Ångest.......

Har sån ångest för jag MÅSTE jobba imorn, har ju varit ledig nu i fyra dagar... Alltid lika jobbigt och åka till jobbet på en måndag morgon, men bara 3 veckor kvar till min semester LÄNGTAR SÅ!!!!!! Fatta en månad hemma och få full pröjs inte helt fel=) Sitter i spffan och klappar ihjäl alla myggor som kommit in, hatar dom. Jag har så mycket myggbett på benen så jag ser nästan helt skadad ut...ha,ha. Och stora e dom, sen kan man ju inte låta bli och klia heller, vilket dilemma!!!! Idag hann vi ta en sväng med båten nere vid sjön, mellan alla fika pauser både hos syster och mamma. Det var så skönt, men jag fegade lite med och bada men Tom badade. Jag tycker det e lite små läskigt och hoppa ner från båten och bada, MÅSTE ha en brygga eller en strand.hi,hi. Känns ju så läskigt och bara hoppa i mitt ute på sjön tänk om det kommer krokodiler och ska käka upp en...HA,HA!!!! Jag höll mig till solandet istället, och så passade jag på och tvätta båten oxå=) Nu måste jag kolla mailen och sen e det film tajm och sova, hoppas jag bara kommer upp imorn utan att försova mig......

Jag som skulle komma ihåg och ta lite bilder idag men som vanligt så glömmer jag bort det, aja får bli bättre på det.....

Puss Kram


SÖNDAG

Godmorgon!!! Vaknat för en halv timma sen och mycket trött...... Sitter ute på altan och njuter av solen, nu harsommar värmen äntligen kommit...wiiii=) Och jag har gått och blivit blondin igen , eller som Julia sa till mig igår.... Lite gul oxå..ha,ha sötnos unge=) Jaaa sanningen e ju att det e lite gult men jag kör hårt med silver shampoo=)) Idag ska vi till syster yster  och fira henne hon fyllde ju år i Torsdags men udag så firar vi henne på riktigt med paket och tårta=)) Helgen har gått så fort som vanligt, igår var vi på Theodors 2 års kalas, han fick en cross och en lliten gräsmaskin av mig och Tom så glad han blev, att man kan älska crossar så mycket...lille gubben=)) Nu så ska vi åka iväg till tippen och slänga en massa skit som kom fram när vi städade våran lilla stuga på tomten...... Så nu e lilla huset fixat för nästa helg när det kommer släktingar till Tom som ska sova över, eftersom att det e Emmas student=)) Nu måste jag skynda mig lite så vi hinner göra allt innan kalas igen!!!!!!

Mors dag idag oxå ju, Grattis mamma. Love ya=))

Puss Puss



Now i´m back again=)  Inte vara helt fel och vara blond till sommaren igen=)
Lite mer bränna på det här nu!!!!!!!!



Lite små gult fortfarande men det blir bra snart med shampot får vi hoppas=))

Byeeeee Byeeee!!!!

Djursjukhuset inatt.......

Stackars Dollar, inatt så åkte vi in till strömsholms djursjukhus vid 12 tiden. Dollar var jätte konstig när jag släppte in honom igår eftermiddag, dreglade och kunde inte stänga munnen ordentligt. Och så orkade han knappt röra sig andandes väldigt fort och läskigt.... Så vi åkte fort till sjukan, de tog blodprover och så fick han dropp direkt när vi kom dit. Vi fick se att hans tunga var röd med sår och blåser, men dom kunde inte se att det var nåt han kanske har ätit nåt giftigt eller nåt, men inget jätte farligt vad de kunde se iaf. Så de tyckte inte att vi var tvugna att stanna över natten, så vi åkte hem igen vid 3 tiden. Vi fick med oss ett recept med smärtstillande till honom eftersom att han troligtvis har ont, så det hämtade jag ut till honom idag och gav en spruta i munnen... Ush läskigt!!!! Allt får våran lilla sötnos, skulle egentligen jobbat idag men var tvungen att vara hemma och kolla så att han äter och dricker ordentligt..mm.... Han verkar iaf bättre men han e fortfarande lite trött och seg.. Hoppas att allt löser sig, för det var inte billigt att åka in mitt på natten kostade 4200 spänn!!!!!!!!! Hoppas att det går på våran försäkring då blir det inte alls lika dyrt ca 1500, fast det e ju ioförsig mycket pengar det oxå. Ja,ja allt för att hans ska bli frisk. Så det var en jobbigt natt för oss, ligger i soffan nu och e super trött har inte sovit många timmar inatt. Måste vila lite nu så tröööööööötttttt. Imorn e jag ledig, ska sola det ska bli super fint väder SOMMARVÄRME såg jag när jag kollade vädret nyss, int helt fel=) Pressa i solen!!!!

Sov gott!!!!



Vi fick gå omkring med dropp ställningen till honom medans vi väntade på blod proven......
Det e verkligen som på ett rikitgt sjukhus, vad glad man blir att det finns människor som kan hjälpa de små djuren oxå=)



Mys pys med linnea innan de åkte, nyvaken sötnos=)
Syster kom förbi imorse med Linnea och Filip=) Mamma kom oxå vi lunchade och firade Heidi som fyller 27 år idag. Grattis grattis igen, på söndag kommer vi och äter tårta och firar  dig på riktigt=))

ONSDAG och STORM!!!!!

STORM varning idag!!!!!! Jag trodde att huset skulle flyga iväg i natt, har typ varit vaken hela natten...USH!!!!! Jag hatar när det blåser det e så jobbet, frillan pajjar ju!!!! hi,hi.... Igår kväll var jag en rikitgt duktig fru=) Jag lagade mat direkt efter jobbet, sen hör och häpna jag tvättade våra fönster....jag har bara tänkt och göra det nu i 1 års tid,ha,ha!!!! Men nu e det nästan klart, jag höll på till 11 igår kväll, så duktigt av mig. Men sen så var jag tvungen att sluta med städandet för att hinna med och kolla på Desperate som jag spelat in=) Jag ska faktiskt fortsätta med fönstrena ikväll, men först ska jag och Darling ta en sväng och kolla på dynor till våra ute möbler, jag har fått för mig att jag vill ha lime gröna dynor det skulle nog vara rikitgt snyggt=) Imorn e det sista jobb dagen för den här veckan, sen e jag ledig i 3 dagar...längtar=)

GRATTIS GRATTIS bror min som fyller 29 år idag, bara 1 år kvar tills du bli riktigt riktigt gammal....HA,HA=)

Puss Puss



Mitt fina blonda hår............ vill nog bli barbie brud igen..hi,hi=)
Får se hur lätt det kommer bli att färga det, kanske blir pippi gul i håret i stället..ha,ha... Nej gud vad hemskt det skulle vara!!!!!!!!! Ska iaf färga håret på Fredag tror jag=)


Bye Bye


TISDAG

Bara 2 dagar kvar att jobba den här veckan sen e jag ledig wiii=) Så tråkigt och jobba när det e så fint väder ute, men i helgen ska jag ta igen allt minsann!!! Jag har precis ätit min matlåda med grillat från igår så nu e jag mätt igen, eller min frukost kanske jag ska säga. Jag äter aldrig nå frukost längre har inte tid jag sover alldeles för länge det e mycket skönare. Inte direkt så man dör om jag inte äter frukost det hinns ju med med senare i livet=) Jag håller på och velar om jag ska beställa en klänning från Nelly tll Emmas student, den e super fin men sen så vet man ju inte heller om den sitter fint på....... Kanske sitter som en sopsäck så måste jag hitta en annan....Aja får se vad jag gör måste ju ta och bestämma mig snart mindre än 2 veckor kvar!!!!!! Nu måste jag ta mig lite tid och kika runt bland bloggarna innan det e dax för jobb igen. Ha en bra dag=)

LOVE/ Josefin

Jag imorse, ha ha skor överallt i våran hall jämt.... Och lilla Dollar såklart=)


Jag måste verkligen göra nåt åt mitt hår ska färga det i helgen har jag bestämt mig nu!!!!! Min utväxt e verkligen super blond, ska lägga i lite ljusa slinger tror jag....Vill nog vara en BLONDIE i sommar, det e ju trots allt min style=) Eller hur??!! =)



Klänningen från Nelly 599 pix, visst e den snygg?? I LOVE IT!!!!!!

Grillning och öl.....

Vilken härlig sommar kväll det har varit idag, sol och årets första riktiga grillning med kött och färsk potatis och lättöl. Såååå hääääärligt att sommaren e på väg ÄNTLIGEN=) Helst slut nu sitter i soffan och har betalat lite räkningar, var så stressigt på jobbet idag att jag skulle kunnat strypa alla jobbiga kunder men så får man ju inte säga men så var sanningen..... Imorn blir det tråk jobba igen men jag ska försöka sola nån dag efter jobbet så man blir lite brun till emmas student....wieeee....snart e det dax tjejen=))) I helgen har de ju lovat tok sommar värme så då ska jag bränna skinn...ha,ha....sant!!! Nu ska jag gå och slå på lite kaffe och ropa in lilla Dollar som har varit ute hela dagen, vi släppte ut honom för ca 2 veckor sen och han e så duktig på att komma hem när jag ropar på honom. Så jag menar om jag kan uppfostra en katt så bra hur kommer det bli med barn sen...HA,HA!!!!

Sov gott!!!

Puss kram



Väntar på grillat och dricker lite öl, Jammi=)



Grill mästaren D ;)


Måndag!!!!!

Här igen jag håller vad jag lovar...ha,ha=) Sitter på jobbet åhhhhh det e så fint väder ute. Så jag passade på och åka till MAX och köpte mat nyss, jammi och ner cabbat såklart=)) Jag glömde ta med mig sladden till datorn idag så jag kan inte lägga in några bilder tyvärr men men.... Ikväll blir det grillning hemma hos oss, med färskpotatis och allt. Det var faktiskt Darlings idé så jag hoppas att han handlar på vägen hem idag oxå så jag slipper, slutar ju sent idag så att kan ju va skönt och slippa handla iaf!!!! I helgen var det förresten fest hemma hos Samppa och Kamilla och det var super kul, syster kom oxå var så kul vi hade inte festat tillsammans på typ 3 år så det var på tiden och KUL VAR DET=))) Har inga bilder från i fredags för det glömde jag ta....ha,ha.... Kvällen gick ju så fort. Nu har jag lite bråttom, ut i solen sen e det dax att jobba vidare!!!! Ha en mys dag och ut i solen mer er som kan för fasen=))

Puss Puss

Helloooooo!!!!!

I´m back in track=) Uah ush har inte bloggat på veckor, tråkigt men har inte haft den lusten och tiden...... Jag har knappt rört en dator på flera veckor, så nu släpade jag fram min lilla rosa PC igen som nästan hunnit bli dammig...ha,ha. Men det känns som att jag har nya krafter igen.... Jag och Tom har hållt på så himla mycket på tomten så det har tagit på krafterna, hela förra veckan hade vi semester och fixade och trixade och bra blev det=) Annars så har jag bara jobbat och slitit och kört runti min kära bil..he,he=) Hoppas bara på bättre väder så man kan köra ner cabbat!!!! Jag och Darling sitter framför varsin dator och knappar och det var länge sen så nu ska jag bli bättre på bloggandet igen, Promise!!!!!!! Nu ska jag springa ut och hälla i några klor tabletter i polen för snart e det daxx för lite bubbel och lättöl... Jammi=) Hörs imorn gott folk!!!!



No make up, ser ni att jag har blivit lite brun,=) tack vare våran lediga vecka, tub linnet var på varje dag och inge smink på hela 5 dagar!!!!!!! Men skönt för huden och vila ibland det behövs.
Sitter på golvet av alla ställen och betalar räkningar och bloggar.... Börjar få en aning ont i kroppen nu!!!! Så bye bye!!!!!

Grattis kamilla som fyller år idag, tack för tårtan den var super god=)))

SÖNDAG

Godmorgon bloggen!
Vaknade för en timme sen och nu har jag hunnit med och druckit kaffe och duschat=) Så trött e man, Darling ligger och sover fortfarande, de kom hem halv fem imorse så lite trött e han nog.... Måste åka förbi Samppa och Kamilla senare idag och kolla hur bilen blev=) Fasen jag hade ju planerat och sola lite idag så gick ut och satte mig på altan men shit vad det blåser kallt så jag skippar solandet idag. Det får nog bli och sola solarium istället, för med det här vädret så blir man ju aldrig brun!!!!!!!!!! Annars så vet jag inte vad vi ska göra idag, kanske ska fixa lite här hemma på tomten, vi ska lägga mark sten på våran framsida nästa vecka. Vi har tagit semester nästa vecka så det ska vi pyssla med.Eller jag jobbar måndag och tisdag men sen så är jag ledig i fem dagar=) Ska bli så skönt!!!! Jag längtar verkligen tills det blir klart, har ju bara varit en ler hög nu typ i över ett år så att snart så blir det fint=) Nepp nu måste jag börja torka håret annars blir det en afro frilla jag får gå runt med idag...ha,ha!!!!




Jag och Linnea hos mamma igår=)



Kolla in sötnosen, hon har så söt rosa jacka och matchande mössa till=)

LOVE LOVE


Home alone.....

En ensam helg för min del, eller jag menar...min darling har åkt iväg med min pappa och min bror och deras kompis upp till värmland de ska lacka om min brors bil i helgen. Så de e på väg hemåt nu, kommer väl nångång inatt=) Konstigt och sova själv, men jag har ju Dollar hi,hi=) Men igår fick jag sällskap av min kära vän Marika, jag åkte och hämtade henne från Västerås vid elva tiden igår kväll så hon sov över här=) Vi började våran dag med att äta frukost och sen hoppade vi i badet ute, blåste kallt men vi solade fejjorna när vi satt och hade det skönt=) Sen bar det iväg till Tuna Park och sen tillbaka till Västerås igen. Det var så länge sen jag träffade henne så det var på tiden=) Åkte förbi mamma när jag kom hem till stan igen min syster och hennes sötnosar var oxå där så vi åt en god middag som mamma hade lagat...mums=) Mycket flängande idag, så jag bjöd hem mamma och syster yster hem till mig så vi satt och badade och drack lite öl i bubblet vi hade det super mysigt, skrattade så mycket så jag nästan kissade i poolen..ha,ha=) Kom ju på att jag har badat 2 gånger idag nu, så jag e riktigt skön i kroppen nu len som en baby=)  Nu hemma efter en sväng förbi kamilla, putte och sara och ann-marie var oxå där så satt och babblade lite=) Nu e det dags och sova lite blev super trött men ska glo på nån rulle och somna till den...Me like=)

Sov gott.....


'
Puss kraaaaaaaaaam......

Jag måste verkligen försöka göra nåt med min hårfärg den har typ blivit grå ser ut som en 80 åring...ha,ha.... Nej men jag tror jag vill ha lite ljusa slingor i det, måste fixa det väldigt snart e så less på färgen.... Kanske blir en blondin till sommaren igen=))

Tar hand om sjuklingen......

Det e inte lätt och vara liten...Dollar ny kastrerad och tatuerad.... lillen e helt groggy.....



han somnade i min famn, så sitter och bloggar med en arm nu.... jobbbbbigt och sriva men allt för att lilla prinsen ska ha det bra.... han har bara varit vaken i 2 timmar efter han sövdes.... och jag fick reda på att han bara 1 pungkula den andra satt i ljumsken så han har blivit opererad på 2 ställen.... Hoppas att han piggnar till snart. Jag måste ju börja laga lite mat snart, får väl ha honom i famnen som ett litet barn..ha,ha... Tråkigt väder idag har typ spö regnat hela dan, men hoppas det blir fint till helgen för då e jag LEDIG!!!!!! nae nu har jag kramp i armen skapligt jobbigt och knappa med en hand bara... Så seee ya!!!!


LOVE LOVE LOVE




Jag glassar runt i min cab yeah....hi,hi vill att sommar värmen ska komma nu så att man blir lite brun!!!!!!!!

Jobbar idag....



Jag skulle så gärna varit hemma idag från jobbet, men måste jobba lite=( Det blev sent igår jag och Tom somnade i soffan som vanligt... Medans Emma var vaken och såg hela filmen. Vi kom på att vi skulle kolla på film och äta chirre och dirre sent igår när vi satt och bubblade. Så vi drog iväg till konsum och handlade sen var det bara soffan hela kvällen .mysigt!!! Var så trött igår, men det e jag idag oxå känner jag... Jag vill nästan att det ska börja regna idag så jag inte får dåligt samvete och ligga i soffan, men det blir som vanligt när man kommer hem från jobbet så blir man pigg=) Vill bara att den här dagen ska gå fort så jag får åka hem, 4 timmar kvar.....suck.... Nu tänkte jag äta en glass och läsa lite söndags bilagor!!! Hoppas ni får en mys söndag=))

Puss Kraaaaam

Min nya bil=)

Oj oj oj!!!!!!! Bad me, har inte bloggat på 1 hel vecka, vet inte vad som har hänt.... Men jag har verkligen inte haft tid eller lust faktiskt!!!!! Har varit så mycket den senaste veckan. Men nu har jag iaf köpt min nya bil....WOHOOO=))) Så nu e det inge mer tjat om det iaf..Ha,ha.

   

Min BMW cab 330 -02   =)

Jag ska lägga upp lite bättre bilder sen, det här e bilderna som den förra ägaren tog....
Har inte hunnit med att fota min fina bil än har bara glassat runt...hi,hi=) Visst e den snygg??!!!! Jag e så nöjd!!!!
Nu kan jag åka ner cabbat hela sommaren, hoppas bara att det e fint väder HELA sommaren!!!!
Som sagt hela förra helgen gick till att leta bil till mig.... Vi var en sväng på gotland oxå och trodde att jag skulle köpa en bil där men icke, vå tog båten över, var i land i 1 timme käkade glass provade bilen och sen drog tillbaka hem igen. Ha, ha vilket jäkla rännande det har varit. Men så förra söndagen så drog vi till skövde och hittade den rätta bilen för mig..... Men oj vad det blir dyrt och tanka har jag märkt!!!!!! hi,hi... Men det e bara pröjjsa!!! Jag sitter på jobbet nu, jobbar helg...SO boring!! Nu måste jag jobba vidare, ska lägga upp lite bilder senare.....lite bilder från min blogg fria vecka....hi,hi.  Bye, bye!!

LOVE/ Josefin

RSS 2.0