilder!!!! Jag vet fortfarande inte hur eller om man kan lägga in bilder när man bloggar via mobilen??!!

Sitter och kollar på Idol finalen nu, spelade in reprisen igår. Vill ju se hur det ser ut på tvn oxå. Det var grymt och vara i globen iaf, gapade och skrek som en liten flicka.ha,ha=) En riktig slappar kväll blir det, jag och Darling sitter med varsin dator i knät i soffan..ha,ha. Han kunde förresten inte hålla sig från att köpa en Iphone, så vi var ner på stan idag och fixade en=) Så nu e det jag som får lära honom allt om telefonen..hi,hi=)

Ska åka och hämta mami från busstationen ikväll oxå hon har varit i Finland i över två veckor så ska bli kul och träffa mami=)

Nu ska jag lägga upp lite bilder och fortsätta kolla på Idol=))



Ha,ha vilka poser vi har=) Jag och baby på Idol finalen i Fredags!!!!! Glada var vi iaf!!!!



Vi satt mycket mycket högt upp.....wooouuu



Kamilla fixade mina naglar igår, blev så fint tackar!!! Och så ett Dior märke på två utav naglarna oxå=)



Lite bilder på miiiiiiiiig......











Puuuuusss/// Lillis

Lördag

Då var det redan lördag sitter hemma hos brorsan och dricker kaffe:) Skjutsade Darling till jobbet för ett tag sen han ska åka på kryssning och käka julbord, så han kommer hem imorn!! Så idag har jag ingenting planerat såå skönt och bara ta dagen och kvällen som det kommer. Idol var grymt bra i Globen igår vilket drag det var och så vann ju våran favorit ERIK wohoo!!!!! Det blev nyktert igår för min del så Tom skulle få ta sig några öl:) Så snäll man e va?!! hi hi) Det var en lyckad kväll igår iaf:) Nepp nu ska jag ta och dricka lite kaffe och smaka en pepparkaka som Julia och Theo har gjort:) Hmm vet inte hur man lägger in bilder sitter och bloggar från telefonen nu, det måste jag kolla upp!!! Love//Lillis

Torsdag!!

Gör ett litet test!!! Gör mitt första inlägg från min i phone, jag har inte fattat hur man kommer ner i skriv fältet men brorsan visade mig precis så nu kan jag börja blogga från min mobil:)) wihoo!!! Sitter hemma och dricker lite kaffe med samppa och barnen och Gingan :) imorn bär det av till Globen och idol finalen med Patrik, Kamilla, Fredrik, Stina och patrik och Mia ska bli super kul:)) ska heja på Erik såklart!!!!!!! Nu ska jag umgås lite och sen bär det av till nåt mat Ställe orkar inte laga mat idag!! Bye bye so long!!! Love lillis

ONSDAG!!

Hemma från work, har hunnit laga mat och duschat=) Så nu sitter jag i soffan och bara myser. Hann med och tvätta bilen efter jobbet oxå hos Tom. Sen drog vi ner på stan och kollade på en ny mobil till mig, har iaf bestämt mig för en IPhone den verkar vara grym. Men såklart så var den slut så jag får vänta tills på fredag då skulle de få in den=) Hatar att vänta på saker!!!!!!! 

På Lördag blir det julbord förresten på Tingsgården med jobbet, det bli nog kul. Ska äta mycket mycket julmat, älskar julmat. Fast det kanske e extra gott oxå när man bara äter det en enda gång på ett år!!! Fick inte ledigt till nyår=( Hade verkligen velat åkt till London till Lisa och Emma men inte mycket att göra när man måste jobba... Så jag och Tom bli hemma, det blir nog troligtvis firande hemma hos Samppa och Kamilla, mys pys det blir kul. Eller klart det blir kul när man får umgås med de man gillar bäst=)

Nepp nu har jag inge mer och tillägga, eller jo förresten.... Shit vad kallt det e ute nu helt sjukt!!!! Det var 10 minus grader imorse när jag åkte till jobbet, BURR!!!! Längtar redan till sommaren...



Yeeeej min nya mobil eller jaa snart, fin va?!!



Lite pics of muaaaaa....









Natti Natti

TISDAG!

Jobb jobb jobb har det varit ända sen Fredag förra veckan. Så har inte hunnit med så mycket=( Men ledig om två dagar...wiii=) Åkte förbi Kamilla på väg hem från jobbet, Putte och Sara var oxå där, drack lite kaffe och snackade lite skit alltid kul=) Hämtade upp Tom på jobbet efter det, han sålde sin bil idag så var tvungen och hämta honom så han kom hem=)

Imorn ska jag åka och kolla på en ny mobil efter jobbet, har tänkt mig en I Phone, så måste in till tre butiken och kika lite. E lite skeptisk till att det inte finns nägra knappar på telefonen men det e väl en vanesak..eller?!! Aja får se vad det blir!!!!

Snart blir det Desperate som jag håller på och spelar in nu och sen Go to bed, ska upp tidigt imorn och jobba...



Har på mig mitt nya läppstift från Isadora, Rosa såklart=)






Mitt nya favorit shampoo och Balsam TRESemmé och STORA flaskor så nu kan jag ösa på i håret=)



Ha,ha jag kör lite hip hop style i bilen och lyssnar på Ken ring..ha,ha=) Julia satt i baksätet och rockade med mig och Tom=) Vi hade tråkigt i bilen när vi väntade på att Kamilla skulle handla godis i Lördags, så nåt måste man ju hitta på under tiden=) Theodor och Samppa satt i bilen brevid och körde sitt egna race..ha,ha=)



Sötnosen Julia, kolla vad hon gör med handen..hi,hi=)

Nu blir det TV time!!

Natti Natti/// Lillis

RSS 2.0