Nu drar jag iväg......

Idag blev det en tidig väckning för mig, har fixat iordning mig nu så nu sticker jag iväg till Heidi=) Hörs sen!!!!




Det blev hel svarta kläder idag, svart e snyggt!!!!!

Bye bye!!!


Hej bloggen!!!

Var så trött igår kväll så det blev inget bloggande, utan raka vägen till soffan. Jag bjöd ju på mat igår kväll till mamsen och syster och hennes familj, det var jätte mysigt. Fick söta blommor av både mamma och syster, tack för de=) Fick ligga i soffan ett tag igår kväll iaf för sen drog vi till Samppa och Kamilla ganska sent, Tom skulle hämta lite grejer så jag hakade på det var så länge man såg dom.... fritiden räcker inte till helt enkelt=(

Imorn e jag iaf ledig det ska bli riktigt skönt, och så klart så e hela dagen in planderad in i det minsta så att man ska hinna göra allt. Ska försöka gå upp hyfsat tidigt ska åka iväg med Heidi och hjälpa henne lite med tapeter, hon vill ha lite smakråd av tapet proffset..ME...he,he=)) Dom flyttar ju till hus nu i helgen som de har köpt, så det blir lite nya tapeter och färg, kul!!!! Längtar tills jag får se huset deras=) Jag tycker det e kul att tapetsera... BTW så e det jag som har tapetserat nästan allt i vårat hus!!!! =) Så stolt..hi,hi=)

Nu ska jag gå och göra mig redo för kvällen, sen krypa ner under mitt härliga täcke....

Sov gott!!!!



Jag och Linnea igår precis innan de skulle åka hem. So cute hu?! =)) Mosters lilla klutt unge!!!!



And myself......

Puss och godnatt

Nu har jag färgat håret IGEN!!!!

Nu e det tredje gången gillt, köpte en guld brun hårfärg idag som jag smetade i. Eller det var en toning som jag köpte lite mildare mot mitt stackars hår som har fått stå ut med mycket gift de senaste veckorna..ha,ha. Och nu e det en riktigt fin färg, lite guld röd aktig.... Så nu hoppas jag att jag slipper färga det nästa vecka igen!!!

Har precis kollat på Svenska Hollywood fruar, det e ju bara så roligt program. Men jag får panik på hon Maria eller vad nu hon heter, vilken tråkig röst. Hon pratar ju i samma tonläge hela tiden, vilken tur att man inte känner henne skulle inte stå ut en enda dag med att höra hennes tråkiga röst...Buuu!!!!!

Sitter i min ensamhet i vardagsrummet... Darling gick och la sig för över en timma sen, han ska kliva upp vid tre tiden inatt för att åka till Malmö. Det e för jobbet skull han åker, ska lämna och hämta en bil. Så han e inte hemma förns imorn kväll.

Imorn ska jag bjuda Mamma på mat efter jobbet och eventuellt syster med familj oxå. Mysigt!!! Vet inte vad jag ska göra för mat ännu, men nånting gott ska det väl bli=) Aja har ju hela morgondagen på mig att fundera ut nåt!!

Måste bara berätta hur knäpp jag kan vara ibland. Imorse så vaknade jag av att mobilen ringde kvart i sju, tröck på snooze och fortsatte sova... Eller jag trodde jag hade tryckt på snooze, vilket jag inte hade gjort.... Vaknar kvart i åtta (börjar åtta) och hade då drömt att jag hade en super väckning på telefonen, så att jag verkligen INTE kan försova mig...Ha,ha... Vart kommer alla drömmar ifrån egentligen??!!!

Förr förra veckan när det telefonen väckte mig så stängde jag av den då oxå, men då trodde jag att det var Söndag och att jag kunde sova vidare....men i själva verket så var det Tisdag, det tog flera minuter innan jag fattade vad det var för dag...ha,ha...Snacka om förvirrad snurr panna!!!!

Nu ska jag snart gå och lägga mig så att jag inte försover mig imorn IGEN!!!!!

Men först lite bilder Of Me!!!



Nya hårfärgen, fin va? =)



Det fick bli 2 burkar med toning, den var super lätt att applicera i håret eftersom den blev så krämig. Så det var bara och knåda in i hela håret=) Kan verkligen rekommenderas!!!



Älskar mys pys kläder;)




Natti natti på er

Söndag....

Så mätt,mätt,mätt i magen!!!!! Har ätit lasange och äppelpaj till efterrätt med vaniljsås...Jammi=) Imorse åkte vi iväg och kollade på Toms mammas nya hus som hon ska flytta in i, ett jätte mysigt torp ute på landet med sjöutsikt. Vi ska hjälpa henne att måla och tapetsera lite för det e lite och fixa, fast det e bara roligt och kunna hjälpa till=) Sen har vi bara glidit runt hos Darlings kompisar hela dagen lämnat grejer och hämtat grejer, en riktigt skön dag. Imorn e det jobb igen så nu sitter jag i soffan och bara degar, ska slå på Top Model nu som jag spelade in nyss. Sen e det bara krypa ner i sängen, fast jag kommer garanterat somna i soffan ikväll iaf...väldigt ovanligt det händer nästan aldrig....HA,HA!!!!!



Me and Darling idag ute på landet, så himla fint och mysigt ställe=)



Ute i solen idag, No make up måste jag tillägga.... Shit vad blev man börjar bli blek. Måste börja sola lite nu till hösten så man inte ser ut som en albino..ha,ha=)

Sov gott!!!!

Puss kram

Skön dag idag.....

Har varit en jätte skön dag idag, men varit lite seg i kroppen och huvet. Haft huvudvärk nästan hela dan som inte har släppt riktigt än!!!! Imorse åkte vi iaf till västerås och handlade lite grejer, eller det var bara jag som handlade som vanligt..he,he=)) Hittade lite förvaring till mina kläder, så jag har fixat lite nu ikväll med allt möjligt i min wic. Så nu börjar jag äntligen få riktig ordning där inne=)

E så jävla mätt, lagade lasange nyss med en god sallad..mums var det!!! Sitter nu i soffan och degar, Tom somnade i soffan. Han har oxå huvudvärk vet inte vad som har hänt med oss idag egentligen.... Men det går över som tur e. Det var länge sen vi hade en sån här slappar dag och det e verkligen skönt emellan åt. Fast vi tog en promenad på eftermiddan så lite duktiga har vi varit..he,he=)

Köpte med mig nya NU tidnigen på väg hem från v-ås och satte mig ute i solen med kaffe och myste, medans Darling höll på i garaget och fixade. Vilket väder det har varit idag super skönt verkligen!!!! Freaky friday började precis på fyran, en rikitgt sjuk film fast ganska rolig endå. Men har sett den så många gånger så nu e den inge bra längre.....Kommer inge bra på tv ikväll, så jag lär väl sitta framför datorn hela kvällen...vilken nörd..ha,ha=)



Lite förvaring och ljus och sen var jag tvungen att köpa en tvättkorg oxå så att jag får ordning på smuts tvätten oxå. Ordning och reda det e vad som gäller nu=)

Skvaller tidning och kaffe i solen inte helt fel....

Puss kram


Godmorgon

Jag e redan vaken klev precis ut ur duschen, ska äta frukost nu. Sen åker vi till västerås, idag blir det shopping för hela slanten. Hoppas jag hittar allt som jag vill ha=)
Hörs senare!

Ha en super bra lördag mina vänner!

Puss kram

Fridaaaay...

Då var man hemma efter en lång arbetsdag och en sväng förbi bror min, vi kollade på idol och käkade Max...Mums=) Var tvungen att vika lite tvätt nyss oxå, BORING!!! Men insåg verkligen att jag måste verkligen ha mer och bättre förvaring till mina kläder och väskor.... så vi åker nog troligtvis till Ikea imorn. Och så måste det köpas lite värmeljus och doftljus så vad passar inte bättre än att dra en sväng till Ikea;)

Ska bli så skönt och vara ledig i helgen känner att jag måste göra nåt annat kul än att jobba, ibland så känns det som att det enda man gör är att jobba. Men å andra sidan så rullar det in pengar på kontot och det e ju inte helt fel=) Nu ska jag kika in lite i andras bloggar och sen blir det film time...wieeee=)



Så här såg jag ut idag...

Julia Jag och Theodor, fasters busungar=)



Dags för fredags godis hi,hi=)

Kram Kram


Shopping med syster=)

Det blev en liten shopping runda med syster idag efter jobbet. Men jag hittade ingen skinnjacka, eller jo hittade den på cubus som jag skrev om igår men den var för plastig eftersom att det inte var äkta skinn tyvärr, så jag får leta vidare.

Men hittade lite annat fint (såklart) som fick följa med mig hem=) Heidi köpte en jätte fin väska från H&M supernygg var den och så blev det lite söta kläder till barnen hennes=) Just det sen fick hennes sambo lite kläder oxå. Men jag var ego så jag köpte bara grejer till mig idag=) Eller jag köpte ju mat till Darling och mig så helt utan blev han inte ha,ha=)

Imorn e det fredag ska bli så skönt e ledig hela helgen, har inga planer alls. Men e sugen på att dra till Ikea en sväng skulle behöva lite mer förvaring och galgar till min WIC, måste ha bra ordning så man hittar lätt alltid en fördel=) Jag tycker om att hänga det mesta utav mina kläder, då håller dom sig fräscha och skrynkfria=) Snart börjar Lyx Fällan det måste man ju bara se=)



Dagens fynd. Det blev ett par byxor med lite skinnimitation från Gina 299:-
Svart basic linne Gina 99:-
Kort randig kofta från Spirit 160:-



Myspys klädd, nu ska jag gosa ner mig i soffan me darling=)

Kram på er

Onsdag......

Redan onsdag shit vad veckorna går fort.... Jag sov tydligen super bra inatt, slog på en film och somnade inom 10 minuter....sen vaknade jag kl sex imorse och filmen var fortfarande på..ha,ha=) Sitter och kollar på idol nu igen, det e kvällens höjdpunkter nu för tiden.he,he.

Jag har hittat en super snygg skinnjacka förresten som jag måste köpa på cubus, lite rocky style på den skit snygg. Ska åka till Tuna Park imorn och kolla om den finns för jag såg den i Sofies Mode igår=)

Nu blir det lite bilder......=)



Mina nya sneakers som jag köpte för nån vecka sen. Ny tvättade och fina...ha,ha... Dom såg ut som skit efter jag använt dom 1 gång pga att jag hade på mig dom när vi var ute och festade och lyssnade på dead by april.... Regn och jord då kan ni tänka er hur de såg ut..he,he. Men tur att det finns tvättmaskin=))

 

Min favvo tröja från Gina just nu, superskön!!!!



Har precis läst boken Jenna Jemeson, att älska som en porrstjärna. Så himla bra bok, läs den!!!!!



Min nya sjal från Gina....

Och lite bilder på me,me,me=)

 

Puss kram


Hollywooooood!!!

Sitter och kollar på hollywood fruar, kan bara säga shit asså. Men det e ganska kul och titta på iaf=)) Slutade sent idag så idag har jag verkligen inte hunnit med nåt mer än att jobba!!!!! Hann slänga i mig lite mackor nyss iaf, orkar inte laga mat idag har inge ork för det. Men gjorde mina favvo mackisar iaf rostat bröd med tonfiskröra och ost, och så det bästa till MJÖLK=)) Darling och min bror håller på och lackar Toms bil ute i garaget så jag sitter och myser själv här hemma med tända ljus...mys pys. Kamilla kommer förbi snart oxå hon slutar när som helst=)) Nu måste jag kolla vidare på fruarna, hörs imorn bloggen=)



MUMMMMSSSSS



Myskläderna på, så skööönt=) Blir fortfarande rädd när jag går förbi en spegel, mitt hååååår!!! Ha,ha!! Men det e bara och vänja sig=))

Bye bye!!!!

Och så var det håret igen då....

Jag e vaken sen länge länge, gick upp vid elva imorse redan. Det var en ganska lugn kväll igår faktiskt, så jag mår bra idag=) Vi hade jätte trevligt igår käkade god mat och efterätt och så lite öl oxå=) Vi kom hem nyss var förbi min syster och lämnade min dator där, så nu kanske den kan bli lagad av Andreas..hoppas,hoppas=) OCH  så färgade jag mitt hår idag igen det var ju somsagt lite för grått så nu blev det mycket bättre, men vad mörkt det e...hjälp!!! Fast jag trivs ju me det endå, det e kul och prova på. Men det skulle ju bara bli lite mörk blont från början, men men=)) Idag blir det väldig lungt verkligen en slappar dag, regnar ju ute oxå.... Mysigt!



Och så var det håret igen då..... Så svårt och se färgen men det e typ mörk brunt med lite inslag av coppar typ. Ser ut som det e lite slinger i det oxå, mitt blonda hår skiner igenom lite av nån konstig anledning. Alltså det e så konstigt när man köper hårfärger för det blir verkligen aldrig samma färg som det e på förpackningen. Så detta blev alltså resultatet mörkt brunt fast jag egentligen ville ha mörk blont..ha,ha=)) Sen var jag tvungen att färga mina ögonbryn mörkare nyss oxå, har nog färgat tillräckligt nu för ett tag..he,he. Nu ska jag krypa ner i  soffan och bara söndags mysa.

Puss kram


Party party

Då var det dags för lite fest ikväll, vi ska fira Stina som har fyllt 25 i somras så det ska bli kul=) Idag har jag varit och shoppat lite igen och så har jag färgat håret...wiii=) Det blev mörkare igen får se hur länge jag kan hålla mig till det mörka. Men jag trivs jätte bra i den nya färgen, det blev en aning för grått, men får väl dra i lite mera färg nästa vecka igen.



Nya t shirt från Gina (köpte en i vit oxå) och jeans leggings från Vero moda. Köpte även en skit snygg sjal från gina leopard mönstrad, den tänkte jag ha till min outfit ikväll oxå=))

Mitt hår=))

Det e svårt och se den rätta färgen, ser så konstigt ut när blixten e på..... Nepp nu måste jag gå ut och gapa på Tom som håller på i garaget och fixar, vi måste ju åka snart. Ha en mysig lördag kväll, hörs imorn kanske...ha,ha beror på hur jag kommer må imornbitti=)

Puss Puss


My love......

Titta vad jag fick av min älskling idag.....



Röda rosor så fiiina=) Vi firar våran förlovningsdag, vi har varit förlovade i 2 år idag. Älskar dig min darling.

Imorse blev det en tidig väckning fast jag var ledig idag men åkte iväg till mamsen till nio imorse. Syster yster var oxå där vi åt frukost tillsammans, mys,mys. Sen började vi röja som dårar i källaren, så mycket minnen jag hittade. Bla min första mattebok, gamla dagböcker det var mycket roligt att läsa....ha,ha=)) Jag och Heidi var på riktigt SLÄNG humör så vi slängde och slängde medans mamsen gick och plockade tillbaka grejerna...HA,HA.... Hon har lite bara liiiite svårt att skiljas från sina gamla saker..... (skratt) Vi passade på och sparka sönder lite möbler oxå så att vi skulle få plats med dom i bilen...ha,ha...roligt var det iaf!!!!

Sen hann jag med lite shopping idag oxå, var på Tuna Park två gånger idag...hi,hi.



Två basic tröjor från gina och ett par jeans leggings oxå. Köpte faktiskt en cd skiva idag oxå vilket inte var igår minns inte när jag köpte en skiva sist. Det blev ju såklart Dead by april mina nya favoriter=))

Imorn har jag faktiskt planer på att färga håret och inte blir det blont i såna fall, vi får se=)
Nu ska vi kolla på kändisldjungeln som har premiär ikväll, ha en mysig kväll gott folk!!

Just det vi e hundvakt inatt oxå Daisy e här med oss, sötnosen=)



Hon fick åka i min bil och var så glad, klart hon var nöjd när hon fick åka BMW..hi,hi=)



Den rockiga t shirten e köpt på cubus, snygg va?! =)

Nepp nu måste jag kika lite på tv och gosa med min älskling.

Puss Puss

Fixa och Dona=)

Hej där!

Sitter och lyssnar på Dead by April, har fastnat för dom totalt så jäkla bra=) Var och lyssnade på dom för 2 veckor sen faktiskt när de kom till stan. Jag, Tom och Emma gick och ställde och längst fram (efter att ha kört armbågar för att komma längst fram till scenen ha,ha) iaf dom var sjukt bra. Men sen fick jag nog när nån jävel råkade dra en armbåge rakt i nyllet på mig så jag började blöda ur käften...ha,ha. Men kul var det iaf=)) 

E helt slut i kroppen, kom hem från jobbet och tog tag i det jag har skitit i och göra i flera flera flera veckor. har iaf rensat i min walk in closet, så mycket kläder jag har som jag inte ens använder en hel sopsäck blev det. Så nu känns det som att jag inte har några kläder kvar, men det finns mycket plats för nytt..Me like=)) Så nu kommer man in i rummet, det var länge sen det var så fint, så nöjd..hi,hi.

Imorn e det jobb som gäller men sen har jag min mini semester i 3 dagar...wiii=) På fredag ska jag hinna med shopping, det har säkert kommit in massor med fint i butikerna so here i come=) Men innan det ska jag hjälpa mamsen med och rensa i hennes förråd, jag har massor med gamla grejer kvar som jag inte tog med mig när jag flyttade hemifrån för det e ju bara snart 7 års sen..ha,ha.. Tiden går fort.....



Driving in my car, som vanligt=)



Denna röra med kläder....suck.... höll jag på idag men nu e det äntligen klart=)

Nepp nu ska jag göra mig redo för idol innan det börjar.

Puss Kram


Hej bloggen=)

So baad of me....... Tänkte iaf kika in och säga hej=) Har verkligen inta haft lust och tid att blogga.... Eller det är väl mer tiden som saknas helt enkelt.... Önskar att jag skulle ha mer tid till bloggen för jag tycker att det e jätte kul när jag väl gör det men men..... På sistonde har jag bara jobbat och jobbat och jobbat, känns som att det e det enda man gör.....=(( Har varit sjuk i 1 vecka nu, men börjar känna mig lite bättre nu iaf, bara det inte är svin sjukan...Ha,ha...nej då... Men e livrädd och få det...blääää!!!! Idag flyttade Emma till London hoppas du får en underbar tid i London jag ska följa din blogg, ska bli kul=)) Nepp nu ska jag kika lite på Tv och sen e det dags för sängen... Jag lovar inget men jag ska försöka börja blogga lite...... Bye bye so long!!!!

Puss och Kram


RSS 2.0