Hellloooo=)

Nu har jag tid och blogga lite=) De senaste veckorna har varit lite stressiga, jobbat jobbat jobbat och så har det varit julafton oxå=) Våran julafton var super mysig. Vi vaknade vid 8 och drog iväg till samppa och kamilla och där blev det lite paketöppning=) Träffade hela familjen där, sen åkte jag och Tom iväg till hans mamma för att fortsätta fira. Såå mysigt var det att fira jul på en liten gård=)

Det blev mycket julmat och klappar. Och ett himla spring till ladan och kolla om fåren hade fött några lamm, gosade med några nyfödda lamm så krulliga och goa. Verkligen en speciell julafton inte varje dag man får gosa man lamm bebisar=) Det blev en sen kväll i torpet, vi kom hem vid ett tiden på natten och somnade som en stock i sängen efter en lååång dag=) Så det var den julen bara och vänta in nästa..hi,hi=) Var ledig fyra dagar över julen så idag var det bara och kliva upp och åka till jobbet igen=( Jobbar fram till nyårsfton sen e jag ledig i tre dagar igen....wihoo=)

Kom hem från Heidi och Andreas för ett par timmar sen vi var där med Samppa och Kamilla och planerade Mamis 50 års dag, som vi ska fira på Lördag=) Hon fyller den 1 men festen blir på Lördag. Vi har planerat i smyyyyg så inte hon ska få veta allt kul som vi ska fixa för henne, kommer bli jätte kul=) Och så e det planering för nyår oxå, guuud det känns som man har en miljon saker att tänka på nu dagarna framöver.... Men det e kul och fixa och trixa.

Vet inte om jag har berättat att vi ska fira nyår hemma hos S & K med alla vänner, men det ska vi iaf. Och så har vi hyrt en badtunna som vi ska sitta i och dricka och babbla, mysigt va?!! Kommer bli skit skoj. Har hittat en nyårs klännning skit snygg från Vila, en spets klänning med dragkedja bak och långa ärmar, ska visa sen.... Nu blev det mycket babbel här men det blir lätt så när man inte har tid att skriva så ofta längre=(( Nu blir det lite bilder från julafton!!!



Me and Darling, ha ha vilken nöjd tomte nisse=))



På väg till ladan=)






Bääääääääää.....sötnos=)



Kolla sizen på hästen, var lite rädd för den som det kanske syns, ville inte ha en spark i baken...ha,ha... Tycker hästar e läskiga.... Orkar inte lägga upp fler bilder nu internet e såååå segt.

Looove// Lillis


Kommentarer
Postat av: mamsen

Sååå fina bilder <3 PUSS

2010-01-04 @ 22:25:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0