Baaaad update.......

Nu e semestern slut, det e bara några timmar kvar, USH!!!!! Men det har varit härligt kan jag säga så det känns tungt!!! Vi kom nyss hem från Stockholm åkte dit med Fredrik och Stina igår. Bodde på hotell gick ut och käkade och en sväng till Grönan, hur mysigt som helst, ett bra avslut på semestern, helt klart=) Så idag gäller det och bara njuta och slappa för imorn börjar allvaret....... Har inte uppdaterat på länge länge nu, men kanske kommer igång med bloggandet lite mer nu när jag börjar jobba! Kan inte lägga in några bilder nu för sitter med Darlings dator, min dator har ju kraschat. Vet inte vad som har hänt men allt e så segt så jag orkar inte ens starta den. Ska nog ta och slumra till lite, mina sötnosar somnade i soffan för ett tag sen, det belv inte så mycket sömn inatt. Hade gott=)

LOVE LOVE



Min pärla e till salu!!!!


Jag e en stolt bilägare till detta åk...he,he=)

Lördag

Semestern e bra men vädret suger så jäkla irriterande med dåligt väder...Uahhhh!!!! Hoppas det blir bättre. Vi gör inge vettigt bara glider omkring o så, det e skönt det med. Vi var en sväng till Tyskland det var mysigt faktiskt=) Vi har planer på att åka till Göteborg nästa vecka skulle vara kul och åka iväg dit en sväng, får se om vi får med oss bror min och Kamilla. Vi kom på idén idag så vi mezzade bara att nu drar vi ska ni med, så vi har inte hunnit prata med dom än om de kan men det skulle vara kul=) Annars åker vi själva, ringde nyss och kollade upp hotell gothis towers fanns lediga rum iaf, så vi får se=) Annars så har jag inte så mycket och skriva faktiskt bara njuter av semestern, det kommer kännas konstigt och börja jobba igen om 1 vecka, ush vill inte tänka på det. Älskar att ha semester!!!! Ikväll blir det en hemma kväll för min del, Tom ska på fest men jag orkar inte följa med och så e det inte så mycket folk jag känner så aaa jag stannar hemma inte på fest humör heller. Det blir väl nån kärleks komedi och chips och bara mys med mig själv och Dollar såklart..haha=) Ha det bäst!!!

Puss Puss




Riktig luffare e jag på semestern när vi e hemma...he,he=) Har fixat håret och sminkat mig EN gång på tre veckor det e härligt det!!!! Fast nu börjar jag bli så blek i ansiktet igen så snart åker väl min foundation fram igen...bläää!!!!

Got to go, Darling ropar på mig!!!!!

Måndag

Vi kom precis hem från Samppa & Kamilla, suttit där och fikat lite, trevligt=) Tom & Samppa har köpt sig varsinna fiddys idag, super coola små crossar, jag provkörde faktiskt det var as kul men lite svårt för vi körde i en grusgrop så jag vågade inte gasa så mycket för det var svårt och köra i den mjuka sanden...Ha,ha kul med leksaker=) Annars så har vi inte gjort så speciellt mycket varit hemma åkt run lite, igår var vi i stockholm och shoppade lite och gick på bio, mysig dag. Så tråkigt väder nu så man vet inte riktigt vad man ska hitta på för man e så van och kliva upp varje morgon med strålande sol..men,men... Hoppas det blir bättre väder resten av våran semester tid=) Imorn ska jag och Tom troligtvis åka iväg en sväng till Tyskland på en "semester", så vi blir borta tills på onsdag...Måste ju försöka hitta på grejer nu när det regnar, vill ha solen tillbaka...håller på och bli vit igen...BLÄÄÄÄ!!!!! Nu e det dax för prison break igen åhhhh vet inte hur länge man ska orka följa det men måste ju veta hur det slutar när man kollat på det typ i 10000 år, så hejs svejs så länge!!!



Glömt och visa min shopping som jag gjorde i Sundsvall, nu har jag köpt tre bikinis till sommaren så vart tog vädret vägen då??!!!
Blå randiga från Gina, Svart randiga från H&M och även klännigen därifrån. Och en svart byxdress av linne tyg från H&M.



Me.... lite brun iaf=)

Nepp nu e det dax för prison got to go!!!!

Puss Puss


Halloj!!!!

Vilken härlig semester det har varit hittills, super bra väder har det varit. Idag e det väl den första dagen på två veckor som det e molnigt. Men det blir väl kanske nå shopping idag istället. Vaknade för en halvtimme sen, så trött idag.... Det har varit sån åska inatt att jag inte kunde somna förns efter tre..puh puh!!!! Jahapp nu e det två veckor kvar på semestern och vi har inga planer på vad vi ska göra, vi tar dagarna som de kommer. Vi har varit hemma nu i två veckor och bara badat och solat, helt underbart. Fast jag har börjat flagna lite så jag e helt prickig på armarna..ha,ha=) Aja.... Nu ska det ätas lite frukost och sen iväg och do something=) Ha det gott, jag ska försöka och blogga lite mer men somsagt dagarna knallar ju iväg så fort så jag har inte haft tid helt enkelt......

Puss Kraaaaam




Vi var på Linneas 1 års kalas tidigare i veckan, lilla tjejen börjar bli stor Sötnos=)



Solning uppe i Sundsvall vid havet, underbart ställe Toms morfar har=)



Darling prövade på vindsurfing, gick väl sådär..he,he=)

Nepp nu måste jag göra lite frulle....Bye,bye!!!

RSS 2.0