FREDAG

Jag som brukar säga att jag e trött, men idag tror jag att jag har slagit rekord..ha,ha.... Gick och la mig TRE inatt, Lisa och Emma sov  över hos oss av nån konstig anledning..hi,hi=) Igår var det STRESS hela dagen från morgon till kväll. Efter jobbet solade jag, brände mig lite på ryggen, sen hem fort byta om. Och jag trodde att jag skulle få duscha men då har vi inget vatten för Toms kompis var och kopplade in en ny varmvatten beredare ÄNTLIGEN får man duscha länge länge länge=)))) Men jag drog iväg till Tuna Park iaf, hittade en jätte fin spets klänning som jag ska ha på mig imorn, eller jag hittade 2 klänningar men det får bli den mörk rosa. Allt gick i super fart igår, sen kom hela Toms familj förbi och de hade med sig Tacos som vi åt, jätte gott!!! OCh sen det sista kvar innan alla fick åka hem, RESA TÄLTET i REGNET, men det var kul och ta på sig gummi stövlar och kämpa...ha,ha... Jag gillade Emmas regnrock som hon hade på sig han i "jag vet vad du gjorde förra sommaren"..ha,ha=) Idag ska jag försöka hinna med och sola en snabbis efter jobbet , skulle behöva lite mer färg på kroppen..hi,hi... Idag blir de nog lika fullt upp, det sista måste fixas inför imorgon=))) Nu måste jag ringa Mamma och Heidi och kolla hur det går för er=))

PUSS PUSS



På väg till Tuna, vårjackan fick åka på igen......=(



Testing testing!!! Klänningen jag ska ha på mig imorn. Läckert med strumporna va?!! Hi.hi=)



Den rosa klännignen från Gina, super söt!!!



Fick äntligen tillbaka min förlovnings ring, så nu sitter den på igen=))



Hittade en söt fläta som jag tänkte ha i håret, men jag måste försöka tvätta håret med extra mycket silver shampo ikväll. För mitt hår e lite för gult för flätan ännu...... Får se om det blir bra eller om jag får skippa flätan.... Får vi se imorn......

Kommentarer
Postat av: camilla

Hej

mitt linne som jag köpte ser ut som din kännig du inte ska ha fast den är typ lite mer blåsa linne om du förstår ha ha lät bra det.

ses i morrn

2009-06-05 @ 18:53:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0