Lite shopping=)

Sådärja, då har jag hunnit med allt jag skulle hinna med idag! Fick världens finaste halsduk av mami idag när jag var där, hon har stickat den själv=) Lite kul att jag har gått och tänkt på att jag skulle vilja ha en stickad halsduk till våren som jag kan ha med min skinn jacka och så fick jag det idag=) Tur att jag inte hann köpa en innan!! Fick även ett par raggsockor och ett nagellack, tack snälla<3

Var en sväng på tp också och hittade skit snygga byxor, två par jeans i samma modell men i olika färger. Ett par mörk blåa och ett par grå/svarta, och ett par hel svarta i en annan modell. Så nu kanske jag inte behöver köpa byxor på ett tag, eller?! =)

Ligger ner burrad under mitt dun täcke i soffan och ffffrrrryyyyssseeerrr, alltså seriöst kan den här kylan bara släppa nu. ORKAR INTE FRYSA MERA!!!!! Det ska tydligen bli lite plus grader i helgen iaf. Det känns som att jag aldrig hinner tina upp, kallt när man vaknar, kallt när man går ut, kallt när man e på jobbet, kallt när man åker hem från jobbet, kallt när man kommer hem. Åhh ge mig värme NU!!!!! Tur att jag fick halsduken av mami förresten, går omkring med den inne nu, haha=)

Nu ska jag inte sitta här och tänka på kylan för det finns en som behöver mina tankar mer. Nämligen min morfar som har blivit sjuk och ligger på sjukhus. Skulle så gärna vilja se honom och vara där hos honom<3 Men han ska kämpa på och bli frisk, det har jag bestämt!!!!!!!



Båda jeansen är köpta på Bb och de svarta är från Gina.



Fick en goodie bag när jag handlade idag, den innehöll en stor svart scarf
och hår spännen med blommor på=)



Den fina halsduken!!!



De nya bralsen, tröja från Gina och skor Nelly.

Nu ska jag fortsätta packa lite och äta snart, och sen kanske kolla på några avsnitt av SOA, hahah. Vi har blivit helt besatta av den serien vill bara se mer hela tiden det är så spännande nu!!!!

Bye bye!!




24 februari 2011

Godmorgon!

Jag vaknade redan halv nio imorse, fattar inte.... När jag kan sova så sover jag inte ut ordentligt!!!! Aja ganska skönt och vakna tidigt när man e ledig iaf, man hinner ju med så mycket under dagen=) Ska sticka iväg till mami nu och käka frukost och slänga i lite slingor i hennes hår. Sen en sväng förbi tp, måste hitta ett par byxor!!!! Måste hem och packa sen också, för imorn åker vi. Måste fixa färdigt allt idag för imorn drar vi direkt efter jobbet, kul=)

Ha en bra dag!!!!


22 februari 2011

Hej!

Idag när jag kom hem från jobbet så var jag tvungen att tag i min wic, vilken röra det har varit där inne nu i flera veckor typ. Kläder precis överallt, rensade upp och städade iordning. Hälften av alla kläder hade hamnat i sovrummet inslängt i en garderob, hur lätt e det och hitta då?! Men nu e det super ordning, har hängt allt så som det ska hänga nu=)

Igår var jag och solade igen efter jobbet och råkade bränna röven, haha. Jag var helt röd om skinkorna när jag kom hem, såg lite roligt ut=) Ska nog ta det lite lungt med mina sol oljor som jag använder när jag solar=)

Min bil håller på och strular nu också, det e nån grej som måste bytas på den. Det lukat bränt och ryker om den när jag kör, det låter bra va?! Åhhh hoppas att den hinner bli lagad innan vi åker till Sundsvall annars vet jag inte hur vi gör:/ Och den där grejen kostar ju skjortan oxå, känns så tråkigt och lägga pengar på sånt. Men det e ju sånt som man får räkna med när man äger en bil!!!!

Nu har vi tänt en brasa och tänt ljus i hela vardagsrummet, för det e dags för SOA maraton för hela slanten den här kvällen, wohoo=)



En utav kläd högarna som jag samlade ihop runtom i huset, haha.



NU blir det soffan resten av kvällen=)

20 februari 2011

Gud vad helgen har gått fort, det var ju fredag nyss!! Har haft en super bra helg fast jag har jobbat, riktigt skönt=) Hittade förresten en kamera i fredags, super fin röd/rosa typ, så nu kan jag fota riktigt bra bilder, wohoo=) Förutom att jag har jobbat så har jag hunnit umgås med vänner och familj. I fredags så var vännerna över på lite snack, Sara kom med en vin flaska som vi delade på. Sen så somnade halva gänget i soffan ha ha. Igår fick jag så jäkla ont i ryggen på jobbet, så ville bara hem och lägga mig på golvet och bara sträcka ut mig!!! Men när jag kom hem så tvingade Tom och Gingan mig att jag skulle följa med och basta hemma hos brorsan, och det var riktigt skönt för min stackars rygg. Kändes mycket bättre efteråt iaf, så nu e jag hel igen, haha!!!

Fick matleverans när jag kom hem från jobbet idag, Tom och Fredrik köpte med sig S.hot, så jag slapp laga mat ikväll så skönt. Det var gott men deras mat var godare och Myyyyccccckkket starkare, det var det sjukaste jag ätit. Alltså det var så stark så svetten lackade, haha!!!! Så nu ligger vi i soffan och kollar på Solsidan och senare är det ju BB det får man ju inte missa, gamla goda tider=)



Köpte den här söta toppen på h&m, älskar den blåa färgen!!



Matchande byxor till, haha. Älskar mina adidas byxor har alltid på mig dom
när jag e hemma. Det finns väl inge skönare än och komma hem och byta
om till sköna mjukis byxor efter att ha haft tajta jeans en hel dag.


18 februari 2011

Godmorgon!

Gick upp vid tio imorse när brorsan ringde och väckte mig! Han ringde och babbla om kameror och gav mig ännu mera tips, så snällt=) Åkte iväg och solade imorse också, så nu har jag duschat och fixat iordning mig. Ska dra ner på stan nu och köpa kamera och kolla om det har kommit in några snygga kläder=) Måste först förbi Darlings nya jobb, han glömde sin mobil hemma imorse så åker dit och lämnar den och hälsar på=)

Ha en bra Fredag alla<3



Älskar min ring som jag har på mig, köpte den i London när vi var där sist=)

17 februari 2011

Ush säger jag bara, har gått på Ipren idag. Jag tror jag håller på och bli sjuk, hade jätte ont i halsen imorse när jag vaknade. Så har varit helt slut i kroppen idag, hoppas det försvinner under natten för jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu!!!!! Tur att jag e ledig imorn, ska ta en lååång sovmorgon iaf, men sen har jag massor att göra. Ska bla köpa en ny kamera imorn, har suttit och kollat lite på internet vad det finns för något, men hur lätt e det??!!! Jag kan ju typ ingenting om kameror men som tur e brorsan lite insatt så har bett honom om hjälp=) Nu ska jag bädda ner mig ordentligt i soffan och se till att INTE bli sjuk, suck. Tack och godnatt!!



Det står nog emellan dessa 2 kemeror.... tror jag=)


16 februari 2011

Halloo!!

Gud vad skönt det var och sluta tidigt idag, hann åka förbi solariet efter jobbet. Så nu börjar jag få en liten bränna=) Är så mätt, gjorde en super god lasange nyss. Den blev faktiskt riktigt god, fick godkänt av både Tom och Gingan, haha=) Ska fortsätta kolla på Sons of anarchy snart, Fredrik kom förbi här och lämnade resten av serien. Vi har redan kollat klart på säsong ett, vilka tv serie nördar vi är, haha!

Ska visa några av mina fina presenter jag fått<3



Halsband och armand som syster yster designat själv, så himla fina.
Älskar pärl smycken!



En sjal men hjärtan på, fick den av mammas karl. Köpt i portugal=)
Kommer passa skit bra till skinn jackan i vår!



Skinn klänningen som jag fick av mamma, även den köpt i portugal.
Den satt riktigt bra på, duktig min mami är hon vet vad jag tycker om<3



Ljus lyktan hänger i mitt fönster i wic, fick den av pappa och Sirpa=)

Blev så glad för alla fina presenter, tack alla kära<3

Imorn ska jag jobba hela dagen/kvällen, men på fredag är jag ledig och då har jag massor att göra. ALLTID fullt upp på lediga dagarna, precis så som det ska vara=)




Denna fina tulpan bukett väntade på mig nä...

img_3071 (MMS)

Denna fina tulpan bukett väntade på mig när jag kom hem från jobbet:) fick även en London resa av darling, så planerna är att åka dit nångång i april. Längtar sååå:) Tack baby<3 Fredrik hade även varit förbi och lämnat en flaska med vin, så snällt:) Har inte direkt känt av att jag fyllt år idag eftersom jag jobbat hela dagen lång. Men det var ju mer viktigare när man var liten, då gick man och väntade på sin B-day i flera månader, ha ha:)) ligger i soffan och ska kolla på film,köpte en DVD Box till Tom igår med 3 filmer. Action rullar så klart som han älskar!! Ska lägga upp lite bilder imorn på mina fina presenter jag fått:) Kraam och Godnatt


Hallo!  Då var det alla <3 dag idag och ja...

img_3052 (MMS)

Hallo!  Då var det alla <3 dag idag och jag sitter på jobbet nu och pysslar ihop en liten present min älskling:) ett litet "lycka till på nya jobbet present" haha:)) Imorn är det min b-day, jag blir verkligen 24 år på riktigt imorn!!! Gaaah om 6 år fyller jag 30 år, ha ha!! Fast tycker inte 30 är gammalt, däremot när man fyller 40 då måste man känna sig riktigt gammal!!! Men det e som tur många många många år kvar dit:) Nu ska jag fortsätta och fixa lite här, sen förhoppningsvis åka hemåt snart:) Love/ Lillis


13 februari 2011

Hej hej!

Haft en riktigt bra söndag=) Idag har min och Toms familj varit här och firat mig. Det fick bli lite firande idag istället för på Tisdag när jag egentligen fyller, men jobbar kväll då:/ Fått jätte mycket fina presenter=) Fick b.l.a pengar till en kamera, armband och halsband, väska, skinn klänning och en ljuslykta, tack alla snälla=) Jag bjöd på små bakelser som jag slängde ihop imorse, det gick faktiskt bra och baka denna gång!!! Förra gången jag bakade stog jag och svor i köket allt gick åt pipan, hade köpte fel ingridienser och fick åka iväg till affären och handla en gång till....haha!!! Det e tur att man bara fyller en gång per år, då slipper man ha ont i magen så ofta om bakandet går åt pipan, haha!!!

Nu ska vi ha en riktig slappar kväll här o soffan, ska fortsätta kolla på alla avsnitten av Sons of anarchy. En ganska bra serie faktiskt. Imorn börjar Darling sitt nya jobb också så måste få honom i säng tidigt ikväll så att han inte försover sig imornbitii, haha. Gud vad hemskt och börja ett nytt jobb och så komma försent första dagen!

Slänger in lite bilder från i fredags när vi hade badkväll här hemma=)



Jag och Sara står och värmer oss vid eldkorgen! Vi luktade gammal
brandrök efteråt, nice! NOT!! Men vi höll oss varma iaf=)



Bad gänget=)



Fredik och Tom



Fina Sara och jag!!



Glada miner=)



Nån ser lite sliten ut på bilden, haha=)
Hade skit roligt den här kvällen, vi har redan planerat in nästa bad kväll=)
Och nästa gång kanske vi ska ta det lite lungnare med eldandet, det var nästan
så man blev brännskadad för det var så varmt vatten,haha=)








12 februari 2011

Shiiiit vad kallt det e ute nu -16 grader, buuurrr. Vi kom precis hem från Toms mamma, vi har varit där nästan hela dagen och firat henne. Hon fyllde år förra söndagen men vi har inte haft tid och åka ut dit så idag blev det lite firande . Vi fick god mat och en massa godis till efterrätt=) Så nu ligger vi hemma i soffan och ska kolla på sons of anarchy, Tom har fixat första säsongen så det blir chips och dipp nu, Emma är också här=)

Vi hade förresten skit kul igår, men det blev så jäkla varmt i badet till slut så vi fick gå in, haha. Lägger in lite bilder imorn från kvällen=) Nu ska jag proppa lite chips med dom andra, ha en bra lördags kväll gott folk!!!



Toms mamma har köpt en liten hundvalp, så söööt att jag dör!!!!
Hoy heter han, vi busade massor idag, ville ta med honom hem!!!!



10 februari 2011

Vilken skit dag jag har haft idag, allt har bara varit så tråkigt....ingen motivation alls har jag haft, hatar såna dagar. Är säkert för att jag har jobbat så många dagar i streck nu men sista dagen imorn sen ledig!!! Och det här snöovädret gjorde ju inte saken bättre åhh vad jag hatar vintern nu, kändes som att våren var på väg för nån dag sen men nej nej..Åhhh!!! Ne jag är inte bitter, haha. Blev iaf på bättre humör när jag fick åka och sola efter jobbet. Måste börja sola lite nu, jag e så blek att man snart ser igenom mig, haha=) En liten brunare nyans på kroppen har väl aldrig skadat=)

Imorn har vi bjudit över lite vänner hem till oss och ska bada i våran badtunna ute och dricka lite öl=)  Det är Tom och min bror som byggt två tunnor, en till oss och en till dom, så himla duktiga grabbar!!!! Så det blir nog en riktigt rolig fredag kväll, det kan behövas efter denna arbetsvecka!!!!!!




Den magiska tunnan,haha=) Jag hjälpte faktiskt till och byggde lite på den!!
Jag tog fram mina snickar kunskaper, inga konstighter!! Haha=) Fin va?!



Måste visa mina absoluta favortiter just nu, I´m in love!!!! Beställde dom från
Nelly för ett tag sen och dom är så sjukt snygga och sitter som ett smäck
på foten. Synd bara att det varit såå mycket snö, har bara haft på mig dom två gånger:/
Jag e redo för våren, men vart är den?!!








9 februari 2011

Har precis sprungit ut ur duschen, haft full fart här hemma hos oss hela kvällen. Vi överraskade Gingan som fyllde 30 år igår, så vi lurade hit honom ikväll=) Jag,Tom Sara och Putte och så Kamilla och barnen hade fixat en liten tillställning här hemma hos oss! Kamilla gjorde en jätte fin tårta med en trucker på, haha. Han fick jätte fint armband och halsband och så lite shampo och grejer till bilen såklart av oss alla=) Så kul med små överraskningar!!

Sen så fastnade vi alla i soffan och kollade på gamla bilder, åh gud så mycket roliga fest bilder det finns i våran dator asså=) Många sommar fester har det blivitav de senaste åren, åhhhhh sommar kan den komma snart. Längtar så otroligt mycket till sommaren, härliga grill kvällar och en brun kropp. Det skulle inte sitta helt fel just nu! Men tänker springa iväg till solariet imorn efter jobbet iaf, e en riktig blek fis!!!

Nu måste jag springa till köket och dricka en massa vatten, har druckit alldeles för mycket kaffe (och tårta.) Och det känns i kroppen, har inte hunnit äta nåt idag heller. Fast tårta och kaffe e väl mat, eller?! Ha,ha.



Den fina tårtan=)



Hade på mig ett par lack leggings och typ en blusaktig överdel.
Snyggt när man blandar lite gulligt och lite hårt, haha hur lät inte det=)
Aja ni kanske förstår vad jag menar, haha!!!






8 februari 2011

Hej!

Hemma igen efter att ha jobbat hela dagen lång, längtar till på lördag när jag e ledig och ska sova tills jag vaknar och bara göra sånt som jag vill i helgen, punkt!! Idag e det 1 vecka kvar tills jag fyller, tänk att jag redan blir 24 år!! Det e ju helt sjukt, det känns som jag fyllde 18 typ igår haha=) Jag kommer nog aldrig bli vuxen, jag menar när kommer jag sluta tycka att det e töntigt och typ säga bajs och kiss?! Ha ha...och när kommer jag sluta dra mina töntiga skämt?! Det kommer nog aldrig och ske tror jag, men det e nog meningen att jag ska vara ett barn hela livet, moahahah=) Det känns som så iaf!!

Har funderat på vad jag önskar mig, jag brukar aldrig önska mig något speciellt för jag tycker det e så svårt. Oftast om jag vill ha något så köper jag det själv. Samma gäller julafton, tycker det e skit svårt och komma på något. Men nu i år är det andra bullar... Önskar mig en rosa porshe och 10 miljoner, haha! Nerå skämt och sido. Men önskar mig en kamera eller bidrag till en iaf, skulle vilja ha en liten rosa kamera;) Jag och Tom har ju bara en ganska stor kamera och det e inte alltid man vill släpa runt på den. Min mobil tar ju inga super bilder så då skulle det vara perfekt med en liten kamera som jag kan ha med mig i väskan all the time=)

Och så är det alla <3 dag snart också hade tänkt och bjuda Darling på middag då men självklart så jobbar jag kväll då, så det blir inte av=( Han börjar även sitt nya jobb samma dag så hade tänkt och slå två flugor i en smäll, men får väl laga en lyxmiddag hemma, typ köttbullar och makaroner haha!! Får skjuta upp det till en annan kväll helt enkelt!!

Nepp nu ska jag kolla på lite tv och gosa ner mig i soffan med mina älsklingar<3

Nati nati



Älskar mitt örhänge, de säljs i 2 pack (glitter) men jag brukar bara ha ett och sen dra över håret på ena sidan, soo nice=)


6 februari 2011

Söndag idag och nu har jag jobbat färdigt den här helgen så skönt!! Är ledig nästa helg sen jobbar jag igen, har bytt helger så jag kan vara ledig 25-27 feb för då åker vi till Sundsvall och firar Zandra som fyller 30 år. Ska bli skit kul för då kommer även Lisa och Andy hem från London, så då blir det fullt ös den helgen=) Hela gänget samlat igen, wohooo!!!!

Ligger i soffan och häckar med Darling som kom hem ikväll från sälen, lagom sliten gubbe jag har här bredvid mig,haha.
Sitter och kollar på gamla bilder som jag hittade i min rosa mini pc som jag helt hade glömt bort att jag hade gömt undan i en låda, ha ha!! Fick bokstavligen damma av den. Köpte ju den när jag började blogga så nu måste den börjas användas lite igen=) 

Nehepp ska försöka och gå och lägga mig snart, har gått och lagt mig skit sent de senaste kvällarna!!

Natti Natti<3









5 februari 2011

Då var jag hemma igen efter en hel dag på jobbet och en trevlig kväll hemma hos brorsan och Kamilla. Blev bjuden på en mycket god middag, toast med laxröra till förrätt och Lasange, och en massa yammi till efterrätt=) Så nu är jag propp, puh!! Jag får vänta till måndag med och äta nästa gång, ha ha!! Vi kollade på melodifestivalen och vilken grym låt Danny sjöng -In the club, den kommer gå på repeat i bilen kan jag säga!!!! Jag kan verkligen fastna för låtar och då lyssnar jag på dom typ en miljon gånger och ledsnar aldrig, ha ha!!




Kvällens oufit fick bli ett par jeans från Diesel och tröja från Bik Bok.

Nu ska jag krypa ner i sängen, Dollar ligger och väntar på att vi ska sova;)

Imorn kommer Darling hem, har saknat mitt hjärta!!







4 februari 2011

Fredag idag och har jobbat hela dagen, så nu sitter jag i soffan och har precis käkat pizza och druckit Loka i mängder, yammii=) Sitter och lyssnar på musik, hittade så sjukt bra gamla låtar på datorn som jag helt hade glömt bort. B.l.a MEDINA - You and I, så grymt bra låt!!! Men hur bra är inte Britneys nya låt Hold it against me, kan säga att den går hårt i bilen, repeat hela tiden, ha ha=)

Det känns verkligen att det e fredag idag så sjukt seg, så det blir en soff kväll för hela slanten för mig. Ganska skönt faktiskt, då har jag lite tid och blogga också=)

Tänkte bild bomba lite alla möjliga bilder från de senaste året typ, ha ha!!

Så här fint blev det i min walk in closet, allt är vitt vitt vitt=)

Ego room;)



En viktig detalj hänger i fönstret min första tofs/tasssooo som jag fick av mami, he he=)



En tavla som jag målat, den pryder väggen i vardagsrummet=)

En kryssning med tjejerna har jag hunnit med och grymt kul var det.
Vi dansade hela natten lång=)

Det blev även en maskerad fest samma kväll som vi kom hem från kryssningen.
Därav den slitna minen, ha ha. Den här kvällen hade vi druckit i ca 36 timmar i sträck, whaaat?!
Söndagen efter tillbringades i sängen hela dagen lång kan jag lova, ha ha!!!! Men kul var det=)



Jag och Darling drog till London förra året och hälsade på Lisa och Andy.



Me and Lisa <3



Lisa and Andy



Turist Javisst ha ha ha!!! Checka in de grymma brillorna med inbyggd skärm, moahaha=)



Det blev en hel del shopping i London, Lisa fick vara min bärhjälp
orkade inte bära alla kassar själv ha ha=)



London var verkligen grymt, shoppingen var awsome och barerna som fanns
i varje hörn var mycket bra stop emellan butikerna;)

Vi planerar in en ny resa nu i April, I Can´t wait!!!!!!!!






3 februari 2011


Helt stört vad länge sen jag bloggade, rättare sagt förra året i Juli gjorde jag mitt förra inlägg, gaaahhh!!! Så jaaaa jag tänkte väl göra ett nytt försök nu då.... Vill blogga men hur kommer det sig att jag inte gör några inlägg, konstigt.... Har legat i soffan hela kvällen med datorn i knät och förnyat bloggen lite=) Darling åkte till sälen med hans kompisar ikväll och kommer inte hem förns på söndag kväll. Så jag e home a lone hela helgen. Och det är väl typiskt att det e storm ute när man ska sova själv, det var det sist också när Tom var iväg. Kommer säkert vara vaken hela natten och lyssna på konstiga ljud, ha ha!!!!

Så jaa vad har egentligen hänt under den tiden jag inte har bloggat, antagligen för mycket för att jag ska dra upp allt här och nu, ha ha=) Har shoppat en hel del nya kläder som jag måste visa upp och så har min walk in closet fått en extreme makover, det e så fint där inne nu=) Fick ett ryck en dag och började måla om väggar, tak och möbler och resultatet blev mycket bra=) Ska lägga upp lite bilder på det sen också.

Nepp nu ska jag kolla på en film och dricka bubbel vatten i mängder (som jag för övrigt är helt beroende av) och sova, har 8 dagars jobb framför mig.



Bilderna som jag har på min header och den här är tagna på The Studio-10.



RSS 2.0