Freeeeeeedag!!!!

Äntligen helg=) Idag har jag hunnit med mycket även fast jag jobbat, mami kom förbi på en fika efter jobbet=) Sen drog jag iväg till Darlings jobb och tvättade bilen duktig som man e=) Måste hålla bilen ren det e viktigt..hi,hi!!! Efter det var jag värd en liten shopping runda tyckte jag..he,he=) Hittade två par skor, ett par vanliga svarta uggs hade såna förra året och det e mycket bra basic skor. Och sen ett par skit snygga stövlar med nit band runt vristen, dock ingen klack men det blir perfekt till vintern när man vill vara lite fin och slippa halka i snön och slasket!!!

Jag och Darling åkte ner på stan och drog i oss lite käk, idag blev det inge laga inte. Gjorde faktiskt en taco paj igår så idag var det dags för lite crap mat=) Vi kom nyss hem från Patrik och Camilla vi satt där och kollade på Idol, e lite less på att de säger att i år e det bästa startfältet nånsin. Håller inte med juryn!!! Mina favoriter e Erik,Erika och Resa, så jag håller på dom=) Resten e halv fabrikat enligt mig... Ajaaa... What ever!!!!

Sitter nästan och halv sover i soffan shit vad trött jag blev....det känns att jag har gått upp tidigt imorse. Somnar väl snart inge ovanligt.... soff sovare..ha,ha=)

Lite bilder kommer häääär.....



Skorna jag köpte idag snygga va??!!







Nati nati/// Lillis

Go Kväll=)

Redan kväll gud vad fort dagen har gått endå, det känns som att det var nyss jag satt och bloggade. Det var länge sen jag hade en så lugn morgon innan jag åkt till jobbet som jag hade imorse. Rikitgt skönt och hinna med lite innan jobb dags, hann ju till och med att äta frukost imorse och det händer inte ofta...typ aldrig!!!! Men man blir ju van med rutinerna så det kändes nästan lite konstigt att få i sig frulle innan jobbet, kanske ska bli min nya vana att gå upp 3 timmar innan jobb...ha,ha. Det kommer aldrig att funka jag ÄLSKAR ju att sova=)

Sitter och kollar på efterlyst nu, gillar egentligen inte programmet så mycket. Men BRA att det finns, så det finns en större chans att bura in bovarna!!!!! Det e ju helt sjukt det där med tjejen TESS som blev mördad i somras av hennes kompisar eller om det var hennes kille, e inte helt insatt i det där MEN nu verkar det som att fängelse straffet blir 1 år och 8 månader. Det e ju helt sjukt, så kort straff för att ha tagit livet av en människa!!!! Lagen borde ändras, ska man kunna mörda folk och sen bara komma undan med inte ens 2 år i fängelse??!!! Tycker det e så fel, spela roll om man e minderårig eller vuxen dom personerna har ju fortfarande gjort ett brott och borde få lika långa fängelse straff oavsett ålder!!!!!!! Åhh blir så frustrerad när jag tänker på sånt, så nu har jag sagt vad jag tycker och lättat på mitt hjärta!!!!!!

Snart börjar True Bloooood, har följt programmet och tycker det e ganksa bra faktiskt. Kanske för att det just e så annorlunda mot allt annat som jag brukar kolla på. Lite variation i livet skadar ju inte..ha,ha=))

Så på med vampyr tänderna nu...wahahahah=)



Checka in det här coola linnet från H&M tycker det e så jäkla snyggt. Och en basic tröja med lite större knappar från GT=) Det har blivit mycket svart den senaste tiden men svart e nice=)

Natti natti//// Lillis

Godmorgon

Jag e redan vaken, vaknade redan åtta imorse...puh!!! Börjar jobba elva idag=( Jag har varit hemma i två dagar, varit jobbiga dagar. Min kära farfar gick bort i måndags, fick reda på det på morgonen precis innan jag skulle åka till jobbet...mycket tungt!!!! Men man måste försöka se det så att han var gammal och orkade inte längre, att livet ska vara så orättvist ibland=( Så idag ska jag försöka orka jobba lite.... Slutar sent ikväll=(

Jag var ledig i helgen det var skönt, det blev lite shopping=) I lördags så åkte jag och Tom iväg till stockholm och köpte en ny tv, våran projektor gick ju sönder så vi bestämde oss för en ny tv istället=) Och så har vi äntligen fått hallen klar, vi fick ett ryck i söndags och åkte iväg och köpte lister och fönsterbrädor och smällde dit dom, det tog ju bara ett år..ha,ha.... Så jag fick upp gardiner och lite små fix i fönstrena=) Blev så fint!!!

Nu ska jag fixa iordning mig för dagen och åka till jobbet snart!!!!

Ha en bra dag=)




Juste nu fungerar äntligen min dator igen=) Det var min kära bror som fixade iordning den, det var väl en massa virus tror jag, så han rensade hela datorn och gjorde nåt annat=) Tack så mycket!!!!



Våran nya tv, det blev en samsung 50 tums full hd=)



Och så hallen, fint med gardinerna va?! Har sytt dom själv vill jag bara säga=) Kom på att man kan ju faktiskt hänga gardinerna ner från taket i små pärl band så det fick det bli=) Det blev lite röda inslag i hallen röda gardiner, röda ljus och en röd pläd som ligger på lilla pallen som inte syns i bild...



Måste lägga upp bilder på min shopping oxå, hittade bla ett skit snyggt linne från hm i fredags. Och så den svarta tröjan som jag har på mig på bilden som man inte ser så mycket utav..... Måste köpa mig ett par svarta stövlar nu till vintern oxå, det får bli till helgen när jag e ledig=)

Puss kram

Fredag

Åhhh nu e jag äntligen ledig=) Vaknade tidigt imorse vid nio redan, så nu har jag fixat iordning mig och ska snart åka iväg till pappa på en fika. Samppa och Kamilla ska oxå dit med barnen så jag tar med mig Julia därifrån. Vi ska gå på stan och luncha och sen har lovat henne lite Hello Kitty grejer=) Det bli en hel dag med Faster så mysigt vi ska ha det sen sover hon här inatt oxå, så ikväll blir det idol meg god mat och godis..he,he=)

Nu ska jag betala lite räkningar och sen måste jag åka iväg så jag hinner, ha en bra fredag gott folk=)



Me today

Puss Kraaam


Tisdag

Nu e jag helt slut, har jobbat elva timmar idag...Puh!!! Kom hem vid nio och då hade iaf Darling lagat mat..wieeee!!! Det blev potatis och fiskpinnar med dillsås, det uppskattades mycket av mig efter en låååång arbetsdag=) Vet inte hur jag ska orka jobba två dagar till, men bara och köra på sen e jag ju ledig i tre dagar=) Längtar såå!!! Ska snart börja kolla på Desperete som jag hållerpå och spelar in nu sen e det bara och jump in the bed så jag orkar gå upp imorn vid halv sju...Hmm...

Tråkigt inlägg I KNOW men e så trött så har inge vettigt att skriva...



Ahh åh hur härligt ser inte detta ut dååå??!! En gammal bild när vi var i spanien -06.. Det e nära Fuengirola där jag bodde ett halv år=)

Natti natti

Natti natti

Söndag

Stressig dag idag, kom nyss hem. Jobbat hela dagen idag och direkt efter jobbet till Pappa för att fira honom, han hade gjort en jätte god hallon tårta...Mmmm me like=) Och han blev jätte nöjd med tröjan vi köpte till honom, super snygg va den. Fast det e ju klart det var ju jag som valde ut den..hi,hi=) Sen var alla hungriga så vi beställade mat från en grekisk restaurang och åkte vidare till Samppa och Kamilla och åt. Käkade mousaka eller hur man stavar det var helt Ok, men inge mer. Men jag måste ju våga på nya grejer e ju så feg med sånt när det gäller mat.

Så nu hemma med mysbrallan på och bra tv program heeeeela kvällen!!!! Åhh måste hoppa in i duschen snart oxå, HATAR att tvätta håret. Har kommit in i en period att jag tycker det e skit jobbigt och tvätta håret fast det inte tar långt tid men endå.... Vilket problem..ha,ha!!!!! Nu e det dags för mina LDB produkter och borsta tänderna, eller som jag brukar säga TVÄTTA tänderna...ha,ha=)

Ha en skön och mysig söndags kväll!!!



Hade på mig nya tröjan=)



Natti Natti


Hemma kväll

En riktig soff kväll har det varit och är fortfarande=) Kom hem från jobbet vid halv åtta och då drog jag och Darling iväg och köpte lite maaaat och dax för Idol=) Det känns verkligen att hösten e här nu regn och rusk.... Orkar inte göra så mycket än att komma hem från jobbet och bara slappa ska ju jobba imorn igen, känner inte alls för det. Så tråkigt och jobba helg, då ska man vara ledig jue!!!!!

Måste bara berätta en rolig grej som Tom gjorde igår...Ha,ha... Vi låg i soffan och kollade på Tv eller Tom låg och sov jag kollade på tv...satt och bläddrade mellan kanalerna och då var det fotboll på tvn och det snöade...Just då vaknar han och gapar att det snöar ute, det snöar ute ser du det.... EEEhhh jag: Det snöar inte alls!!!! Tom: Du ser väl att det snöar ute... Ehhh nej det snöar inte, lägg dig och sov igen!!! Tom: Åhh du e konstig...Ha,ha!!! Han snackar i sömnen aaas ofta det e så roligt och lyssna på allt han säger... Vill hinna spela in på mobilen så han får höra det själv men har aldrig hunnit=) Nån dag....

Nu ska jag försöka somna i soffan, vilket inte blir svårt...Älskar att somna i soffan, behöver ingen säng somnar nästan alltid i soffan..ha,ha... Det e ju så skönt!!!

 Juste glömnde visa gårdagens shopping, så här kommer det lite bilder!!!!



Den röda tröjan



Och matchande Lip Gloss Hello Kitty såklart..he,he. Och en make up pad till mitt puder. Hittade den gamla paden under min strumpa för ett tag sen, fråga mig inte hur den hamnade där??!!!

Natti Natti


Shopping och fixar dag=)

Som vanligt så har den här dagen gått så fort, alltid när man e ledig. Jag hittade en present till pappa idag MEN det var inte det lättaste... Jag kunde inte bestämma mig vad jag skulle köpa, sprang runt länge,länge innan jag hittade ett jätte fint plagg. Hoppas han gillar det bara=) Och så köpte jag en tröja till mig själv, min favvo tröja ni vet från Gina (den vita) fast en i röd så fiiiin=) Och ett passande rött Lip Gloss, Hello Kitty...hi,hi... Nu e jag med i Julias klubb=)

Efter shoppingen så åkte jag hem till mamma och lunchade lite, och så drog jag igång om möblering i hennes vardagsrum...hi,hi... Alltid jag som drar igång sånt och alltid hos mamma, vi hade super roligt när vi flyttade runt allt såg ut som ett bomb nedslag...ha,ha... Men det blev jätte bra tillslut=) Kände mig som Maria (Hollywood frun) när jag gick runt och ställde blommor och prydnader och fixade...ha,ha=))

Men nu e jag hemma och kollar på Mammas pojkar verkar vara ett super bra program..jaaa jag vet bara massa crap egentligen men det e ju det som e bra helt enkelt=) Ska nog ta mig en macka och ett glas oboy och mysa ner mig i soffan, me like=)



Jag hemma hos mamma idag, efter allt var klart med möbleringen. Blev så fint=)

 

Tänkte jag skulle visa dom här fina bilderna som mami har på väggen=) Det e jag, syster och bror, som jag e så stolt över. Love you all!!!!!

Natti Natti

Godmorgon

Då var det dags för min lediga dag...wiiieee!!! vaknade för ungefär 2 timmar sen skönt med lite sovmorgon och kunna kliva upp när man känner för det=) har fixat iordning mig så nu åker jag en sväng ner på stan och kollar om jag hittar nån present till pappa och nåt till mig såklart..he,he=)

Ha en bra dag allihopa!!!!



Me Today=)

Fan sitter fast vid tvn nu, Top model Kanada började precis....får se när jag kommer iväg...Ikväll kanske..ha,ha!!!

Puss/// Lillis


Onsdag

Hemma nu igen från jobbet och imorn e jag LEDIG!!!!! Sitter och tittar på The Hills Maraton, I love!!! Idag har det varit en låååång dag på jobbet ibland känns det som man aldrig kommer hem=( Nu börjar det verkligen bli kallt ute men som tur e har jag min nya jacka, e så nöjd tur att jag köpte den=) Ångrar inte köpet trots att den var så dyr, har verkligen lagt mina pengar på en bra investering, för nu kommer jag hålla mig varm i vinter=)

Igår kväll blev det en sväng till min bror och ungarna, Kamilla var på jobbet=( Jag satt och spelade Helo Kitty memory med Julia, förklarade hur man skulle göra och det gick bra...Lilla tjejen, älskar henne så mycket och ALLA andra små kluttar.... Theodor, Filip och Linnea=)) Om 1 vecka ska Julia sova hos oss det ska bli super mysigt, tänkte ta en hel dag med henne. Först en shopping runda och kolla om vi hittar några Hello Kitty grejer, galen i Hello Kitty som hon e=) Och sen bli det Idol kväll med godis och chips. Mys Pys!!!

Jag och Tom håller på och planerar vad som ska hända på nyår (lite tidigt kanske) men vi har tänkt och åka till London, till Lisa och Emma=) Men jag vet inte ännu om jag kan få ledigt, har inte kollat upp det än. Men det skulle vara super kul och åka dit och hälsa på, har aldrig varit i London så det skulle vara så spännande. Vi får se vad som händer.

Nu ska jag fortsätta kolla på TH och sen mysa med Dollar han ligger och sover så sjukt gulligt i soffan...awwww=)



Jag och Julis igår kväll=) Fasters lilla klutt unge!!!! Nya koftan som hon har på sig, den fick hon bla av mig och syster när hon fyllde år i Söndags.



Dollar...Vad kan man säga??!! Så jävla söt=)

Looove//// Lillis

Tisdag

Då var man hemma från jobbet så skönt!!! Var så trött imorse hade så konstiga drömmar inatt igen.... Men kom upp imorse iaf, utan att försova mig. Har precis lagat mat så sitter och väntar på att Darling ska komma hem så att vi kan äta ihop=)

Igår var det sista avsnittet av Hollywood fruarna=( Det e ju bara så bra. "Jag tar på mig läppstifr ungefär 3 till4 gånger i timmen, annars känner jag mig Naken, Bar och exposed" ha,ha så jäkla härlig lady!!! Hoppas det bli en fortsättning för då kommer jag sitta klistrad framför tvn=)

Den här veckan bli det bara jobb,jobb,jobb!!!!! Kommer nog inte hända så mycket mer=( Eller på Tordag e jag ledig så då måste jag hinna med lite shopping iaf, måste hitta nån present till pappa oxå han fyller år på Måndag. Jobbar hela helgen så att då kommer jag inte hinna med med nåt kul alls=( Nu måste jag hinna kolla min mail innan Tom kommer hem för sen bli det maaaat!!! Seeee yaaa=)



Det enda positiva att det börjar bli kallt ute e att jag får börja använda min favorit stövlar!!!

Cute huh?? Dollar lagar mat med mig, sötnosen=)

Puss Kram//// Lillis


Söndag!!!

Fullt ös hela dagen idag, det blev en tidig väckning gick upp vid åtta... Åhh så segt det var men det var bara och hoppa ur sängen och iväg till huset för att tapetsera=) Höll på att få panik där ett tag när jag inte hittade mönster passningen på tapeten snacka om frustrerande!!!! Men det blev bra till slut iaf!!!! Vi kom hem vid tre tiden för vi skulle på Julias fyra års kalas, så vi kom hem därifrån för ett tag sen. Lilla tjejen har blivit så stor fasters lilla sötnos!!!!

Snart ska jag kolla på Top Model som jag håller på och spelar in nu, har helt glömt bort programmet....Kanske för att det går på söndagar. Men det ska jag titta på och tvinga Tom till det oxå...Ha,ha!!! Vilken lycka för honom...ha,ha.. Aja ha en skön Söndag kväll för imorn bli det jobba igen!!!!



På väg till kalaset=)

Födelsedags barnet, så söt man kan vara!!!!!

Jag, Julia och Theodor med sina fina kläder=)



Hmm... Fastnat framför datorn=) Samppa, Theodor, Julia och Tom kollar på bil filmer på Youtube. Intressant verkar det vara=)



Julias nya rum så himla fint. Ett eget prinsess slott och sova i, det skulle man velat ha när man var liten. Bra jobbat brorsan=)

Got to go!!!

Natti Natti!!!!


Lördag=)

Gud vad fort denna dag har gått... Varför ska dagarna gå så fort när man e ledig??!! Kom nyss hem från Samppa & Kamilla åkte dit en sväng för att kolla på brorsans nya bil och så lite lite babbel blev det oxå=) Har inte hunnit träffat dom så mycket på senaste tiden, men tyvärr så går ju jobbet före.... Önskar att jag hade mer ledig tid att umgås med nära och kära!!!!

Idag har det varit en hel dag med renovering i Lenas hus, vi har haft en jätte mysig dag med målning och tapetsering=) Och fika ute i trädgården med får knallandes i hagarna, och så har det ju varit så härligt väder oxå=)

Imorn bli det tidig väckning igen för att fortsätta med fixandet, och så e det Julias kalas imorn lilla tjejen blir 4 år redan!!! Gud vad tiden går fort. Nu ska kolla vidare på filmen som e på tv och sen hoppa ner i säng så att vi kommer upp i tid imorn igen!!! Det blir inge sova den här helgen inte... Men det e faktiskt skönt och gå upp tidigt IBLAND..ha,ha!!!



Älskar min nya tröja från Gina=) Dollar ser ut som ett spöke...ha,ha... Vet inte vad han gör!!!!

Natti Natti på er!!!!


Go kväll=)

Hemma från jobbet nu äntligen det kändes som att dagen aldrig skulle ta slut men nu så=) Sitter och väntar på att Darling ska komma hem så vi kan käka nåt ikväll. Det blir nog bara nudlar och lite mackor, alltid gott!!! Såg förresten att det blir ett sista avsnitt av Hollywooooood Fruarna....Jeiiiii=) Säg vad ni vill men finns det nåt bättre program, I LOVE IT!!!! Det har varit så himla mycket snack om programmet och speciellt Lady Anka, att folk orkar!!!!! Låt folk tycka och säga vad det vill, det e vad jag tycker iaf. Folk som snackar skit om dom e ju bara avundsjuka så nu har jag sagt vad jag tycker!!!!

Och så var det ju säsongs premiär av Desprete igår oxå hur bra som helst, tur att det börjar nu iaf när Fruarna lägger ner...... Imorn efter jobbet ska jag och Tom hjälpa hans mamma med huset som hon ska flytta in i snart. Det ska bli super kul, vi ska måla och tepetsera och fixa iordning så allt e tipp topp när det blir dags för flytt. Så på med målar brallorna imorn ser jag fram emot. Jag älskar och måla och tapetsera vet inte vart just det har kommit ifrån men kul e det iaf=)

Hoppas att jag kan sova bättre inatt, hade konstiga drömmar och allt kändes så konstigt när jag vaknade....Det gillar jag inte!!!! Och så höll jag på att försova mig oxå fast jag började elva idag...hmmm.... Bättre lycka nu inatt och bättre drömmar hoppas jag=)

Nu ska jag gå och förbereda våran lyx middag för kvällen...ha,ha.



Puss Kram // Lillis

Vardags rutiner....hmm

Inte alltid roligt, inte när man slutar jobbet så sent på kvällarna.... Kom hem för typ en timme sen har hunnit med och lagat mat städat iordning lite och snart e det säsongspremiär av D.H det får jag inte missa=) Sitter i soffan nu och FRYSER INTE...ha,ha... Jag behöver inte springa runt inne i huset för att bli varm..hi,hi!!! Det e så varmt här inne så behöver inte ha mycket kläder idag inte. Darling har eldat hela dan idag...puh!!!!

Nu ska jag ta och dricka lite kaffe och sen göra iordning mig inför kvällen=)



En tröttis efter jobbet....



Jag använder mig ut av LDB serien när jag tvättar av mig smink, billigt och bra och så luktar det så otroligt gott. Det fungerar bra för min hy har inge "problem" hy så då tycker jag att det e onödigt och lägga pengar på dyra produkter. Provade Mary kay produkterna förut men tyckte inte att det var värt och lägga 1300:- igen när det funkar med billigare grejer till min perfekta hy...ha,ha=) Så då vet ni det!!!!

Nu börjar Desperete MISSA inte det för guds skull!!!!!

Puss och Godnatt


Hemma igen!!!

Hej bloggen!!

NU e vi hemma i stan igen, alltid lika skönt och komma hem. Men vi hade jätte mysigt uppe i Sundsvall så skönt och komma iväg och hälsa på det e inte så himla ofta man har tid. Igår efter våran shopping runda så blev det en god middag med några öl, mysigt!!! Det var skönt och komma hem FÖRUTOM att det typ var 10 minus grader här inne!!!!!! Så nu har vi satt på en brasa hoppas att det blir varmt snart!!!!! Har på mig 3 tröjor och raggsockor..ha,ha=) Och så har vi precis tryckt i oss pizza oxå....så jäkla mätt!!!!

Så nu blir det bara att sitta i soffan och kolla på tv, hemresan var jobbig det kändes som att vi aldrig skulle komma hem och så var jag så himla trött oxå men kunde inte somna i bilen iaf. Så inatt kommer man iaf sova super gott, och så i sin egna säng oxå alltid skönt=)

Det blev lite shopping igår och idag, hittade en vinterjacka...yeajjjj!!!!





Nya jackan från Peak, den e så himla snygg så jag var bara tvungen att ha den!!!!  Svindyr var den så nu hoppas jag verkligen att den ska hålla mig varm i vinter=) Den kostade 7000:- , peak har gjort om sin logga oxå så det e nytt för i år.



Nice huh? Nu e det bara vänta in det riktigt kalla vinter vädret=)



Och så köpte jag en vanlig basic tröja med knappar från Gina såklart=)
Även ett par leggings från SIX.

Nu ska jag springa några varv här hemma så jag blir varm...ha,ha=) Imorn blir det jobb igen, men sen e jag ledig nästa helg igen..wiiii.

Ha en mysig söndag kväll gott folk.

Puss Kram

Godmorgon

Då var man uppe med tuppen, Rasmus kom och väckte oss halv åtta imorse=) Lilla sötisen!! Idag blir det shopping för hela slanten, jag ska försöka hitta mig en vinterjacka, det börjar bli riktigt kallt...burr!!!! Nu ska jag börja fixa iordning mig inför dagen=) Ha en bra dag gott folk, så hörs vi sen=)

Bye, bye!!!

Puss kram

Nu drar vi iväg till Sundsvall=)

I know...Dålig uppdatering på bloggen igen.... Men har inte orkat... Förra helgen var så jobbig våran hund Daisy gick bort... Våran lilla sötnos som alltid funnits med... Hon blev 13 år... Kommer sakna henne så otroligt mycket<3

Annars så har det bara varit jobb jobb jobb i veckan, men idag e jag ledig och hela helgen=) Lämnade iväg lilla Dollar till mamma imorse, han ska var där i helgen när vi åker bort så slipper han vara hemma själv!!!

Snart åker vi till Sundsvall och hälsar på Toms syster med familj ska bli jätte kul och komma iväg och hälsa på=) Det kanske bli lite shopping i helgen, finns ju ett jätte stort köp centra där det e super bra shopping..he,he=)

Ha en super bra helg, det blir nog inge blogga i helgen har ju inte min dator ännu....Får se..Ajaaaa...



Köpte ett nytt linne och en väst från Gina ofc=)

Nu måste jag skynda mig har inte packat klart än och vi åker om 30 min... Aaaahh!!!!

Puss O Kram


RSS 2.0