Mot Norrland-----------> Here we come=)

Vi sitter i bilen på väg till Sundsvall, det blev ett impuls åk=) Vi kom på det när vi satt i båten och solade, så hem och packa ner badkläder för HERE WE COME Norrland. Imorn blir det sola av, vi ska sova hos Toms och Emmas syster och hennes karl och lille Rasmus såklart. Emma följde med oxå så vi har suttit i bilen och härjat till gamla skivor som Emma tog med sig, shit vad kul=) Imorn blir bär det av till Alnön ett jätte fint ställe, deras morfar har hus där så det ska brännas lite mera skinn på klipporna och bada i havet. Jag och Emma sitter med varsin mini lap top i knät, ha ha snacka om att inte kunna vara utan sin dator...he,he=) Sitter och kniper håller på och kissar på mig nuuuuu, måste nog stanna snart!!!!!!! Nae nu måste jag göra Tom lite sällskap och stanna och kiiisssaaa!!!!

LOVE LOVE LOVE



Packat och klart för resan=)



Måste få tiden och gå, korsord i NU tidningen såklart=)



Solnedgång nånstans på väg.......

PUSS PUSS

Sunshine baby=)

Den här semester veckan kunde inte ha börjat bättre, vi har solat badat och bara haft det så härligt man kan ha det=) Vi har precis grillat kyckling med färskpotatis, sallad, bröd och sås...Jammmiii=) Det har bara blivit grillat hela veckan får ju passa på när det e så fint väder. Jag har iaf bränt mig på axlarna, ryggen och ja lite här och där. men det e härligt kommer vara brun snart när brännan lagt sig=)) Sitter ute och chillar med lap topen i knät och lyssnar på musik och dricker lite Miller, gött va?!! =) Imorn blir det sola och åka ut med båten igen, sen kom vi på att vi måste köpa badminton med nät så vi kan aktivera oss lite och inte bara ha det skönt i solen=) Dagarna går så fort så jag har inte ens tid med bloggandet, men jag känner att min semester kommer i första hand. Bara göra såna saker man inte kan göra när man jobbar, inga måsten finns väl inge bättre=) Idag var vi iaf uppe med tuppe åtta hade jag väckning, drog på oss kläder snabbt och sen ut på en morgon promenix runt sjön. Det var super skönt men gud vad jobbigt efter halva sträckan, båda var så törstiga så det gick lite i slomotion sista biten. Men vadå vi hade ju inte direkt bråttom nånstans=) Nu ska vi snart gå in och kolla på film, fick lite filmer av Emma igår som jag la in i min dator. Kommer väl somna framför tvn ikväll oxå, man e ju tröttare nu än när man jobbar pga att vara ute i solen hela dagarna, men jag klagar inte=) Emma e inne och städar lite, det kan behövas efter midsommar..... Hoppas ni alla har det lika härligt som jag, för jag NJUTER av semestern=))



Brun jag börjar bli=)



Tom tvättar våran gräsklippare, eller jag menar 911 Carrera (Porshe) He,he=)



Vi har fått det så mysigt på framsidan, Darling står vid grillen och fixar kycklingen!!

Nu e det dax för film, got

Lovley.....

Alldeles underbart med semester, dagarna bara rusar förbi. Det kunde ju verkligen inte ha startat med bättre väder heller så jag e överlycklig=)) Idag började vi dagen med sovmorgon, sen har vi bara glidit omkring. Gick ner till sjön och åkte ut med båten och solade och bara hade det härligt. Kom nyss hem från Samppa och Kamilla, var där på en kaffe och jag passade på och hoppa i deras stoooora studsmatta så jäkla kul, fast skit jobbigt!!!!! Väran midsommar var lyckad, vi festade från morgon till nästan morgonen. Vi smällde upp vårat stora tält och käkade och dansade=)) Imorn blir det sola sola sola, jag har fått en liten bränna idag så den måste jag bränna på lite mer imorn=)) Nu ska jag kolla färdigt på Beck som går på fyran och sen sova lite. För imorn blir det en tidig väckning jag och Tom ska gå runt sjön och sen äta en dunder frukost, jag gjorde en kyckling röra idag så det ska bli gött och ha på mackan imorn efter våran promenix!!!!

Sov Gott!!!

Liter bilder från midsommaren=)



Me and Darling, inte så bra bild dock men.... Vi hade ju glömt och ladda våran kamera så jag fick fota med mobilen hela kvällen. Men aja bättre än ingenting!!



My sister, me and Kamilla=)



Simon lär Marika hur man lirar gitarr hero=))



Dags för mat, det blev grillat och sill för vissa=)



Dagen efter i hängmattan Tom & Marika.



Ute med båten idag=)



Tom snodde min plats som jag hade gjort iordning till mig jue.....



Härliga sommar!!!!!!

ÄNTLIGEN SEMESTER=)

Nu e det slut tjatat om hur skönt det ska bli och få gå på semester, för imorn e det min första semesterdag... Ja eller på måndag egentligen. Fatta 4 veckor utan jobb och bara leva precis som man vill och inga MÅSTEN, kan ju inte bli bättre va??!! Plus att det ska vara super fint väder nästa vecka, me like=) Ikväll har det varit stressigt, kom hem från jobbet då var hela ligan här redan (familjen syster och bror), de höll på och resa vårat bauta tält som vi ska sitta imorn, för det kommer vara PISS väder!!!! Bläää... Men tur att vi har tak och väggar över oss=) Det kommer bli en skit kul kväll och dag imorn med familj och vänner. Fick precis mezz av bästa vännen Marika, hon och Simon kommer oxå till oss och firar midsommar, så glad jag blev. Vi umgås ju allt för sällan nu för tiden, men imorn ska det festas jäklar!!!!!! Det blir en tidig väckning imorn för "folket" börjar trilla in redan vi tio, elva tiden imorn bitti. Så upp med tuppen måste jag och börja bädda alla 100 sängar.ha,ha=) Och sedan börja laga lunch för pappa kommer över oxå och äter med oss. Så så ser det ut för morgon dagen, och så klart FEST på kvällen hela natten lång=) Har precis kommit ut ur duchen och luktar så gott om mig nu=)) Nu började Seinfeld, det måste bara ses. Såååå Sov så Gott och ha en super bra Midsommar, för imorn lär jag ju inte hinna med nån uppdatering....

Sov Gott!!!!



Imorse var det inga problem att gå upp kan jag lova, gick och trampade hela dan på jobbet och bara väntade på att få åka hem och ha min semster=)



So cute hu?!!

Kom ut ur duchen och hittade Dollar nerbäddad under täcket så att bara huvet stack upp=) Trodde att det var Tom som hade gjort det men han hade krypit under själv, våran lilla björn=)

 

SHOPPING

Det blev en liten shopping runda efter jobbet idag, jobbade lite längre idag iaf fast jag ville hem tidigare. Men men, jag hann iaf hem och byta om och fixa mig lite snabbt. Fick en glad överraskning när jag kom hem, en mycket bättre lön än vad jag hade trott...WIIII, alltid välkommet=)) Så jag kände att jag var värd 2 par skor idag=) Jag som var ute efter ett par kil klackar men hittade ju såklart en massa annat snyggt utan kilen. Det blir inte alltid som man tänkt sig, jag som hade tänkt och ha det på midsommar.... Ajaaa..Så det fick bli ett par med en vanlig klack och ett par typ "sandaler" i mocka=) Jag har så ont i ryggen nu för när jag kom hem började jag sopa ner mera sand mellan markstenarna som vi har lagt ångar det nu för imorn har jag väl ryggskott och blir sängliggande i 4 veckor, hela min semsester...Ha,ha... Nej sånt får man ju inte skämta om, ryggen blir nog bra under natten=) Men fint blev det iaf!!!! Emma var här och städade idag så vi har det fint till midsommaren, nu e det bara fint väder vi hoppas på....SOL vi vill ha SOL på fredag!!!!!! Vi hann med en fika med Patrik & Camilla, de kom förbi och sa hej,hej....sen var det bara och fortsätta med sopningen, ska aldrig mer sopa... Nu ska jag betala lite räkningar IGEN, känns som jag betalar räkningar varje dag. Men det e Dollars jäkla räkningar hmmmm.... Blev 2845:- fattigare på kontot idag.....=( Tänk vad många skor jag hade fått för det, nej då så får man ju inte tänka.... Men tanken kom juh...=( Det blev en dyr katt men, VÄRT varenda krona, allt för den lilla rackarn=) Snart börjar Seinfeld på tv, jag har fastnat för det programmet det e ju as roligt och titta på, sitter och skrattar åt dom hela tiden=)) Sen e det sängen så jag orkar jobba min sista dag imorn!!!!!!!

God natt!!!

Puss Pusssssssss



Nu har mina fräknar kommit fram igen, alltid på sommaren=) Nu e det lite bränna som saknas!!!



Nya pjucksen=) Och så hittade jag ett par svarta spets leggings från Lindex oxå.



Snygga va??!!

Lovley day....

Äntligen sol idag, fick en chock när jag vakande och INTE regnade=) Jag hörde faktiskt att nästa vecka skulle det bli varmt och fint väder, lagom till min semester..Jipii=) Jag passade på och åka till brorsan och Kamilla på lunchen för en kopp kaffe i solen, e så trött på att sitta inne och ruttna här on tha work..men men... Money, money, money...Me like=)) Får snart åka hem från jobbet e så himla trött idag, när jag väl hade gått och lagt mig igår kväll och då var väl klockan typ halv 2.... Så började nåt jäkla djur yla utanför vårat sovrumsfönster, och jag tänkte direkt att det typ var en björn...Haha... och inte typ nåt rådjur...Låg iallafall jätte länge och lyssnade, och sen drömde jag mardömmar att djuret kom in i vårat hus och började jaga oss.....ha,ha... Sjuk med drömmar, vart kommer allt ifrån egentligen??!!

Två dagar kvar till semestern=))

Got to go!!!

Puss puss



Fick en present av mamma igår som vi får öppna på midsommar=)
Mamma då, vi får alltid små presenter av henne när hon åker iväg på semester...
Thank you mom!!!!



Den här söta klänningen tänkte jag ha på midsommar=)
Måste bara ner på stan och hitta ett par snygga kil klackar till, perfekt med kil när vi ska vara hemma och dansa och springa runt på gräsmattan...Hi,hi=) Då slipper man fastna med klackarna i gräset, perfekt!!!!


Sov Gott

Då var man hemma från mamma, hon hade gjort en jätte god hemma lagad köttfärspizza med färska champinjoner..Jammi=) Vi satt där ett tag och babblade om allt möjligt. bla om hur skönt det e att resa bort till sol och värme=) Jag och Tom har kollat på lite sista minuten resor ifall det regnar på våran semester, men de är så jäkla dyra. De kostar tio tusen för 2 personer och åka iväg en vecka, tycker det e super dyrt för sista minuten resor. Så jaa vi får nog se, hoppas hoppas på lite sol till våran semester=)) Jag har blivit proffs på att tända brasor, har eldat här hemma hela helgen, så det var dags nu ikväll igen. Så mysigt med brasa och varmt blir det. Vi kom nyss in, vi satt ute och bubblade ett tag och planerade lite midsommar, det kommer bli jätte mysigt=) Har även hunnit med och betalt lite räkningar och skrivit en liten rapport till försäkringsbolaget om Dollar..... Vi hoppas på att få ersättning för att vi åkte in med honom akut förra månaden. För nu så har det kostat oss 4200:-, mindre roligt, så kanske att vi får tillbaka lite pengar, vore inte helt fel. Men vad gör man inte för sina små älskade djur va?! Det e ju trots alt våran lilla Dollar bebis..=) He,he... Nu ska gå och göra mig redo för en sen kväll framför tvn, börjar inte förns tio imorn=)

Sov gott!!!




Pressar nästan honom när jag gosar med honom, men han älskar det för han trycker emot sig själv...Sötis=)



Tittuuuut inte alltid så lätt och fota, speciellt när man e så blöt överallt, men min mobil verkar tåla ganska mycket iaf.
Skål...hi,hi=)



Jag e så nöjd med mina brasa=)

Stå ut!!!!



Nu börjar det bli riktigt jobbigt det här, att komma upp i tid till jobbet. Ett jäkla tjat men nu vill jag verkligen ha min semester, 3 dagar kvar bara att stå ut. Ska nog till systemet och köpa mig en champane och korka upp på torsdag kväll...ha,ha... Nej inte då, men på Fredag då blir det festa av kan jag lova MIDSOMMAR=) Vi ska fira midsommar med våra vänner och mina syskon med familj, det kommer bli super kul. Vi tänkte göra en midsommar stång oxå, göra det riktigt seriöst, så vi kan dansa små grodorna..ha,ha=)) Nej nu har jag inge mer vettigt att berätta, ska blogga runt lite istället, alltid lika kul=)

Later....

Puss Puss

Pizzzzzaaaaaaaa time!!!

Det blev pizza till mat nu ikväll, men jag blev så missnöjd med min mat så jag kunde endå inte äta så mycket.... Men blev mätt iaf av allt kaffe drickande till efterrätt=) Snart ska vi börja kolla på en film som kommer på trean tror jag, kommer inte ihåg vad den heter...ha,ha(som vanligt). Imorn kväll har vi blivit bjudna till min kära mamma på mat, så skönt och åka iväg efter jobbet och få mat=))) Gud jag e helt slut i kroppen mina fötter värker, var så stressigt på jobbet idag. Så jag kommer nog sova super bra inatt.... Hoppas att jag inte blir väckt av NÅN som ligger och skrattar i sömnen...Ha,ha.. Jag vaknade i förr går av att Tom ligger och skrattar i sängen AAAAS HÖGT, jag trodde att han skojjade med mig först. Men när han hade skrattat typ i 1 minut så fattade jag att han gjorde det i sömnen. Jag hade skit svårt att somna om eftersom att jag oxå började aas flabba...=) Darling håller alltid på med konstiga saker i sömnen...Jag hoppas jag slipper att följa med honom ut  och gå igen, det fick jag nämligen göra när vi bodde i lägenheten...Ha,ha.. Vilken konstig kille man har var??!! =) Nu ska jag tända en brasa och göra mig redo för kvällen och filmen..

Sov gott!!!

LOVE LOVE



Kollade på lite gamla bilder, hittade den här söta bilden på mig och Tom=)
Det var när vi var i Vadstena i vintras och hälsade på hans mormor.
Men ush saknar inte vintern även fast det ser myisgt ut så älskar jag endå sommaren, om det nu blir nån sommar och värme i år....

I´m singin in the f*cking RAIN

Jaaaahaaa pissigt väder idag igen, nice....not!!!! Men jag jobbar ju iaf så det spelar ju egentligen ingen roll, men tråkigt e det juh. Det e ju lixsom Juni och det e lika kallt som på hösten.... Igår blev det en riktigt slappar kväll, jag kom hem och käkade lite, tände en brasa och så somnade jag och Tom i soffan och vi vakande vid halv nio..hi,hi... Sen så kom jag på att vi skulle hyra film så vi drog in till stan och hyrde Quantom of solice (eller hur det stavas) och käkade min lasange=) Men jag råkade ju somna till filmen, som vanligt så jag vet inte om den var bra eller inte... Tom somnade inte så han tyckte att den var super bra, stackarn här kom jag med en mysig idé att hyra film och så somnar jag.....Men jag var ju sååååå trött orkade verkligen inte hålla ögonen öppna.... Idag så händer det väl inge speciellt åker väl hem och somnar i soffan...ha,ha.... Tur att det e semester snart så jag får sova ut den första veckan iaf=)))

Got to go...

Puss Puss



Ute i regnet imorse på väg till jobbet....



Det blev lasange till matlåda idag igen=) Men nu e den slut så ikväll blir det väl nåt annat storkok som räcker hela veckan så jag slipper laga mat..Ha,ha!!!



Hmmm.... Jag vill ju åka ner cabbat men varför ska det vara så här tråååååkigt väder fööööör....
Aja jag hörde att det skulle vara strålande sol och 40 grader varmt v.26-29..ha,ha Ja fast man vet ju aldrig jag hoppas det!!!!!!

LÖRDAG

Inte nån speciellt rolig helg för min del eftersom att jag jobbar!!!! Blääää.... Sitter här och bloggar och har precis käkat en magnum glass så lite glad e jag endå=) Igår kväll blev det en mys pys kväll med Tom, jag lagade min super goda lasange med sallad gud vad gott det blev en TIA till mig..hi,hi... Sen kollade vi på film och smällde i oss lite chips, det var inte igår det..... Ikväll ja eller när jag kommer hem vid 5 tiden så ska vi nog fixa lite i trädgården, ösa bort lite sandhögar som blev kvar sen vi la plattorna på framsidan...Ganska kul sånt jobb när man ser att det blir fint=) ÅHHHHH det enda jag tänker på e när jag e på jobbet är min SEMESTER, nu e det bara 5 dagar kvar att jobba. Sen Jäklar 4 veckors slappande och bara göra sånt som man tycker e kul.... Bara och stå ut nägra dagar till sen så=) Nu ska jag kika runt bland bloggar och kolla min mail, hörs sen!!!!

Puss Puss

Just det måste visa bilder från förra veckan oxå....Haha.......



Visst e det en coooool brud som står där och hänger va?!
Jag tror jag ska bli neger på full tid, eller hur??!! HA,HA=)

Ha,ha.... Jag, Emma och Lisa hade lite kul förra veckan och gjorde oss till gansta niggers...Ha,ha.. Vi åkte iväg och hyrde film och pizza och såg ut såhär=)))) Folk glodde som fasen vet inte varför...Ha,ha!!!!!!



Wazzzzup!!!

Lisa & Emma.... Hi,hi=)

Inge liv.com....ha,ha....


Lite student bilder från förra helgen=)

Emma Student -09

 Här har hon precis sprungit uuuuut med champanjen i handen såklart=)



Deras feta student åk!!!!



Jag, Tom, Lisa, Henke och Jenny glassade runt i min kärra=)



Mycke folk var det som kom.....



Dax för presenterna hon fick massor med fint bla. en minidator, smycken. Och av mig och Tom och resten av gänget fick hon ett fallskärmshopp som hon har önskat sig jätte länge.... Super glad blev hon iaf=)



Sen var det dax att börja festa ordentligt med en GLAAAAD STUDENT=))



Jag & Kamilla



Jag vill oxå, ta STUDENTEN IGEN!!!!! Lite avundsjuk var man juh, försökte sno mössan men det gick inge bra...hi,hi=)



SKÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!

Emma, Lisa, Tom och bror min=)



Jag och brorsan skålar!!!!!!!!



Skål IGEN säger vi då=)
Marcus, Zandra och Gingan.



Marie & Lisa



On the dance floor=)
Ha,ha det var bara en rund fläck på gräsmattan där vi hade dansat=))



Darling leker med elden...hi,hi=) Våran kamera hade lite brända märken såg vi på morgonen när vi vaknade...ha,ha...Det gick vilt till under festen=))

Japp det var det, en liten del av alla bilder vi tog under dagen=)
Å KUL hade vi iaf!!!!!

Got to go snart får jag åka hem, jag ska laga lasange ikväll...mums=)

Pussssssssss Pusssssssssss

Fredag

Surt väder idag REGN REGN REGN ushhh!!!!! Började jobba tolv idag så jag har redan lunch, men e inte hungrig eftersom att jag åt faktiskt en riktig brak frukost imorse med ägg och hela köret. Så jag får väl äta mina köttbullar lite senare idag om jag hinner aja.... Har sovit så himla dåligt inatt, hostar som en dåre och snoret rinner hela tiden. Och så jobbar jag hela helgen oxå!!!! Men nu har jag bara mina 7 dagar kvar att jobba sen e det SEMESTER, äntligen. SHIT vad jag längtar dit..... Vi har ingenting speciellt planerat under sommaren förutom att vi kanske ska ta en sväng till London för att hälsa på Lisa. Men då tar vi bara en sista minuten resa isånafall, skulle va kul och åka dit, jag har aldrig varit där. Idag slutar jag sju sen så ska jag bara hem och inte göra nåt spec, om inte Tom har några planer för kvällen får se... Nu ska jag läsa lite i min nya NU tidning alltid lika kul och så kaffe till såklart=)



Sitter och äter min frukost som jag gjorde imorse=)



Äggmacka med tonfiskröra och O´boy, Jammi gott!!!

Stackars mig.....

Nu har jag gått och blivit skuj igen!!!!!! Jag tror alla basilusker som flyger omkring fastnar på mig jämt, dåligt virke som Darling säger till mig...ha,ha... Ajaaaa e väl inte hela världen och vara förkyld och hostig men det e jobbigt, och dessutom och ha lock för öronen, hör ju knappt vad folk säger..ha,ha...VAAA SA DUUU???? =) Det har iaf nästan gått en vecka sen jag bloggade sist BAD OF ME, men jag vet inte vart tiden har förvunnit. Har haft så jäkla mycket nu på senaste tiden, hinna jobba hem och fixa och sen var det ju Emmas student i helgen, GUUUUD vad kul vi hade. Och framför allt Emma så glad hon var den dagen och kvällen=)) Vi åkte ner till stan och såg när hon sprang ut ur skolan och sen åkte hon flak med klassen, vi glassade runt i cabben och fotade som värsta paparazzis..ha,ha=)) Sen var det bara och åka hem och förbereda allt innan hon skulle komma hem, det blev god mat och fika och DRICKA=) Kvällen var verkligen lyckad vi festade ända till klockan sex på morgonen, jag hade så ont i fötterna av allt dansande i tältet ute på tomten....Jag kan lova att den var nästan BARA EN låt som gick den natten RAP DAS ARMAS shit vilken grym sommar låt!!!!!!! Vid fyra tiden fick vi för oss att hoppa ner i bubbel karet (9 pers) ha,ha och sen sprang alla ner till sjön för ett dopp och sen fort upp igen i det varma badet.... Grym kväll var det, tack Emma=) Dagen efter jag inte lika pigg..ha,ha. Har inte lagt in bilderna på datorn ännu, så jag smackar in lite student bilder imorn istället. Sitter på jobbet nu och snoret rinner, vill hem nu e helt slut i kolan...... AAAAA just det skrev ju att jag fick ont i fötterna av allt dansandet, med det e inte hela sanningen... VET ni vad jag gjorde natten innan studenten...äääushhhhllllkkk!!! Jag trampade på en spik ute på tomten mitt i natten som gick rakt igenom min fot, jag höll på att dö....Alltså den gick igenom så djupt in i foten genom min sula på skon och ALLT!!!! Det bara rann ut blod och stackars Tom fick agera doktor åt mig, ett fett bandage blev det runt hela foten, vilka smärter jag hade den natten sjukt ont.... Så att det var ju jätte roligt och gå och halta på Emmas student och INTE kunna ha några fina klackar, fick bli ett par ballerina istället...ush... Men nu känns det bättre fast jag kan fortfarande inte knalla riktigt ordentligt... Men det e på bättringsvägen iaf, det e huvudsaken.. Nog om det, nu ska jag slänga upp lite bilder sen ska jag dricka lite kaffe så jag kan hålla mig pigg sista timmen här på jobbet=)



Så här såg jag ut i Lördags på Emmas student.
Klänning från Gina, vart annars=) och ett par leggings/strumpbyxor. Det var ju så kallt den dagen så var ju tvungen att ha nånting på benen=(






Håret, det blev jätte bra med flätan jag köpte=) Och mycket tupering såklart!!!!



Min stackars fot fick se ut såhär, så typiskt mig och råka ut för sånt!!!



Min fiina pärla, men vart tog solen vägen?!!! Jag har väl inte köpt en cab för och åka med taket uppe!!!!!!



Got to go!!!


PUSSS PUSSSS

FREDAG

Jag som brukar säga att jag e trött, men idag tror jag att jag har slagit rekord..ha,ha.... Gick och la mig TRE inatt, Lisa och Emma sov  över hos oss av nån konstig anledning..hi,hi=) Igår var det STRESS hela dagen från morgon till kväll. Efter jobbet solade jag, brände mig lite på ryggen, sen hem fort byta om. Och jag trodde att jag skulle få duscha men då har vi inget vatten för Toms kompis var och kopplade in en ny varmvatten beredare ÄNTLIGEN får man duscha länge länge länge=)))) Men jag drog iväg till Tuna Park iaf, hittade en jätte fin spets klänning som jag ska ha på mig imorn, eller jag hittade 2 klänningar men det får bli den mörk rosa. Allt gick i super fart igår, sen kom hela Toms familj förbi och de hade med sig Tacos som vi åt, jätte gott!!! OCh sen det sista kvar innan alla fick åka hem, RESA TÄLTET i REGNET, men det var kul och ta på sig gummi stövlar och kämpa...ha,ha... Jag gillade Emmas regnrock som hon hade på sig han i "jag vet vad du gjorde förra sommaren"..ha,ha=) Idag ska jag försöka hinna med och sola en snabbis efter jobbet , skulle behöva lite mer färg på kroppen..hi,hi... Idag blir de nog lika fullt upp, det sista måste fixas inför imorgon=))) Nu måste jag ringa Mamma och Heidi och kolla hur det går för er=))

PUSS PUSS



På väg till Tuna, vårjackan fick åka på igen......=(



Testing testing!!! Klänningen jag ska ha på mig imorn. Läckert med strumporna va?!! Hi.hi=)



Den rosa klännignen från Gina, super söt!!!



Fick äntligen tillbaka min förlovnings ring, så nu sitter den på igen=))



Hittade en söt fläta som jag tänkte ha i håret, men jag måste försöka tvätta håret med extra mycket silver shampo ikväll. För mitt hår e lite för gult för flätan ännu...... Får se om det blir bra eller om jag får skippa flätan.... Får vi se imorn......

TORSDAG

Jag hade försovit mig imorse om inte Tom hade börjat samtidigt som mig imorse, jag fattar inte VARFÖR jag stänger av mobilen när det ringer.... Men iaf kom upp till slut med lite stress, e så sjukt trött idag. Hann inte sova så många timmar inatt somnade runt 3 tiden och sen upp vid 7 igen...Aja får ta igen det sen när man e gammal..ha,ha=) Vi satt hemma hos Toms mamma igår, Lisa kom ju hem från London så vi satt och babblade till sent.... Och hade lite roligt med guld ha,ha....... ha,ha=) Tråkigt väder e det idag oxå så det blir man ju inte direkt piggare av. Men jag hade tänkt och åka till Tuna Park idag efter jobbet och kolla på lite grejer.....bla....om jag hittar en klänning till på lördag när det e student, EMMAS student...wihooo=)) Jag vill oxå ta studenten igen, det var en av dom roligasate dagarna i mitt liv helt sjukt, det går ju verkligen inte och beskriva om man inte varit med om det själv!!!!!!!!!!!!!! Ikväll ska vi även försöka slänga upp det super stora partytältet i regnet och i stormen...ha,ha... Ja,ja det går nog (hmmm).....meddelar imorn hur det gick=) Nu ska jag läsa i min nya Hänt Bild tidning, skvaller me love..hi,hi=))

LOOOOOOOOOOOOOVE

Jag fattar inte varför jag ska rynka pannan typ på varenda bild??!!!
Får träna på det..ha,ha...
Jag kom precis på att jag ska ta och sola efter jobbet först, sen shopping=) Jag håller på och tappa färgen i ansiktet icke bra!!!!

ONSDAG




(Ja jag vet,  jag bäddar ALDRIG våran säng, helt onödigt man hoppar ju ändå ner där varje kväll..ha,ha)
Godmorgon!!!!! Ja eller jag har hunnit jobba i 2 timmar redan, hoppas den här dan går fort!!!! Slutar sju ikväll igen, men imorn blir det upp med tuppen börjar jobba åtta..... Igår var vi förbi hos Toms mamma och hälsade på Zandra och Rasmus som kommit från Sundsvall. Det blev mycket babbel om Emmas student vad och hur allt ska göras, det e ju lite fix med allt. Ska bli så kul och se henne springa ut och aldrig mer återvända till skolan...Ha,ha=) Imorn ska vi iaf slänga upp vårat tält som ska stå på baksidan  ifall det börjar regna, det ser ju inte så lovande ut, kollade vädret i tidingen nyss.... Men det e bara och hoppas på SOL SOL SOL=) Fasen vi har inte hunnit städa nånting hemma ännu, dagarna går ju så jäkla fort när man slutar så sent.... Men imorn måste vi ta tag i det, så att alla gäster har nånstans och sova. Det blir ett gäng.... Idag kommer Lisa hem från London, vi hade planer på att grilla ikväll men det e ju inte så roligt väder ute. Så vi kanske åker förbi henne istället och hälsar på=) Vet förresten inte vad jag ska ha på mig på studenten ännu, PANIK!!!!!! Har inte hunnit kolla på några klänningar än, köpte ioförsig en rosa klännning från Gina förra veckan, men vet inte om jag vill ha den.... Hatar och vara ute i sista sekunden, måste åka till Tuna på Fredag en snabbis efter jobbet och hoppas att jag hittar nåt då=)) Got to go now.....




PUSSSSSSSSSS

TISDAG

Regn,regn,regn.....så tråkigt efter alla dessa fina dagar. Men hoppas det blir fint väder snart igen. Imorse vaknade jag av att Tom släppte in Dollar lite innan sju och sa att han hade fästingar... Jaa så det var det första jag fick göra imorse, fram med fästing plockaren och börja rycka bort alla...Bläää!!!!! Var så trött så jag visste knappt vad jag höll på med..ha,ha!!!!! Men sen fick jag sova vidare i 2 timmar till, började inte förns elva idag så skönt med sovmorgon=) Idag kommer Toms syster och hennes barn Rasmus till stan så vi tänkte åka och hälsa på dom ikväll efter jobbet. Slutar sju ikväll oxå,ush!!!! Ikväll e det premiär för Paris Hiltons nya program, det får man ju inte missa verkar ju vara så sjukt puckat roligt, Don´t miss that! Sen e det ju DH ikväll oxå, det kommer bli en riktig TV sittar kväll, men får nog spela in alla program och kolla på senare ikväll istället=) E på jobbet nu och e så trött efter lunchen så jag ska passa på och vila lite nu.



LOOOOOOVE



På väg till jobbet imorse.....


Manikyr....försöker få tiden att gååå!!!!




Tänkte fixa naglarna lite medans jag sitter och väntar på att få åka hem.... Bort med det gamla och på med det nya. Har haft svart lack nu ett tag så nu e det dags för lite roligare färg ROSA så klart=)



Och så lekte jag lite med web camen oxå=))

Only me baby!!!



Lite brun börjar jag bli....men inte ens i närheten än vad jag vill bli..hi,hi=)
Snart får jag åka hem till min Darling och ta hand om sjuklingen, han mår redan mycket bättre så det var nog en snabb kräk sjukdom tror jag.... Skönt för jag vill inte bli smittad och börja spy som en räv....blääää.... Det räcker för mig hade min träff med toalett stolen för 2 helger sen..ha,ha.... Så kan det gå när man tar för mycket av det goda=))
Got to go..... Se ya=)

Sommar, Sol och 1 juni =)

Tänk vad tiden har gått fort redan JUNI=)))) Idag e det en helt sjuuuk sommar värme och jag jobbar mindre roligt=( Har precis ätit lunch och jag tänkte att jag skulle sitta i solen ett tag och sola, så gick ut och satte mig....men kunde bara stå ut i 10 minuter, höll på att dö av värmeslag.... Kanske inte så härligt med jeans som klibbar fast i röven, nej så jag sitter inne nu istället och bloggar lite. Hoppas den här dagen går undan, vill bara hem och grilla och ta det lunt i solen såklart=) Idag e min Darling hemma från jobbet, vaknade vid 2 tiden och hörde att han var inne på toan och spydde, stackarn..... Jag drog en kudde över huvet började må illa när jag hörde honom trodde jag själv skulle spy där ett tag...bläää!!!!! Det var nära imorse igen att jag skulle försova mig, hade stängt av klockan. Alltså jag fattar inte vad jag gör på mornarna egentligen, det var bara tur att jag vaknade till när Toms mobil ringde kvart i nio..... Nu e det inte många dagar kvar tills Emma tar studenten, och det e mycket fix i veckan. Jag och Tom måste försöka få iordning allt i veckan. Städa i källaren och göra iordning med sängar..m.m.. Städa ute rummet, tvätta fönster..... Aja det e ju bara måndag idag så vi ska nog kunna hinna med allt=)) Nu måste jag ringa några viktiga samtal och kanske jobba lite....Hmmm... Inte så motiverad ska jag säga er!!!!!!

Puss Puss



Still yellow, jag kämpar med mitt silver shampo, snart e det blont får vi hoppas. Måste tvätta håret ikväll, ska stå i duschen och tvätta tills det gula har försvunnit....=))
Jag hann sola lite imorse typ 10 min, blev jätte brun på den korta stunden...HA,HA...
Försökte väl mest piggna till lite med en kopp kaffe, så jag inte skulle somna på väg till jobbet!!!!!!
Hoppas ni får en great day idag=))

RSS 2.0